7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Pudler kan se inn i fremtiden

Den synske bestemoren og spåkona Linda Lancashire (59) fra Derbyshire i England har vekket oppsikt da hun hevder at hennes firbente venner, pudlene Tallulah og Hilda, er synske og hjelper henne med den alternative virksomheten.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Linda har hatt ”clairvoyant business” fra sitt eget hjem i over 40 år. Mange politikere, idrettsutøvere og kjendiser står på kundelisten. Ekstra blest har virksomheten hennes fått etter at hun sto frem og hevdet at de tre år gamle pudlene Tallulah og Hilda hjelper henne å forutse fremtiden.

Hennes firbente venner kan ”sniffe” seg frem til klienters problemer innen helse, kjærlighet og økonomi.

– Tallulah kan oppdage samlivsproblemer. Da sier hun til meg: ”Mamma, hør. Denne damen er ikke lykkelig”, forteller Linda til den britiske avisen The Daily Mail.

Hun forteller videre:

- Da Tallulah og Hilda vokste opp, satt de alltid på kontoret når klientene ankom. Hilda kunne plutselig dulte dem i armen om hun merket helseproblemer, mens Tallulah nektet å forlate rommet om noen hadde knute på tråden i kjærlighetslivet.

Linda sier at hun ikke aner hva som skjer, men at kundene forbløffes stadig vekk av hundenes særegne kompetanse. Kundene har nå begynt å komme bare for å møte hundene og vil gjerne ha dem ved siden av seg i sofaen.

Spåkona er ikke i tvil om at hundene har hjulpet henne med businessen, og hun legger ikke skjul på at kjæledyra blir grundig skjemt bort:

- Jeg elsker dem lidenskapelig, og hundene sover sammen med meg i sengen!

Pudlene, som på folkemunne heter ”The Lulas”, anskaffet Linda etter at den tidligere hunden hennes, terrieren Stanley Rupert, døde i 2009. Hun medgir at hun er strålende fornøyd med sine forretningspartnere. Hun bruker fortsatt tarot og krystallkule i sin virksomhet, men nå tar altså hennes firbente kompanjonger mer og mer over.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.