7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Vil DNA teste Märthas englefjær

Prinsesse Märtha Louise og medforfatter Elisabeth Nordeng har kommet med ny bok bok: ”Englenes hemmeligheter”. I boken forteller prinsessen om hvordan deltakerne på engleskolen, som hun driver sammen med Nordeng, ble dekket av englefjær under en samling. Nå vil professor Hans K. Stenøien, ekspert i DNA-analyse ved Vitenskapsmuseet ved NTNU, teste Märtha Louises englefjær.

Foto: TV2
Foto: TV2

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Boka ”Englenes hemmeligheter. Deres natur, språk og hvordan du åpner opp for dem” er oppfølger til boka ”Møt din skytsengel”, som i sin tid gikk rett inn på bestselgerlisten. Prinsesse Märtha Louise og medforfatter Elisabeth Nordeng bruker i sin nye bok eksempler fra sine egne liv, og nok en gang er det prinsessens uttalelser som skaper mest liv og røre.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Vi kan lese om hvordan prinsessen fikk hjelp av engelen Kamuel en gang hun hadde mistet nøkkelen til engleskolen:

”- Jeg ble ganske desperat, for når vi mister en nøkkel til disse lokalene, må vi bytte låsene i hele bygget!” Etter å ha lett i nesten en time, fikk hun hjelp av engelen:

”- Plutselig sa Kamuel at vi skulle leke tampen brenner. Jeg tenkte at nå klikker det for meg. Jeg kan ikke stå her på gressbakken og leke tampen brenner med en engel. Det er for drøyt!” Men etter å ha tenkt seg litt om, kom hun til at det var greit likevel. Ingen rundt henne kom til å forstå hva hun drev med.

Det mest oppsiktsvekkende i boken var nok da prinsessen fortalte om hvordan deltakerne på engleskolen ble dekket av englefjær under en samling:

”- Når du begynner å legge merke til disse, dukker de opp på de rareste steder og på en slik måte at det ikke er mulig å ta dem for noe annet enn nettopp kommunikasjon med englene!”

Innen alternativbransjen er ikke englefjær noe enestående fenomen. Mange snakker om dette som om det er det naturligste i verden. For eksempel uttalte det kjente mediet Lisa Williams under sitt Norgesbesøk at de kjære på den andre siden viser tegn ved å sende mynter eller englefjær.

Embla i Magic Circle vil gjerne lese boken og gir sin fulle støtte til prinsessen. Hun har selv kontakt med englene:

”- Englene er rundt oss, men de kan ikke forstyrre livet vårt. Hvis vi tilkaller englene, vil de komme. Hvis de prøver å nå deg, finner du ofte en hvit fjær!”

"- For de fleste av oss er jo engler et blankt felt. Som forsker må jeg nærme meg dette fordomsfritt", mener professor Hans K. Stenøien, ekspert i DNA analyse ved Vitenskapsmuseet ved NTNU. Med et smil i munnviken fastslår han overfor Adresseavisen at fjær fra engler ville vært en revolusjon.

"- Skulle fjærene vise seg ikke å stamme fra engler, men fra dyrelivet på jorda, ville det ikke lenger være sensasjonelt, men likevel interessant", mener professoren og legger til at det er enkelt å hente DNA fra en godt oppbevart fjær.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.