7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Snart ”deadline” for Mayakalenderen

Den magiske datoen nærmer seg med stormskritt. Mange mennesker verden over frykter at verden skal gå under når Mayakalenderen ender sin syklus den 21. desember kl. 11.11 (universell tid) 2012. Men ”pålitelige kilder” avviser at enden er nær, og at mayaene aldri har spådd dette.

Foto: Fra katastrofefilmen ”2012”
Foto: Fra katastrofefilmen ”2012”

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

Det er ikke bare i Mellom- og Sør-Amerika at folk er bekymret for at dommedag er nær.

I Kina og Russland meldes om panikksalg av stearinlys og andre nødvendige ting, mens salget av overlevelseskamre har gått i taket i USA, ifølge The Telegraph. Avisen forteller også om desperate folk i Serbia.

Hotellene rundt det myteomspunne, pyramideformede fjellet Rtanj øst i Serbia opplever stor pågang i disse dager. Folk håper at fjellets påståtte mystiske krefter skal redde dem fra undergangen de venter skal komme.

Det ca. 1500 meter høye fjellet er en del av fjellkjeden Karpatene. Mange tror at fjelltoppen har en spesiell energi, og at fjellet skjuler en pyramideformet konstruksjon, etterlatt av romvesener som var på besøk på jorda for flere tusen år siden. Når dommedag kommer, vil pyramiden angivelig ha et kraftfelt som vil beskytte alle som er i nærheten.

Flere sekter tror også at fjellet Pic de Bugarach i de franske Pyreneene vil være det eneste stedet som blir igjen etter 21. desember 2012, derfor valgte myndighetene i forrige måned å stenge det for besøkende, for å unngå kaos og at for mange står på toppen samtidig. Ryktene sier at fjellet på dommedag kommer til å åpne seg og avdekke et romskip som skal frakte folk i sikkerhet, skriver Nbc News.

Les også saken ”Invaderes av UFO-fanatikere”.

En mengde filmer, TV-programmer og nettsteder har lenge fokusert på Mayakalenderen og dommedagsscenariene, men alt fra Nasa-forskere til mayaeksperter hevder ifølge Nbc News at det å tro at jorda skal bukke under er helt på viddene:

- For det første skal mayaene aldri ha spådd at det var slutt på verden, selv om syklusen på kalenderen var over.

- Det er heller ingen astronomiske fenomener på vei som vil kunne ødelegge jorda på så kort tid.

Så det er tilsynelatende bare å senke skuldrene og glede seg over at det snart er jul.

Gå inn på www.tv2.no og les om gatepresten Jan Christian Kielland, som har klaget tv2.no inn for PFU for å spekulativt skape frykt om Mayakalenderen og verdens undergang 21. desember 2012.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!