7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Einar- Livsveileder og menneskekjenner

Einar er en av få menn som arbeider som kundeveileder og spåoperatør hos Magic Circle. Han er kjent for å gi veloverveide råd, er troverdig og treffsikker, og har mange faste kunder. Datteren Helen, som også arbeider hos Magic Circle, kan bekrefte farens gode egenskaper. De to er enige om at de har verdens beste arbeidsplass.

Einar poserer på veteranbrannbilen sin
Einar poserer på veteranbrannbilen sin

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

Einar Røen (65) bor på et lite sted som heter Øyheim i Grong, Nord Trøndelag. Elva Namsen renner sakte forbi verkstedet, der Einar har sitt faste tilholdssted, enten han sysler med sine mange hobbyaktiviteter eller jobber på linja hos Magic Circle.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Det er nesten som om elva og Einar arbeider på lag, som om de er på samme energinivå. Einar har den samme ”flyten”, med sin rolige og sindige væremåte. Det er nettopp dette som mange kunder setter pris på, når han jobber med livsveiledning på linja. Mange faller til ro når de hører den lune, behagelige stemmen, og han vet å gi de rette svarene til folk som ringer inn.

Han har utrolig sterk intuisjon og er litt av en menneskekjenner.

Tarotkurs

Einar har to døtre: Helen Susann og Marit. Sistnevnte har gitt ham to barnebarn. Han er utrolig glad i familien sin, og de har ofte kontakt. I dag har han besøk av Helen Susann, som også arbeider hos Magic Circle. Hun kaller seg Helen på linja, men Einar bruker navnet Susann.

- Egentlig er det Susann som har æren for at jeg begynte med dette her, innrømmer han og forteller videre:

- Det begynte med et kurs i tarot juni 2002. Susann følte at hun skulle ha med seg dette kurset og spurte meg om jeg ville bli med. Jeg var kjempeskeptisk, for jeg var ganske sjenert og kanskje mer oppslukt av motorer og traktorer enn i alternative ting. Likevel fikk hun overtalt meg til å bli med!

Einar var overrasket over alt det spennende han lærte på kurset og alle de interessante menneskene han traff. Etter kurset reiste de to hjem og begynte å jobbe igjen som vanlig.

- I september fikk vi tilbud om et kurs del II. Jeg hadde lyst til å delta på dette, ikke minst for å møte igjen en del av de menneskene vi møtte på første kurset. På slutten av kurset fikk jeg spørsmål om jeg ville begynne å jobbe for Kilden, som sto som arrangør. Jeg fant ut at jeg ville prøve det. Det var min spede begynnelse, forteller Einar, som etter hvert gikk over til Magic Circle. Helen har også jobbet med dette hele tiden etter kurset.

En liten historie

Einar begynte sin arbeidskarriere i et firma som ambulerende servicemann. Men så skulle firmaet flytte fra Namsos til Steinkjer, og Einar bestemte seg for å begynne for seg selv i stedet. Han etablerte egen bedrift og fikk etter hvert to ansatte.

- Jeg holdt på i 40 år som mekaniker. Det var mye hardt arbeid, og jeg ble til slutt grundig lei, innrømmer han.

Tidligere forhandlet Einar ”Fendt” traktorer, og i den sammenheng har han en liten historie å fortelle:

- En gang la jeg merke til noe spesielt på logoen til ”Fendt”, som hang på verkstedet. Det var akkurat som bokstavene F og T var skjult, og da kom det engelske ordet end frem. Jeg tenkte ikke noe over det akkurat da, men samme året, lille julaften, fikk vi oppsigelser. I ettertid har jeg tenkt at det kanskje var et signal, et forvarsel på det som skulle skje!

I dag driver han, ifølge ham selv, minst mulig med slikt arbeid, men det hender han tar inn en traktor nå og da.

Det tidligere verkstedet fungerer nå som hobbyrom. En bil og en båt står sentralt plassert. Ifølge ham selv er det båten som har første prioritert. Han kan tenke seg å sette den i stand og bruke den, men når? Tja, det får tiden vise! Ingen ting haster i Einars verden.

Rundt husveggene står gamle biler,traktorer og en veteran brannbil.

- Planen er å bygge de opp, men jeg kommer nok ikke til å bli gammel nok, humrer Einar. Han viser en staselig motorsykkel, som fortsatt er flittig i bruk. Også Helen har hatt æren å bli med på tur.

Magic Circle

Det som er så fint, synes Einar, er at hans hverdag nå er fri fra stress, mas og bekymring, i motsetning til den tiden han drev eget firma. Han storkoser seg med å arbeide hos Magic Circle. Han synes han har en givende jobb og akter å holde på så lenge kundene vil ha ham.

DSC_0260 
Einar og datteren Helen jobber begge hos Magic Circle

- Jeg har kunder fra hele landet, noen ganger også fra nordmenn i utlandet. Samtalen jeg har hatt lengst unna er fra Australia, bekrefter Einar, som er 50 % vestlending, derfor synes han det er trivelig når noen ringer fra Vestlandet.

Einar starter alltid en samtale med å be om fornavn på kunden, fødselsdato og år de er født. Han har en sterk intuisjon og bruker kortene innimellom. Det er også noen som spør om han kan legge kort. Han har både tarotkort og englekort.

- Jeg mener at man absolutt kan stole på det som kommer opp i kortene. Jeg bruker også krystallkule som et fokusmiddel. Evnene kommer mye sterkere når man jobber med disse tingene, mener han.

- Hva synes du selv at du kan bidra med på linja?

- Det jeg får mest spørsmål om er generelle problemer fra dagliglivet, kjærlighet og problemer i parforhold. Litt spørsmål om tekniske ting får jeg også, slik som biler. Det var ei som hadde bilen på verksted. Hun fikk den tilbake, og det var fremdeles ulyd i bilen. Så sier jeg at hun må få en nabo til å se under den og sjekke om drivakselen er skiftet. Slik som jeg så det, var den ikke skiftet. Så gikk det 14 dager, så ringte den samme damen tilbake og sa: - Det stemte. Akslingen var ikke skiftet! Men jeg har betalt for den!

Einar innrømmer at spesielt når han jobber med kjøretøy, får han følelsen av å vite hva som mangler.

Som sin far arbeider Helen som livsveileder og synes det er et privilegium å få lov å hjelpe folk. Hun er
flink til å sanse sinnsstemninger og kjenne på folks energier:

- Det er kjempekoselig å jobbe på linja, og det gir meg veldig mye. Jeg hjelper folk å sette ting i perspektiv, slik at de får frigjort energi til å tenke litt annerledes. Jeg hjelper dem til å finne ut alle mulighetene de har i livet, for de har bestandig muligheter, men det kan være vanskelig for dem selv å se disse.

I likhet med sin far, benytter hun tarotkort og englekort i sitt virke som spåoperatør.

Mye til felles

Det er lett å se at det er nær kontakt mellom far og datter. De to har mye positivt å si om hverandre.

- En av de sterkeste sidene til faren min er at han ikke er redd for å begynne med noe nytt. Han er like nysgjerrig som en femåring. Jeg beundrer hans evne til å omstille seg. Han er veldig bestemt, litt lun og lur, har masse humor og er litt ertelysten. Når han er på linja sier han ikke det folk vil han skal si, men det de trenger å høre. Han er veldig klar med det han sier og mener, forteller Helen, en utrolig blid og trivelig jente med verdens herligste latter. 

Einar forteller at datteren har et lite småbruk på Flosand i Indre Nærøy, der moren hans var fra. Det ligger 15 mil unna Øyheim.

- Susann er snill, nysgjerrig og har lyst til å prøve nye ting hun også. Hun har fire katter, to hester og en hund, og nå skal hun begynne med bier til min store forferdelse, sier Einar og røper en stor porsjon skepsis.

- Han holdt seg litt i bakgrunnen i begynnelsen, men nå kommer han nærmere og nærmere, spøker Helen.

- De er litt skumle, ja! En morgen så jeg noe som lå på stolen her inne, og det var ei stor humle. Jeg hadde ikke brillene på, så jeg fikk det man kaller nærkontakt. Det var nesten som et tegn for at jeg skulle venne meg til biene, mener Einar.

- Så egentlig har dere mye til felles?

- Ja, det kan man si. At vi er samme type menneske!

Mange interesser

Einar har mange interesser. Han er flink til å fotografere, lager kreative rammer til bildene sine, eksperimenterer med urter og planter. På kjøkkenbenken står potteplanter på rekke og rad, blant annet en chiliplante, prydtobakk, appelsintre, blomkarse og diverse krydderplanter, som han bruker i matlagingen.

Einar DSC_0269 
Einar inviterer gjerne datteren Helen med på motorsykkeltur. 

- Han kan også gå ut og plukke løvetann og ha i salaten, og han lager masse teblandinger, sier Helen, som har peppermynte te som sin favoritt. Selv dyrker hun også urter på det lille småbruket sitt. Hun liker å leve i pakt med naturen.

- Jeg tror vi har fjernet oss mye fra naturen. Man skal være veldig bevisst hva man putter inn i kroppen sin. Jo mer naturlig og sunt kosthold jeg har, desto bedre har jeg det. Men jeg skeier ut innimellom, innrømmer Helen.

Einar legger til at en annen stor interesse han har er fisking, det være seg sjø-ørret eller laksefiske i elva Namsen. Han har ofte hatt døtrene med seg på fisketur, og Helen setter fortsatt pris på dette. Hun forteller at da hun vokste opp, hadde faren alltid så mye å gjøre at han bare var hjemom for å spise og sove, selv om hun understreker at det kanskje er litt overdrevet:

- Jeg var ofte med ham på arbeidsplassen. Da følte jeg at jeg ble kjent med faren min, sier Helen, som er utdannet landbruksmekaniker. Hun er utrolig nevenyttig, har skiftet kledning og tak på det gamle huset sitt.

- Kattungene er jo også født blinde. Det er jo for ille at det skulle ta 55 år før man våknet opp, sier Einar med sin lune humor.

Helen svarer at så ille var det nå ikke:

- Pappa har tatt oss med på alt mulig. Jeg har lært utrolig mye av ham, og det hender stadig vekk at jeg ringer og spør ham om råd!

Klar for messa

Jeg føler at man ikke kan besøke Nord-Trøndelag uten å stille et spørsmål om Snåsamannen, som bor en halvtimes kjøretur unna Einar.

- Hva synes dere om alt oppstyret som har vært rundt ham?

- En god del er medieskapt. At han har evner er vel hevet over all tvil. Jeg synes det er feil at noen skal prøve og ”degradere” hans måte å jobbe på, svarer Einar. Helen er helt enig. Ingen av dem har personlig møtt Snåsamannen.

- Det er så mange skeptikere der ute. Jeg husker at en mann skulle teste meg og spurte hvordan det så ut der han bodde. Jeg fikk opp noen bilder og fortalte ham hva jeg så. Han svarte: - Enten har du vært her eller så er du synsk!

Einar er klar for å stille opp på den store alternativmessen på Lillestrøm i november. Helen har ennå ikke bestemt seg.

- Jeg traff endel av kundene mine på messa i fjor og fikk mange positive tilbakemeldinger. Både Susann og jeg er litt beskjedne, og er ikke av dem som stikker oss frem, sier Einar.

I løpet av årene han har jobbet hos Magic Circle, er det mange som setter pris på hans kvaliteter og det arbeidet han gjør. Det gleder den trauste trønderen langt inn i sjelen. Helen har bare jobbet ett års tid på linja hos Magic Circle, men han håper at enda flere får øynene opp for hennes evner som spåoperatør.

- Det fortjener hun virkelig, og det sier jeg ikke bare fordi hun er datteren min, avslutter han.

Kunders tilbakemeldinger om Einar

Fast kunde, anonym:

Første gang jeg ringte Einar, var av nysgjerrighet. Jeg ville teste ham ut, men ble positivt overrasket. Siden har jeg brukt ham en god periode. Han er veldig dyktig på sitt område, som er det medmenneskelige. Han er en god veileder, forståelsesfull, og det er alltid fint og nyttig å ha en god prat med Einar.

DSC_0289 
- Jeg mener at man absolutt kan stole på det som kommer opp i kortene, sier Einar 

Sissel Høyne, Rogne i Valdres:

Einar er treffsikker, god på bevisstgjøring og har en fabelaktig evne til å se ting fra flere sider. Han har kanskje hjulpet meg mest på det personlige og medmenneskelige planet. Han er en 100 % ærlig person og gir en spesiell troverdighet. Han har vært en god støttespiller i løpet av de fire, fem årene jeg har brukt ham. Om jeg står fast på forskjellige måter, har han ”løftet meg opp”, og jeg har fått mer ”guts” til å fortsette videre. Han gir meg trygghet og bekrefter at jeg er på rett vei. Jeg driver som healer, og han har også bidratt til å åpne dører for meg selv.

Jeg har pratet med flere forskjellige spåoperatører, men har alltid kommet tilbake til Einar. Han fortjener at jeg står frem med fullt navn!

Fast kunde i Oslo:

Jeg driver mitt eget firma med 50 ansatte og har brukt Einar både i forhold til firmaet og privat. Når det gjelder firmaet er det ganske stor tyngde på de spørsmålene jeg stiller, for eksempel i forhold til personalsaker, ansettelser, juridiske saker eller om jeg får et bestemt oppdrag. I jobbrelaterte saker
bruker jeg selvfølgelig sunn fornuft og egne erfaringer i tillegg, men jeg har i mange år snakket med Einar og erfart at han er veldig dyktig og i veldig stor grad treffsikker.

Jeg har også brukt Einar på det private planet og innen personlig utvikling. Han har vært en veldig god støtte og er fin å prate med. Jeg har som sagt bare gode erfaringer med Einar og har ved flere anledninger anbefalt ham videre til andre.
 
Fast kunde i Nord Norge:

Det var i utgangspunktet ei venninne som anbefalte Einar. Han overrasket meg med sin treffsikkerhet. Jeg opplever Einar som klok, seriøs, alltid høflig og avbalansert. Han er forsiktig, men likevel tydelig. Han møter folk på en veldig fin måte. Han har hjulpet meg med forskjellige ting, og det har alltid vært nyttig å snakke med ham. Han så også at jeg hadde egne evner, som han mente jeg skulle begynne å bruke.

Magic Circle er heldige som har en mann med så gode menneskekunnskaper. Det har jeg også hørt at flere har sagt. Jeg kan absolutt anbefale ham til andre.

Fhv. verkstedkunde:

Jeg har brukt Einar som mekaniker tidligere og ble nok noe overrasket da han startet som spåoperatør. Likevel må jeg si at selv om jeg er skeptiker, har Einar imponert meg noen ganger når han har stilt fjerndiagnoser på traktorer og maskiner. Selv har jeg ikke brukt ham i så måte.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.