7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Ditt månedshoroskop for Juli 2013

Hva skjer i sommerferien!

Tips en venn på e-post

Tekst: Randi Bjærum

 

Væren

Egoisme og egeninteresser kan komme i konflikt med noe du tror på og fellesskapet du er med i, og du kan måtte ta et valg.

Det kan ha sammenheng med behovet ditt for å bygge opp din egen sikkerhet og verne om ressursene dine. Alle fakta er ikke fremme i dagens lys så hvis du kan, vent med en endelig beslutning til etter 22. juli siden Merkur først da er tilbake i sin vante bane.  

I andre halvdel av juli vil du kommunisere bedre og få snakket ut om noe som kan ha ligget og gnisset i forhold til en annen. Behovet for å kose seg hjemme kan gå ut over plikter på jobben.

 

Tyren

Du vil kunne argumentere eller kommunisere slik at du får medhold for dine synspunkter, så dette kan være anledningen til å ta opp noe du vanligvis ville kvie deg for. Imidlertid kan argumentasjonen bli upartisk og subjektiv, med fare for å skaffe seg ufortjente fordeler.

En mulighet kan hjelpe på selvfølelsen, men den kan samtidig øke forpliktelsene dine og sette deg i en valgsituasjon. Ambisjonene dine kan komme i motsetning til behovet for å slappe av og nyte livet. Du får fremgang og suksess hvis du ser ting i et større perspektiv.

 

Tvillingene

Den sosiale siden av livet er i ferd med å ta seg opp, men du kan fortsatt ha behov for å trekke deg tilbake i perioder.

Nå kan du møte nye mennesker og kommunisere lett og uanstrengt med dem, men du kan i første halvdel av juli gjøre deg opp for kjappe meninger om folk, slik at du ikke lærer dem å kjenne slik de egentlig er. Vent til Merkur går direkte 20. juli før du bestemmer deg.

På jobben, eller om du er på ferie, kan du bli utålmodig og ta beslutninger i kjappeste laget, eller bli provosert. Ved å være litt diplomatisk kan du unngå en konflikt. Overbærenhet skaper glede og hyggelige minner.

 

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!


Krepsen

Med både nymåne i tegnet ditt og kjærlighet- og harmoniplaneten, Venus i den mest skjulte delen av horoskopet ditt vil du ha lettere for å inngå kompromisser, og kan benytte anledningen til å avslutte eventuelle konflikter du har rotet deg inn i. Men du kan også være mer ettergivende, og kanskje måtte jobbe ekstra om du skal ta initiativ og hevde deg selv.

Tiden er gunstig både for nye og eksisterende forhold siden du er i større kontakt med underbevisstheten og intuisjonen din. Lytt til dine drømmer. Nye meninger kan utkrystalliseres i diskusjon med noen som provoserer deg.

Unngå å si for mye før etter 20. juli til kommunikasjonsplaneten, Merkur går direkte igjen. Det kan være at du endrer mening etter denne datoen.

 

Løven

På partnersiden kan du være i en situasjon der du vurderer om du skal kaste deg ut i noe eller fortsette på samme måte. Det kan like gjerne dreie seg om å bryte et forhold, som å gjøre noe radikalt innenfor et som eksisterer.

Husk imidlertid at alt nå virker grønnere på andre siden av gjerdet, spesielt fordi kjærlighetsplaneten, Venus som er i tegnet ditt står i spenning til Uranus, planeten for frihet og revolusjon. Vent med å ta noen avgjørelser til etter fullmånen 22. juli.

Du kan få en mer framskutt posisjon på jobben, men det kan kreve arbeid og at du forbereder deg godt. Tenk deg godt om før du tar en endelig avgjørelse. 

 

Jomfruen

Med stridsplaneten, Mars i den delen av horoskopet som står for humanitære forhold, meninger, idealer, grupper og organisasjoner du bryr deg om, kan du lett irritere deg over kjæreste eller samarbeidspartner, noe du bør være klar over, slik at du ikke kaster deg over vedkommende for bagateller.

Slapper du av og tar tingene mindre høytidelig frem til og med 22. juli, er det gode muligheter for å utvide bekjentskapskretsen og det personlige nettverket. Siste uken i juli kan et nytt bekjentskap snu opp ned på tilværelsen din, og inspirere deg til å utvikle deg i en ny retning. 

 


Vekten

I et forhold kan du oppdage nye sider ved en venn, kollega eller partner. Du vil muligens inngå kompromisser, eller overse små særheter fordi du tenker langsiktig, eller vil oppnå noe mer.

Vent likevel med å ta endelige beslutninger til etter 22. juli til kommunikasjonsplaneten, til Merkur går i sin vante hastighet igjen siden all informasjon ikke er fremme i dagens lys før etter denne datoen. Da unngår du lettere misforståelser.

På jobben og i samvær med familien kan du være effektiv, men utålmodig, og ikke ville akseptere at du må vente på andre, eller innordne deg ledelsen. Tenker du samarbeid og teamwork vil atmosfæren bli bedre. Goodwillen vil øke siste uken i juli.

 

Skorpionen

Selvutvikling blir viktigere for deg, og du kan se etter nye veier å komme videre på. Her kan du få impulser fra en du føler sympati for, spesielt i perioden 8.-22. juli, men vent med å ta en endelig avgjørelse til etter 22. juli siden Merkur beveger seg bakover på stjernehimmelen.

En lengre reise kan bli en realitet, eller starte på planleggingsstadiet. Andre mennesker kan komme til å spille en mer markant rolle i livet ditt. Her kan det være snakk om både partner, samarbeidspartnere og mulige konkurrenter.

Du vil ha fighting-spirit og pågangsmot, men blir du for konkurransefokusert, kan det gå ut over muligheter til samarbeid og fellesskap.

 

Skytten

I august kan det være både lett og fristende å henge seg opp i maktkamp, sjalusi eller intriger, men vær oppmerksom på at det ikke behøver å være noe i det. Tvert i mot kan det være ødeleggende i et vennskap.

Unngå å se ting i svart – hvitt eller ri prinsipper hvis du ikke du ønsker å miste en god venn. Harmoni og fleksibilitet er tingen for å ri auguststormen av.

I dagene rundt fullmånen 21. august vil samspillet med en annen kreve at du både gir litt og tar litt. Det kan også gjelde i forholdet til det offentlige. Kanskje må du gi etter på noen punkter for på sikt å kunne velge på øverste hylle. 

 

Skytten

I juli vil du lettere komme i kontakt med folk og kommunisere lett, men det kan være lett å trekke kjappe slutninger uten å gå nok i dybden. Derfor bør du tenke deg om før du beslutter noe som kan få konsekvenser.

Vent til etter at kommunikasjon- og tankeplaneten, Merkur går i sin vante bane fra 22. juli. Da blir det lettere i samvær med andre å se bak fasaden.

I et forhold kan du tenke langsiktig og kanskje gi taktisk etter i en diskusjon eller konflikt, fordi du ser situasjonen i en større sammenheng. Bagateller må fikses før de vokser seg store og blir problemer, spesielt i dagene rundt fullmånen 22. juli.

 

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

 

Steinbukken

En kreativ og leken innstilling åpner for romantikk og spenning i hverdagen, men også for å ta sjanser og håpe på en rask gevinst. Her er det muligheter for å lure seg selv, og dukker det opp en mulighet for en kjapp investering eller gambling, bør du tenke deg om to ganger, minst.

Spesielt frem til 22. juli kan investeringer komme annerledes ut siden Merkur beveger seg baklengs på stjernehimmelen. Regelen er at utfallet kan bli svært annerledes enn planlagt, eller tenkt.

Planeten for kjærlighet og harmoni belyser ditt forhold til utlandet og lengre reiser fra 22. juli, og du vil lettere bli kjent med nye mennesker og oppnå harmoni med dem du kjenner fra før. 

 

Vannmannen

Pliktene kan gå på bekostning av noe du har gledet deg til, og det kan lønne seg å få unna rutinearbeidet så du slipper å få det over deg når du minst ønsker det.

På jobben kan du ta det roligere enn du kanskje burde. Her vil du muligens bli bedre kjent med en du bare har hatt et overflatisk forhold til tidligere. Vent med å gjøre deg opp en mening til etter 22. juli til kommunikasjonsplaneten er tilbake i sin vante bane.

I hjemmet, eller familien, kan det bli hektisk i løpet av juli, og du kan muligens fullføre noe du har begynt, men ikke avsluttet. Ta en ting av gangen så kommer du i mål til 22. juli.

 

Fiskene

Nye muligheter kan dukke opp hjemme eller på jobb, kanskje på grunn av en impuls du har fått og velger å følge opp. Holder du hodet kaldt, kan du forbedre betingelsene dine.

Unngå å love eller å si for mye fram til og med 22. juli siden kommunikasjonsplaneten, Merkur er først tilbake i sin vante løp da.

Energiplaneten, Mars i spenning til tegnet ditt kan gi deg mye trøkk, men liten tålmodighet, noe som kan få deg til å rote deg inn i situasjoner du godt kunne unngått, og du bør beregne ditt publikum og tenke deg om før du lar deg provosere.

Det gjelder også forhold, som kan oppstå kjapt og på hælen. Ta deg tid i handlinger og valg frem til 22. juli.

 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.