7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

INGHILD - treffsikre spådommer i fortid, nåtid og fremtid

INGHILD - treffsikre spådommer i fortid, nåtid og fremtid

GRO ANITA – populær «trollkvinne» med sterkt klarsyn

GRO ANITA – populær «trollkvinne» med sterkt klarsyn

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Profeti utløste panikk

Den selvlærte seismologen Raffaele Bendandi hadde i 1915 et syn om at et stort jordskjelv ville rasere Roma 11. mai 2011. Dette resulterte i full panikk, og ifølge italienske aviser rømte en femtedel av befolkningen fra byen denne dagen.

Colosseo i Roma
Colosseo i Roma

Tekst: Kari Flaata Halling

Hysteriet utviklet seg via Facebook og Twitter. Det oppsto panikk i deler av Romas lokalbefolkning, og de lot seg ikke berolige av forsikringer fra landets myndigheter om at det ikke var hold i denne profetien.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Seismologer ved Italias geofysiske institutt hadde i to dager poengtert at jordskjelvfrykten absolutt var ubegrunnet. Samtidig ville ingen helt avvise at et skjelv likevel rent hypotetisk kunne inntreffe, fordi det var umulig å forutse dette nøyaktig.

Ifølge Bendandis teori er jordskjelv forårsaket av himmelsk gravitasjonskraft, som i bestemte situasjoner kan påvirke jordskorpen. Bendandi mente at man kan forutse jordskjelv ved å regne seg frem til bestemte planetkonstellasjoner.

Seismologen Bendandi døde i 1979 og fikk aldri vitenskapelig forsvart sine hjemmesnekrede teorier, foruten at han flere år i forveien hadde sagt hvor og når følgende jordskjelv ville finne sted:

I Avezzano 13. januar 1915, et jordskjelv som tok livet av 30 000 mennesker, i Marche-provinsen i 1924 og i Friuli i 1976, der 1000 mennesker døde og 45 000 mistet hus og hjem.

Når det gjaldt å forutsi jordskjelvene, traff Bendandi som regel med en margin på et par dager. Jordskjelvene skjedde riktig nok i utsatte provinser hvor man forventet at noe ville skje.

Det var også mange av hans profetier som ikke slo an, og jordskjelvet som angivelig skulle skjedd i Roma 11. mai 2011 går inn under dette. Det var også mange jordskjelv han ikke forutså, slik som jordskjelvet som rammet L´Aquila nordøst for Roma i 2009. 

Når det gjelder Romas befolkning, som rømte byen 11. mai, tipper vi at de for lengst har flyttet hjem igjen.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!