7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Spår nærkontakt med ET innen 20 år

- Liv eksisterer på andre planeter, og vi finner det innen 20 år. Menneskeheten vil da også få kontakt med romvesener, hevder en fremtredende russisk astronom. Samme dag han uttalte dette, blir UFOer observert i London.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Professor Andrei Finkelstein, direktør for the Russian Academy of Sciences, talte forleden i Moskva i et internasjonalt forum, dedikert til å lete etter utenomjordisk liv. Finkelstein sa at 10 % av de kjente planetenes sirklende soler i verdensrommet minner om jorden, og hvis vann blir funnet på dem, kan også liv bli funnet.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Høyst sannsynlig vil romvesener ligne oss mennesker med to armer, to bein og et hode, slik som ET. De kan ha forskjellig farget hud, men selv vi har jo det, sier professoren, som kjører et program lansert på 60-tallet, laget for å fange opp signaler fra verdensrommet og sende ut radiosignaler til verdensrommet.

- Hele tiden har vi vært på leting etter utenomjordiske sivilisasjoner og har ventet på meldinger og signaler fra rommet!

Professor Finkelsteins kommentarer kom samme dag som en oppsiktsvekkende UFO-video dukket opp. Den viser et moderskip og dens flåte som sirkler rundt i skyene over the BBC Yalding House, der BBC Radio 1 holder til, sentralt i London. UFOene ble fanget opp på videokamera av en forbipasserende.

Mens kameraet peker oppover mot bygningen, flakker tre ovalformede objekter i triangel formasjon over himmelen i stor fart etterfulgt av to like store objekter, også i stor fart. Objektene utstrålte et sterkt lys. Da kameraet ”panorerte” ned igjen, sto to personer på motsatt side av veien, og fulgte hendelsene som utspant seg. Så kom et større, mer saktegående, ovalformet objekt til syne en kort stund, før det forsvant i skyene.

Flere mennesker ble etter hvert oppmerksomme på de uforklarlige objektene. UFOer ble også observert andre steder i London omtrent på samme tid, og videoer er lagt ut på www.youtube.com.

Her er den aktuelle videoen:

Fakta

En meningsmåling på mer enn 2000 briter fant at 44 prosent tror at utenomjordisk liv eksisterer. Menn har mest tro på romvesener (46 % av de spurte). Dette i henhold til Royal Society, landets mest prestisjefylte vitenskapelige organ.

KILDE: Daily Mail

Les også:
Invaderes av UFO-fanatikere
Kjendisenes overnaturlige liv 
Jan Thomas: Nærkontakt med UFO