7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter

Alternative Ord og Uttrykk

Tilbake

Husrens

Mange private hjem, institusjoner og offentlige steder kan være hjemsøkt av ånder eller det vi kaller gjenferd. Mange synske og andre tilbyr tjenester for å rense hus for slike ånder.

Gjenferdene kan lage uro i huset, for eksempel ved å smelle i dører, eller ting kan dette ned fra veggene eller bli borte for så å dukke opp igjen. Dette kan være ånders måter å få oppmerksomhet på. Det kan være plagsomt å ha slike åndevesener i huset. Mange blir redde når de ser skygger som vandrer gjennom rommet eller synes de ser noe i øyekroken. Man kan også kjenne sigarlukt eller parfymelukt. 

Synske snakker gjerne om jordbundne sjeler eller ånder i slike tilfeller. Det er avdøde som av en eller annen grunn ikke har gått videre etter døden. De kan ha noe uoppgjort her på jorden eller ønsker ikke å forlate sitt hjem.

Ved en husrens brukes forskjellige ritualer, for eksempel hvit salvie, levende lys og edelsteiner, for å kommunisere med ånden og føre den over til ”den andre siden” eller til lyset, der ånden hører hjemme.

Etter en slik husrens opplever folk at det blir stille i huset, og energiene blir mye lettere.

I noen tilfeller kan husrens også foregå ved fjernutdrivelse, men det tyder på at resultatet blir best hvis personen er til stede når ritualet utføres.