7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Whitney Houstons datter: Jeg kommuniserer med mammas ånd

Legendariske Whitney Houston ble bare 48 år gammel da hun ble funnet død på et Beverly Hilton Hotel i Los Angeles 11. februar. I det første intervjuet etter morens død, forteller datteren Bobbi Kristina Brown (19) at hun kommuniserer med moren og får trøst av hennes åndelige nærvær.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

11. februar ble den verdenskjente sangerinnen Whitney Houston funnet bevisstløs i badekaret på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles, og ble senere erklært død.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

En måned senere stilte hennes datter Bobbi Kristina Brown (19) opp til et intervju hos Oprah Winfrey. Bobbi forteller at natten etter at hennes berømte sangerinne-mamma døde, fikk ikke datteren sove i morens luksushus i Atlanta. Morgenen etter ble hun vekket av morens stemme:

- Jeg hørte mamma si: «Kom hjem nå». Og da jeg kom hjem, følte jeg meg ydmyk og OK, fortalte hun til Winfrey, gjengitt av People.com

Bobby er Whitney Houstons eneste barn, som hun hadde sammen med Bobby Brown. De var gift fra 1992 til 2007. 19 åringen understreker at hun har det så bra som hun kan ha det etter omstendighetene, mye takket være at hennes mor er med henne i sorgen og passer på henne:

- Jeg kan høre hennes åndelige stemme som snakker til meg og sier: « Fortsett å snakke med meg. Jeg passer på deg»! Hun er alltid med meg, og jeg kan alltid føle hennes nærvær. Hun spurte meg bestandig: «Trenger du meg?», og jeg svarte: «Jeg vil alltid trenge deg»!

Bobbi uttaler ifølge People.com:

- Jeg våkner opp om natten. Hun pleide å si at klokken fem om morgenen begynner helgenene å be. Nå kan jeg våkne opp om natten og se at klokken er fem. Da begynner jeg å be».


«-Lys slås av og på, og jeg kan si: «Mamma, hva er det du driver med?» Jeg kan fortsatt le sammen med henne og snakke med henne, sa Bobbi og kalte moren for «mitt fortrolige, mitt alt»!

Bobbi fortalte videre til Oprah Winfrey hvordan de to tilbragte morens siste dag i live:

- Det var tidlig om morgenen, så jeg gikk og hentet henne og sa: «Kom og legg deg med meg». Hun strøk meg over håret og holdt meg, og jeg bare sov i armene hennes!

Whitney Houston ble verdenskjent med låter som «I will Always Love You», «One Moment in Time» og «I Wanna Dance With Somebody», men ennå er det for sterkt for datteren å spille morens låter:

- Jeg kan synge musikken hennes, men høre på den nå, det orker jeg ikke!

Nå planlegger Bobbi å følge i morens fotspor og satse på en sangkarriere.