7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Heidi- Hjertevarm healer og helbreder

Heidi Klovning er en liten dame med et stort hjerte. Hun favner sine kunder med positiv energi, enten det er på linja hos Magic Circle eller i direkte kontakt med sine kunder. Hun er klarsynt, healer, en god rådgiver og ikke minst: Hun er utrolig treffsikker. Hun kaller seg også helbreder, og det er store ord, men de mange gode tilbakemeldingene viser at hun er berettiget til tittelen.

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

- Hei, du snakke med Heidi! Ka kan eg hjelpe deg med?

For mange kan denne ene telefonsamtalen bli et vendepunkt i livet. Noen trenger råd om kjærlighet, jobb eller familie. Noen vil vite hva som skjer i fremtiden. Hun gir også fjernhealing til de som trenger det, og hun helbreder.

Heidi bor i Haugesund, men en gang i måneden er hun en hel uke i Tromsø, der hun har avtale med mange kunder. Da er Thon Polar Hotel den faste basen.

- Det har nesten blitt mitt annet hjem, sier hun spøkefullt og tar imot meg i resepsjonen.

I Tromsø går det gjetord om de helbredende hendene til Heidi. Meningen er at vi skal snakke om det fantastiske arbeidet hun har gjort her i nord og møte en del av de som har fått hjelp. Men først vil vi vite hvem personen Heidi Klovning virkelig er og hvilke opplevelser hun har hatt som har formet henne til den hun er i dag.

- Arbeidet er selve livet for meg. Når jeg hører om de mange som har fått hjelp, fyller det meg med glede og takknemlighet. Jeg kan ofte bli så rørt at jeg gråter over den muligheten jeg har til å hjelpe andre. De dagene jeg har fri, sitter jeg på linja hos Magic Circle. Når jeg arbeider i Tromsø, spår jeg aldri på telefonen. Det er uaktuelt. Hjemme hos meg får ingen komme på healing. Det er fri sone, sier Heidi og viser vei til rommet hun har til disposisjon på det trivelige hotellet.

Medfødte evner

- Jeg er nok født med mine evner, og jeg kan huske tilbake til fem års alderen. Jeg vokste opp på ei lita øy som heter Utsira, langt ut i havet, en time og femten minutter med båt. Pappa var hvalfanger og reiste på sjøen. Mamma, pappa og oss tre unger bodde i samme hus som bestemor. Hun var rundt oss hele tiden. Bestemor var revmatisk og hadde veldig mye smerter. Om morgenen spurte hun meg alltid:

 - Heidi, kan du komme og smøre nevene mine med Spenol? Jeg smurte ett og ett ledd, og jeg kjente jeg fikk vondt i mine never også. Etterpå sa bestemor: -Å, dette var godt! Men hun sa aldri til meg hva jeg gjorde, at jeg på en måte ga healing. Hvis bestemor sto på kjøkkenet og laget mat, så kunne jeg si:

 - Tante Judith ringer om fem minutter. Du må komme og sette deg! Bestemor, som var litt dårlig til beins, kom tuslende og satte seg. Og telefonen ringte etter fem minutter.

Slike ting var helt naturlige for Heidi.  

Tromsø34 - Kopi 
Arbeidet er selve livet for meg. Når jeg hører om hvor mange som har fått hjelp, fyller det meg med glede og takknemlighet, sier Heidi.


- Bestemor hadde en litt rar bror. Han forsvant på sjøen og har aldri blitt funnet igjen. Han bodde i 2. etasje og kunne komme inn i huset uten at noen hørte det. Da gikk han direkte opp til seg selv og kom aldri inn i stua for å snakke med oss. Jeg kunne si til bestemor:

 - Nå må du gå opp, for nå har bror din kommet! - Nei, det er alt for sent, svarte bestemor. Men Heidi insisterte, og bestemoren gikk opp. Etter en stund kom hun ned igjen og sa at jo da, han var der oppe.

Stemplet som unormal

Mobiltelefonen ringer.

- Ka farken? etterfulgt av en heftig latter. Humør og livsglede er varemerket hennes. Det er en av de faste kundene i Tromsø, som hun har blitt gode venner med, som ringer. Etter en kort samtale, tar hun en slurk av kaffen og fortsetter sin livshistorie:

   - Vi flyttet til Stokkastrand på Karmøy. Jeg var nok litt spesiell, for jeg holdt hånden på steder der folk hadde vondt. Dette likte ikke frøken på skolen. Hun mobbet meg veldig mye fra 1. til 3. klasse. Da jeg gikk i 4. klasse, flyttet vi til Åkra på Karmøy. I femte klasse kom jeg inn i en stor klasse med 28 elever, og vi hadde en streng lærer. Jeg begynte å spille håndball. Jeg spilte aktivt og var håndballtrener i mange år for fire jente- og guttelag. Håndball har vært og er min store lidenskap. Men det var mange skader blant spillerne. De vrikket ankelen, trådde over, brakk nesa, fikk ryggproblemer, og jeg var automatisk ute og hjalp dem. Det var bare slik jeg var! Slik fortsatte det også på ungdomsskolen. Men jeg var ei utrolig gladjente, masse latter og glede!

- I 9. klasse kom en gutt bort til meg og sa: - Du er ikke normal! Jeg spurte hva han mente. – For det første står du og forteller ting som skjer. (Det husket ikke jeg at jeg hadde gjort) – Du ordner brekte neser, ankler. Den store vorten jeg hadde i hånden, tok du også vekk. Du er jo ikke normal! Jeg husker at jeg så på ham og sa: - Er ikke det normalt? Kan ikke du gjøre det? Jeg trodde alle kunne gjøre slike ting.

I denne perioden snakket Heidi mye med bestemoren, som fortsatt bodde på Utsira. Hun fortklarte at det var naturlig, men at ikke alle var født med disse evnene:

- Bestemor sa at jeg måtte være stolt over evnene mine, men hvis jeg ikke følte meg klar til å gjøre noe med dem, så måtte jeg stoppe å bruke dem. Så jeg ”stengte av”, tok utdannelse, fikk etter hvert jobb som lærer. Så begynte problemungene å komme til meg. De satt på fanget og fortalte sine historier. Det var tøffe ting.

Magic Circle

Heidi opprettet sin egen, private spåtelefon, som hun holdt på med noen år. Så jobbet hun for et par etablerte spåoperatører, før hun begynte hos Magic Circle.

- De første årene var det mye ”hysj, hysj”. Ingen skulle vite hva jeg holdt på med. Men jeg fikk mer enn nok å gjøre. Det var telefoner hele tiden, og jeg måtte begynne å begrense det selv. Men det ga meg så mye, innrømmer Heidi, som ikke tror på tilfeldigheter. Alt blir styrt av skjebnen!

- Kan du si litt om arbeidet hos Magic Circle?

Tromsø 20 
 Mats får healing av Heidi.


- Når folk ringer til meg, vil jeg vite alder på vedkommende, og hvilken hårfarge de har. De fleste spør om kjærlighet, familie og jobb, men jeg har en god del arbeidsgivere som ringer til meg og skal ansette folk.

Et eksempel: De har 10 mennesker å velge mellom. Så går jeg inn på hver enkelt og håndplukker personen til den stillingen. Da må jeg ta en helhetsvurdering: Personen, yteevnen, familiebakgrunnen, helsesituasjonen. Det gjelder ikke å velge feil. Jeg elsker disse jobbene hos Magic Circle.'

Sier det hun ser

- Magic Circle har gjort utrolig mye for meg. De har gitt meg den tryggheten jeg trenger, og jeg har fått bra oppfølging, sier hun og blir blank i øynene.

- Det er en tøff jobb. Du kommer opp i mange situasjoner, men i alle årene jeg har vært hos Magic Circle, har jeg fått kun en klage. Det var ei mor som ringte. Hun hadde sønnen sin på et ungdomshjem. Han hadde stukket derfra, og ingen visste hvor han var. Så ringte hun til Magic Circle og spurte om jeg kunne finne ham. Jeg sa at han har stjålet en bil sammen med noen andre, fortalte hvor de hadde kjørt, og sa hvor og når de kunne treffes senere på dagen. Så spurte moren hvilken farge det var på bilen, og jeg sa blå. Hun ringte fire dager etterpå og sa at jeg hadde sett feil farge på bilen. Men guttene ble funnet slik jeg sa.

Selv om Heidi i virkeligheten er en svært følsom person, som lett tar til tårene, kan hun fremstå som litt tøff. Hun pynter ikke på sannheten ovenfor kundene:

- Mange snakker folk etter munnen. Jeg gjør ikke det. Jeg sier det jeg ser. Jeg har stor respekt for menneskeskjebner! Når du spår, eller du hjelper et menneske, hvis ikke du er ærlig, hvordan kan du sove? Det er så mye humbug der ute. Kan jeg ikke hjelpe en person, sier jeg fra, slik at de har muligheten til å få hjelp andre steder.

Men hun er nøye med å følge etiske spilleregler. Hun svarer aldri på hvor lenge et menneske har igjen å leve:

- Vi skal fokusere på det gode. Om jeg ser at et menneske skal dø neste år, må jeg fokusere på hva godt som skal skje dette året. Du skal ta alle gode ting inn for å bygge det mennesket opp. Det er en påkjenning å se slike ting, og det har hendt at jeg har ringt Magic Circle og bedt de ta meg av linja!

Hva er Gud?

Heidi bruker ikke tarotkort, men hvis hun ikke får opp klare bilder, hender det hun bruker en vanlig kortstokk som et fokusmiddel. 

- Jeg er veldig sær på disse tingene. Jeg vil ikke påvirkes av noen ting, jeg vil ha renhet, og jeg skal være meg selv. Jeg er en kanal, og kraften kommer fra Gud. Folk spør meg om jeg tror det finnes en Gud. Jeg svarer at nei, jeg tror ikke det finnes en Gud, jeg vet at det finnes en Gud. Men jeg skal aldri høre til noen menighet.
  

Tromsø 26 
 Heidi utenfor domkirken i Tromsø.

- Hva er Gud? Mange sidestiller Gud med den universelle energien, som healingkraften kanaliseres fra. Eller ser du for deg Gud som ”en mannsfigur” som sitter der og styrer over alt og alle?

- Jeg vet det er en mann, for jeg har vært der oppe og sett. Jeg har jo kontakt med de døde, men jeg tar aldri kontakt med dem uten at jeg føler det er rett. De døde skal ha fred, svarer hun.

Kontakt med de døde

- Jeg hadde ei dame på telefonen hos Magic Circle. Hun hadde mistet mannen sin og spurte om jeg kunne ta kontakt. Jeg så at her var det mange uforløste ting, ikke bare rundt ham, men også i hans familie. Jeg fikk kontakt med mannen. Han satt på en krakk i ei lita hytte. Han var alene, men likevel kjente jeg at det var andre energier rundt ham. Damen hadde mange spørsmål, som jeg formidlet videre til mannen, og hun fikk svar. Men det var en ting hun lurte på:

- Hvordan kan du vite at det er ham du har kontakt med? Jeg svarte: - Jo, for han har gitt deg en rubin. Han har kjørt deg på sykehuset med blindtarmbetennelse. Det ble helt stille.

Heidi understreker at det er viktig ikke å være for generell. Man må gi konkrete eksempler, slik at kunden ikke er i tvil.

- Til slutt takket jeg mannen for at han ville være med. Så kikket jeg bort på askebegeret. Jeg kikket på kaffekoppen. Hva hadde skjedd? På den timen hadde jeg tatt 20 røyker, og jeg hadde vært på kjøkkenet og satt på kaffe mens jeg var i dialog med damen. Jeg spurte henne:

- Jeg må bare få spørre deg om noe, hvis jeg kan være så frekk: Røykte han mye? Ja, han gjorde det. –Røykte han Petterøes nr. 3? Ja! – Hvor mye var det han røykte? Hun svarte at det nok kunne være 20 røyker pr. time.

Det gikk et par måneder, så kom damen tilbake og fortalte at hun hadde blitt kastet ut av hjemmet av foreldrene hans. Hun var fortvilet og spurte om jeg kunne ta kontakt med mannen på nytt. Jeg presiserte at dette var siste gang. Jeg fikk kontakt, og så at mannen sto langs en elv og fisket. Mens jeg snakket, kom det en annen inn i bildet. Han sa til meg at han døde for to måneder siden i ei trafikkulykke og fortalte i detaljer om hvordan det skjedde. Kona hans satt hjemme med tre unger.

- Du er nødt til å ta kontakt og si at alt er bra med meg, men hun er nødt til å ta seg sammen for ungene sin del, sa mannen. Jeg fikk navn og telefon nummer.

Heidi stopper opp et øyeblikk. Tårene presser på, og hun tørker de bort før hun henter seg inn og fortsetter:

- Så ga jeg beskjeden til hun som hadde ringt meg på telefonen og spurte om hun kunne ta kontakt med damen. Hun videreformidlet alt jeg hadde fortalt, og kona ringte meg noen dager etterpå og takket meg.

Plutselig merker jeg at får frysninger, og hårene reiser seg på armen. Heidi bekrefter at det er folk her inne:

- Det er masse energier i rommet, men det er bare gode energier. Det gjør ingen ting. De må bare være. Når du snakker med den åndelige verden, og du er åpen for den, så kommer slikt som dette her, legger hun til. Så sier hun litt strengt: - Nå kan dere gå!    

Første møte med Tromsø

- Det er 16 år siden første gang jeg var i Tromsø. Den gang spådde jeg mye privat på telefonen, og jeg ble invitert hit av en kunde som het Edna. Jeg var i Tromsø ei uke og ble kjent med mange folk. Jeg skulle jo ha ferie, men folk spurte stadig om jeg kunne hjelpe dem, og så ble det bare slik. Så fikk jeg spørsmål om jeg kunne komme opp en tur til for det var så mange som ville ha hjelp. Jeg sa ja, men da ville jeg bo på hotellet. Det ble reising til og fra i mange år, men så fikk jeg minstejenta Marina. Da hadde jeg ett års opphold fra jobben. Etter det hadde jeg henne med på jobb. Også mannen min var med. Deretter hadde jeg et opphold i to år, men allikevel hadde jeg fullt opp å gjøre, sier den utrolige damen.

Heidi er avhengig av røyken sin, Petterøes nr. 3. Den får henne til å slappe av. Hun har en direkte væremåte og galgenhumor som passer til det nordnorske lynnet:

- Jeg har sagt til mine nærmeste at når jeg dauer skal jeg ha fem pakker tobakk med meg, og hvis dere glemmer det, så husk at dere får aldri fred for meg!

Etterfulgt av en hjertelig latter.

- Det er jo våres humor. Med jobben min overlever jeg kun på humør. Derfor elsker jeg Tromsø. Det er ingen som rekker Tromsø opp til kneet når det gjelder humor. Fantastiske mennesker. De gir av seg selv, og jeg føler meg så velkommen. Jeg kunne vært og drukket kaffe 24 timer i døgnet hvis jeg hadde villet det, og de inviterer meg på middag. Jeg har aldri opplevd å bli tatt så godt vare på som her oppe i Tromsø, sier den sjarmerende damen.

Liv og død

Heidi sender alltid videre til lege hvis hun finner behov for det. Noen ganger kommer pasienter til henne som har langt fremskreden kreft eller andre sykdommer, og som er gitt opp av legene. Hun gir ikke healing i stedet for behandling, men som et supplement.

- Pasienter på sykehuset tar kontakt med meg, og jeg kommer til sykehuset og behandler. Er de friske nok tar jeg de med hit til hotellet. Jeg har aldri møtt motmæle fra de ansatte. Enkelte leger er også åpne for det jeg holder på med. De sender pasienter til meg når de ikke kan gjøre mer for dem.

Mange pasienter opplever at de tåler behandlingen bedre og har mindre smerter. De kan føle en indre ro og har mindre angst. Jeg kommer tett inn på menneskene, ikke bare pasienten, men også familien. Derfor, når jeg hører at noen er død, er det som å miste en familie. Jeg har jo taushetsplikt og har ingen å dele sorgen med. Jeg har min egen måte å bearbeide det jeg har vært gjennom. Jeg kan spille musikk hele natta. Alt går i sakte kino. Og jeg takker personen for fantastiske måneder eller år sammen. Når jeg opplever slike sterke ting, kan jeg også gå ut i min fantastiske hage og gråte meg gjennom det, sier Heidi.

Men i livet går som kjent sorg og glede hånd i hånd. Hennes magiske evne til å helbrede og gjøre folk friske er viden kjent. Det er små mirakler hun utretter, men igjen presiserer hun at hun er kun et verktøy for Guds kraft.

- Hver dag ber jeg Gud hjelpe meg, beskytte meg og være med meg på min dag. Gud er der hele tiden, og jeg kan alltid be om hans hjelp. Folk ringer, og det tikker inn meldinger på telefonen hver eneste dag. Jeg mottar kort med hyggelige hilsninger, og blomster henger på døra, i takknemlighet. Jeg sitter ikke og forventer dette. Takknemlighet for meg er at folk blir friske. Men for all del, jeg er kjempeglad for at de vil gi meg dette, sier Heidi og legger til:

- Når jeg tar imot ei gave, er kortet det viktigste. Ordene som er skrevet betyr mest! 

Skeptisk til journalister

Heidi er av den formening at Gud styrer de menneskene som skal til henne, derfor har det aldri vært nødvendig å markedsføre seg, og hun har aldri sagt ja til å stille opp i ukeblader.

- Jeg har vært i Tromsøavisa og Nordlys mange år tilbake, og da ble jeg litt irritert over denne overskriften:

Synske Heidi spår toppen i Tromsø. Jeg har riktig nok jobbet både med direktører, politikere, leger og politifolk, men er det forskjell på en direktør og en vaskehjelp? Avisfolkene hadde vært på alternativmessa, knipset et bilde og snekret sammen en sak. Det var ikke mitt intervju! Ikke hadde de noen godkjennelse fra meg til å gjøre det heller. Derfor stoppet jeg alt som hadde med journalister å gjøre!

- Men du gjør et unntak for Magic Magasin?

Heidi tenner seg en ny røyk før hun svarer:

- Jeg må føle at det er rett, at det er ”mi tid”! Når det gjelder Magic Magasin, føler jeg det. Og så er det jo viktig at leserne blir kjent med oss som jobber i Magic Circle!

I slutten av november arrangeres årets alternativmesse på Lillestrøm, og Heidi skal være med på standen til Magic Circle. Hun ser frem til å møte nye og gamle kunder.

- Jeg vet at det er mange som ikke klarer å jobbe på messe. Men når du på en måte er så profesjonell over så mange år, så klarer du det. Jeg ”suger” kundene inn til meg, drar de nesten over bordet og skal ha de helt oppi meg, sier hun og ler.

Sammensveiset familie

Telefonen ringer, og ansiktet lyser opp når hun besvarer samtalen. Det er yngstejenta Marina som savner mamma og lurer på hvordan hun har det. Heidi har vært alene i ni år med sine tre jenter. De to eldste har flyttet hjemmefra.

- Jeg snakker aldri jobb hjemme og har alltid vært redd for å påvirke barna mine. De skulle på en måte få utvikle sine evner selv. Eldste jenta har sterke evner og har jobbet som synsk og healer hos Magic Circle. Hun er advokat nå, sier Heidi.

Når hun har vært i Tromsø og jobbet en uke, har hun alltid to dager for seg selv. Da bruker hun tid sammen med sin familie, som foruten hennes tre jenter, består av to svigersønner og to barnebarn, samt hennes søster, mannen og tre unger! 

- Vi er en utrolig sammensveiset familie!

Heidi driver med hundeoppdrett fra sitt eget kennel ”Power of Angel” og har to små hunder, Mira og Angelicka, av rase Pomeranican.

- Hundene er med på en del utstillinger i helgene og har vunnet masse. Men det er Marina som styrer det meste på det planet. Hundene må luftes hver dag, og da er det en fin anledning for meg å komme ut i naturen. Jeg elsker havet. Der henter jeg all energi. Jeg er jo født og oppvokst på ei lita øy med bare havet rundt meg. Jeg var på Utsira i 10 dager, fisket alt selv og laget 400 fiskekaker. Jeg tar aldri mennesker med ut på sjøen som ikke har tålmodighet. Hvis ikke de kan være med på sjøen en hel dag, så har de ingenting å gjøre på sjøen, sier hun bestemt.

Andre tjenester

Når det gjelder kundene i Tromsø, har hun ventelister. Hun jobber også i Stavanger og Sandnes utenom Magic Circle.

Tromsø 8 
Heidi har tatt vekk smertene og fått meg på beina. Hun har betydd veldig mye for meg. Vi har blitt gode venner. Jeg kommer aldri til å gi slipp på henne, sier Helen Andersen fra Storfjord utenfor Tromsø.

- Har du brukt synskheten til å hjelpe politiet?

- Mange ganger. En eldre kar fra politiet, som har brukt meg i forskjellige saker tidligere, var involvert i en mordsak og spurte om jeg kunne hjelpe ham med å løse saken før han gikk av med pensjon. Jeg så at det var to menn i bildet, og ut fra navnene deres kunne jeg fortelle hvem som var den skyldige. Han bekreftet at det var den samme mannen han hadde kommet frem til, men mannen var aldri tatt, for det fantes aldri noe bevis. Politimannen takket meg og sa at nå fikk han fred, og jeg hadde ”reddet” hans pensjonisttilværelse.

Heidi tar også oppdrag med husrens:

- Hvis det er et menneske som går igjen, og ikke gjør noe vesen av seg, så går jeg aldri inn i huset og renser. For det kan være en far eller mor, søster eller bror, som ikke er klar til å gå over på andre siden ennå. De må på en måte ha mer trygghet.  Det har vært veldig tøffe ting som har skjedd i enkelte hus. Husker en gang at jeg flyttet 14 åndevesener ut av huset. Damen som bodde der hadde knekket håndleddet tre ganger på samme plass og blitt sparket nedover kjellertrappa. I slike tilfeller blir jeg irritert når jeg skal gå inn og rense. - Få de ut, få de vekk! De skal ikke være her! Få de over på den andre siden, sier Heidi kontant, gestikulerer og tar et par ekstra røykdrag.

- Jeg var med TV2 i Fredrikstad og renset ut i et hus der. Det er det verste jeg har vært med på. Det var tyskere som hadde vært der under krigen, det var to selvmord, det var misbruk av unger som hadde skjedd. Jeg holdt på en hel dag for å få renset huset. Det er ikke en glede å gjøre en slik jobb!

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Gullbrød med tre betydninger

På bordet ligger et par Gullbrød. For Heidi har disse marsipanbrødene en spesiell betydning, og hun forteller: 

- Jeg elsker marsipan. En mann som var til behandling, kjøpte et Gullbrød til meg. Jeg la gullbrødet i vesken og glemte det bort. Et par uker etterpå var jeg på vei hjem fra Stavanger og kjente at jeg var sulten. Jeg satt og ventet på ferjeleiet og rotet litt i vesken, nærmest for å ha noe å gjøre. Da dukket gullbrødet opp, og jeg koste meg med det. Så kom jeg opp til Tromsø igjen og fikk et nytt gullbrød av en annen pasient. Det samme skjedde de neste gangene jeg kom til byen. Hver gang fikk jeg et nytt gullbrød. I juni kom jeg opp dit igjen og fikk plutselig to gullbrød. Jeg tenkte at dette var rart! Men så fikk jeg en slags indre forklaring, som gikk på at menneskene hadde blitt styrt til å gi gullbrødene.

Heidi forteller videre:

- En pasient som var hos meg, skulle ha time hos legen etterpå. Jeg ba han ta med seg gullbrødet, levere det til legen og si at han trengte det. Mannen så gjorde. Det gikk noen uker, og så kom det hilsning fra legen der han takket for gullbrødet. Jeg svarte:

- Det var godt det smakte, men dette gullbrødet har tre betydninger. Vet du svaret? Jeg hørte ingenting. Hver pasient jeg har som går til denne fastlegen, spør legen om han har funnet betydningen av gullbrødet. Den dag i dag vet legen ennå ikke svaret. Det som er med gullbrødet, er at det er noe av det fineste du kan gi et menneske. Jeg vet grunnen til at jeg har fått disse gullbrødene. Jeg har tro, jeg har håp og jeg har kjærlighet. Gullbrødet står altså for: Tro, håp og kjærlighet!
Hvis alle gir et gullbrød, kommer det til å gjøre noe med folk til slutt. Jeg gir deg tro, håp og kjærlighet!

Skiller mellom synskhet og healing

- Hvis en kunde har det tøft, er lei seg eller lignende, så lar jeg personen snakke, og jeg lytter. Deretter kan jeg komme med råd. Jeg skiller mellom synskhet og healing. Mennesker som kommer for healing behandling, kommer for å få helbredelse og bli friske. Ikke for at jeg skal sitte der og fortelle livshistorien deres og bruke tid på det. Har de bestilt spåtime hos meg, så spår jeg. Bestiller de healingtime, så får de healing. Det er to vidt forskjellige ting. Når det gjelder helbredelse og healing, ser jeg raske resultater. Med det synske er det jo ting som skal skje om tre måneder, seks måneder eller ett år. Du får ikke resultatene med en gang. Men husk: Det er bare deg selv som kan gjøre noe med livet ditt. Jeg kan rettleie og si hva som vil skje, men det er du som må ta tak i tingene og la det skje. Det er egentlig tøft for mange!

- Når jeg er på jobb, som jeg er her oppe i Tromsø, så er jeg koblet på hele tiden. Jeg kobler meg av når jeg er ferdig på jobb og går i dusjen. På slutten av dagen tar jeg alltid en god person inn, og den har jeg med meg inn i søvnen, sier Heidi, som har avtale med en kunde etter at vi har avsluttet intervjuet.

- Hun som kommer nå er en utrolig god person. Jeg vil at du skal være her og overvære denne healingen, sier Heidi til meg. Hun legger til at damen har en høy posisjon i ishavsbyen og vil ikke stå frem med fullt navn. For anledningen kaller vi henne Eva. Her kommer hennes historie, og historiene til mange flere som har fått god hjelp av Heidi.

-----

Eva (50), Tromsø

Jeg fikk en spåtime i present. Har aldri vært borti noe slikt tidligere. Da jeg møtte Heidi, var det akkurat som jeg hadde kjent henne hele livet. Hun tok meg i hånda og leste meg som ei åpen bok. Jeg ble mektig imponert! Hun sa blant annet at jeg hadde en medfødt feil med magen og trengte healing. Etter tre healingtimer ble jeg bra. Noen ganger har jeg ikke bestilt time, men det hender hun likevel gir meg healing, og det er som om det letter i ”topplokket”, og jeg føler meg 10 kilo lettere.
Jeg spør ofte om ting i forbindelse med jobben, og hun har satt ting i perspektiv. Jeg har fått mange gode råd.
Jeg har time hos henne hver gang hun er i Tromsø, selv om det ikke er noe spesielt jeg skal ta opp. Jeg får ekstra energi, og jeg nyter det som kommer.
Heidi har et veldig positivt vesen, og vi har blitt gode venner. Hun har også hjulpet mange av venninnene mine.

-----

Helen Andersen (53), Storfjord, ca. 11 mil fra Tromsø

Jeg kom i kontakt med Heidi for to år siden. Da så jeg en annonse i avisen Nordlys at hun skulle komme til Tromsø. Jeg ringte der og da, for jeg var ganske desperat, hadde prøvd alt som gikk an å prøve. Jeg var langt nede, fortvilet og hadde mye vondt på grunn av sterke smerter i nakke og hodet. Jeg hadde akkurat vært i Oslo på en privatklinikk og fått tatt bilder av nakken, som påviste nakkeskade.

Jeg var kronisk smertepasient da jeg traff Heidi. Jeg spurte om hun trodde jeg noen gang ville bli kvitt smertene, og hun svarte med en gang at det her skal du bli kvitt. Jeg husker at jeg gråt, for endelig var det en som hadde troen på at dette skulle gå bra.

Jeg har gått hos Heidi en gang i måneden når hun er i Tromsø. Har også fått fjernhealing, som har fungert bra. Heidi har tatt bort smertene og fått meg på beina. Hun sa til meg: - Du må huske at du har en skade i nakken. Du må være forsiktig!

Jeg tar derfor mine forholdsregler, men jeg har alltid vært en aktiv dame, og nå kan jeg glede meg over å gå på fjellet igjen. Etter å ha vært sykemeldt i tre år, er jeg så bra at jeg skal begynne i full jobb.

Heidi har betydd veldig mye for meg. Vi har blitt gode venner. Jeg kommer aldri til å gi slipp på henne. Hun har kommet for å bli i mitt liv!

------

Mats J. E. Dahl (50), Tromsø

Jeg har dårlig rygg og hofte, ser nesten ikke på ene øyet etter en blodpropp, og er døv på venstre øret etter en hjernehinnebetennelse. Holdt på å dø da jeg var liten.

Jeg har vært plaget i mange år og har prøvd alt som går an. Fastlegen var også oppgitt. Ble operert i hoftene, men smertene ble verre etterpå. Det spredte seg i hele kroppen, greide ikke å slappe av, klarte ikke å jobbe. Da jeg måtte slutte i jobben i barnehagen, gråt jeg. For å jobbe med barn gir meg så mye. Jeg hadde ingenting å se frem til og var nede i det såkalte sorte hullet. Jeg begynte å se knekkebrød i taket, og da jeg så meg i speilet, tenkte jeg at jeg trenger ikke være i denne kroppen. Sjelen må bort. Slike ekstreme smerter hadde jeg. Morfin og sterke smertestillende hjalp ikke. Da jeg kom til Heidi, var jeg veldig dårlig og hadde så vondt at jeg ville bare dø. Var på Internett og leste om ”how to commit suicide.”

Heidi sa at jeg etter behandlingen kunne bli verre før jeg ble bedre. Det stemte, og jeg var hos Heidi en gang til før hun reiste fra Tromsø. Da skjedde det noe i kroppen. Jeg fikk humøret og livsgnisten tilbake. Jeg ble mer sosial og gjenopptok kontakten med gode venner. Jeg kunne gjenoppta arbeidet i barnehagen. Jeg har fortsatt smerter, men mye mindre. Har vært noen ganger hos Heidi, og for hver gang blir jeg bedre.

Det er ett eller annet med Heidi, som ikke andre har. Noen sier at hun er en slags guru i miljøet. Hun er fantastisk til å bry seg om folk. Når jeg tenker på henne, blir jeg i godt humør!

Smerter

Gloheite kniver skjærer dypt i begge hoftene.
Små, grønne menn spiller slagverk i hodet.
Smertestillende, som sukkertøy,kortvarig glede.
Ansiktet griner ille, eldgammelt stramt lerret.
Snart revner kroppen, jeg holder ikke ut.
På tv flimrer bildene fra barneavdelingen,
ei jente uten hår, gamle øyne i  ung kropp.
Nylagt barnegrav, hvitt trekors, rosa bamse.
Kan du tilgi min selvopptatthet?

Venn

Venn i nøden, venn i gleden.
Saliggjørende medmenneske.
Ingenting kan gjengjelde nok.
Ei lita jente jeg kjenner er rik,
for hun har mange venner.
Jeg er milliardær,
for jeg har deg som venn.

Gud

Gud i himmelen.
Kalkulator i hånden.
Trykker på menneskeknappene.
Per er pluss og Mona er minus.
Geir er null og Ida er en.
Alle er vi knapper.
En dag trykker han på er lik.
Da får vi svaret.

Diktene er hentet fra boka: En hyllest til den modne kvinne, skrevet av Mats J.E. Dahl.

---- 

Kjellaug Thomassen (62), Ramfjordbotten (2 ½ mil utenfor Tromsø)

For to år siden ble jeg operert for kreft i eggstokken. Hadde seks cellegiftbehandlinger med 14 dagers mellomrom. Jeg kan jo ikke si det 100 % sikkert, for jeg har jo ingen alternativ å veie opp mot, men etter at jeg fikk kontakt med Heidi, mener jeg at jeg tålte kreftbehandlingen mye bedre, både psykisk og fysisk.
Har jeg problemer, har jeg tatt kontakt med henne, og det har hjulpet meg veldig. Har fått både livsveiledning og healing.

En gang fant hun noe på kroppen min, og jeg ble straks bekymret. Tenkte det kunne være spredning. Men Heidi beroliget meg og sa jeg bare skulle glemme det jeg tenkte på, for det var bare muskelknuter. Så trykket hun på stedet, og det utstrålte varme.

Jeg blir mye bedre etter å ha vært hos henne. Da blir også de vonde tankene og bekymringene borte. Den siste healingen hun ga meg, var utrolig tøff. Da sov jeg faktisk i et døgn etterpå.
Heidi er en veldig trivelig dame, god å prate med. Hun virker veldig jordnær. Jeg er veldig glad for å ha kommet i kontakt med henne. Også mannen min har fått god hjelp. Anbefaler henne til familie og venner. Mange er bare ute etter penger, men ikke Heidi. Hun er menneskelig, og det teller veldig mye.

------

Dame (60), Tromsø

Heidi er unik. Jeg traff henne for ett år siden, og etterpå har jeg fått en helt annen livskvalitet og et helt annet liv. Fra før hadde jeg veldig mye smerter i hele kroppen på grunn av fibromyalgi og osteoporose. Har hatt syv brudd.

Da jeg traff Heidi, hadde jeg brukket foten 10 måneder tidligere. Jeg haltet og hadde smerter. Jeg hadde vært på røntgen, bruddet var grodd, jeg hadde vært hos fysioterapeut, og jeg gjorde alt som jeg ble bedt om, men det var så vondt! Jeg ble deprimert, og det ødela livskvaliteten.

Så ble jeg tipset av ei venninne som hadde gått hos Heidi. I telefonen sa Heidi til meg at hvis hun ikke kunne hjelpe meg, så sa hun fra med en gang. Men da jeg kom dit sa hun at det skulle gå bra, men da måtte jeg gjøre som hun sa. Jeg kjente forbedring etter første gang. Heidi fant straks frem til stedet der bruddet hadde vært. Hun sa til meg at bruddet var grodd, men såret var ikke grodd, derfor hadde jeg så vondt. Hun ga meg råd hvordan jeg skulle forholde meg videre, og ba meg kontakte henne hvis det var noe.

Det er så rart. Når hun har hendene på meg, så kjenner jeg varmen. Når jeg tar henne i hånden, så er den kald.  Står hun bak meg og holder hendene ved siden av ørene mine, så kjenner jeg varmestrålingen.

Takket være Heidi er jeg nå bra. Hun har også hjulpet meg med akutte ting. Da ryggen låste seg, fjernhealet hun meg om ettermiddagen, to ganger om kvelden og en gang morgenen etter. Det hjalp!
Jeg hadde også barnebarnet på fem år med meg til Heidi. Han var sengevæter og var fortvilet. Han ble kurert etter første gangen. Nå skal datteren min gå til henne, og håper også hun får hjelp.

--------

May Rita Hansen (32), Tromsø

Møtte Heidi første gang januar 2011 fordi jeg hadde fått anbefaling av min tidligere sjef. Jeg er ikke en som vanligvis går til healere, men jeg gjorde et unntak denne gangen. I utgangspunktet var jeg skeptisk, og jeg bestemte meg for ikke å si et ord til noen. Den første timen var spåing. Det var det jeg var mest interessert i. Jeg sa kun mitt navn og alder, og hun holdt meg i hånda og fortalte alt som jeg tenkte rundt min familie, økonomi, jobb, helse. Hun begynte med at min søster skulle ha baby og at jeg skulle være med på fødselen. Det hadde vi avtalt, uten at jeg hadde fortalt Heidi noe på forhånd. Hun sa at det ville bli ei jente og at fornavnet hennes betyr engel. (Jenta ble kalt Angelica.) Så sier hun at jeg har en far som jeg ikke har kontakt med, og hun sa at jeg ikke kom til å ha kontakt med ham, for han kom ikke til å forandre seg. Hun sa også hva som kom til å skje på jobben, at jeg var på en plass jeg ikke ville være. Men hun sa: - Slapp av, til sommeren ordner det seg! Og det trodde jeg egentlig ikke noe på, men hun fikk rett, og det kom som et sjokk både for meg og de på jobben. Jeg fikk den jobben jeg ville ha.

Det var som om Heidi tok ordene rett ut av hodet mitt. For eksempel sa hun at jeg måtte slutte å tenke at jeg aldri blir gift, noe jeg ofte tenkte. Hun sa at jeg kunne slappe av og ikke bekymre meg, for jeg kom til å bli gift og få ett eller to barn. Hun var litt usikker på om den ene var faren sitt barn fra et tidligere forhold. Hun fortalte at det kom til å bli litt drama rundt denne mannen på grunn av hans eks.
Jeg kan jo ikke vite om hun får rett når det gjelder fremtiden, men jeg fikk høre om ei som hadde vært hos Heidi for 13 år siden, og alt det hun sa som skulle skje i fremtiden skjedde ned til hver minste detalj.

Heidi har også healet meg, og den behandlingen jeg husker best var august 2011. Da hadde jeg influensa, hadde hostet i flere uker og sovet dårlig. Heidi holdt hånden litt oppe på ryggen min og sa jeg hadde bronkitt. Hun kunne ikke garantere at hun kunne ta den bort, men hun skulle prøve. Hun sa at jeg ville svette noe sinnsykt. Jeg tenkte at hun sikkert overdrev, for jeg bruker aldri å svette mye. Jeg lå der en halvtime, og jeg skulle på en konsert. Jeg har aldri svettet så mye i hele mitt liv. Jeg hostet ikke mer etter den ene behandlingen og sov godt hele natten. Fra å være skeptiker må jeg jo tro på dette når jeg selv har erfart det.

------

Pensjonist (68), Tromsø:

Hver gang Heidi kommer til Tromsø, har jeg time hos henne. Jeg får healing og samtale når hun er her, men jeg ringer ellers også. Jeg kjenner varmestrålinger fra hendene hennes. Har også prøvd fjernhealing.

Heidi har vært en god veileder for meg i et par år. Jeg tar opp familiære ting og ting på det personlige planet, der jeg står fast i livet. Det er som et puslespill. Hun får bitene på plass. Heidi greier å holde meg oppe. Jeg har en del smerter i kroppen og har kols. Healingen har gjort at jeg er mye bedre, om ikke helt bra.

Heidi er så sikker og bestemt på det hun sier. Jeg har snakket med andre som sier hun har synske evner. Det har jeg erfart. Hun har noe spesielt, ikke minst hun lytter til hva jeg har å si!
Hun er etterspurt her oppe, nesten så jeg kan sammenligne henne med ”Snåsakallen”. Fra hun står på flyplassen, venter folk på henne. Hun har masse energi og jobber hele tiden. Vet ikke hva godt hun kan gjøre for folk. Jeg er så takknemlig for at hun er den hun er. Hun får frem noe godt i menneskene, og alle blir glade i henne.

Før Heidi ringer for å si at hun skal til Tromsø, kan jeg ha kjempestore smerter. Da tenker jeg: - No e´ho Heidi på vei!

-----

Mann (36), Tromsø:

Jeg møtte Heidi for 12 år siden. En venninne av meg hadde blitt spådd av henne og tipset meg. Jobb og kjærlighet sto da i høysetet. Jeg var litt skeptisk, men Heidi fortalte om barndommen min i detalj og sa også ting som jeg aldri hadde sagt til noen. Ble helt forferdet!

Prøvde healing også, for jeg plages med ryggen. Jeg var god i flere dager, men så kom det igjen, noe som delvis var min egen skyld. Jeg har spilt i band i flere år, og da er det viktig å holde seg frisk. Når jeg har vært i ferd med å få influensa, har hun tatt fjernhealing på meg, og det har funket.
Heidi er veldig direkte, og det anser jeg som en stor fordel.

--------

Dame (55), Tromsø

Jeg traff Heidi for første gang for 12 år siden. Jeg hadde en forferdelig traumatisk opplevelse, da jeg holdt på å miste min sønn i en ulykke. Jeg var så redd for at han skulle dø, og i min fortvilelse ringte jeg Heidi, som jeg ved en tilfeldighet hadde fått vite om. Jeg hikstet meg gjennom samtalen. Jeg fikk møte henne dagen etter. Hun la hendene på meg og behandlet meg en halv time. Det hjalp mer enn noen kan fatte. Noe løsnet, og tårene rant hele tiden. Klarte ikke å prate. Fikk fjernhealing i etterkant.
Senere har vi hatt jevnlig kontakt og jeg har truffet henne når hun har vært i Tromsø.

Hun har også hjulpet meg for mine nakkeproblemer. Jeg kjenner at det skjer ting i kroppen. Blir trøtt og litt suset. Jeg unngår å kjøre bil etterpå.
Når jeg har time hos Heidi, er det ikke alltid noe konkret jeg vil ta opp. Det er deilig bare å få healing som påfyll.

Jeg gir Heidi ros for hennes fantastiske humør, ufattelige tålmodighet og at hun aldri avviser folk som trenger hjelp.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.