7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Prinsesse Märtha Louise med ny englebok

Prinsesse Märtha Louise og englepartneren Elisabeth Nordeng kommer i februar med ny bok: «Englenes hemmeligheter», en selvutviklingsbok med åndelig dimensjon. Dette er en videreføring av boken «Møt din skytsengel», som kom i 2009.

Elisabeth og Prinsesse Märtha Louise Foto: FEM
Elisabeth og Prinsesse Märtha Louise Foto: FEM

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

«Møt din skytsengel» ble en stor suksess, både i Norge og i utlandet. Den er lansert i en rekke land og omsetter nå for flere millioner kroner. Bare i Norge har boken et samlet opplag på 38 000 eksemplarer.

Les også:
Ønsker å samarbeide med Märtha Louise 

Forlaget Cappelen Damm har også store forventninger til den nye boken «Englenes hemmeligheter». I en pressemelding skriver forlaget at dette er en videreføring av forfatternes prosjekt innenfor feltet åndelig selvutvikling og bygger på det spirituelle arbeidet de gjør på sin skole, Astarte Education.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Skolen ble startet i 2007 av Märtha Louise og Elisabeth, og den tilbyr en treårig utdannelse som legger vekt på reading, healing og berøring. Utdannelsen koster kr. 15.000,- i halvåret.

Det har stormet kraftig rundt både skolen og «Møt din skytsengel». Prinsessen fikk også kraftig kritikk etter å ha uttalt at hun kan snakke med de døde. Hva med den nye boken?

- Det gjenstår å se. I dag kjenner de fleste til forfatternes livsprosjekt. Sånn sett tror jeg ikke at det kontroversielle i dette er tilstede på samme måte. Det er ikke lenger en nyhet at forfatterne skriver om åndelig selvutvikling, sier Ida Berntsen, forlagssjef i sakprosa i Cappelen Damm til Dagbladet.

Ifølge Berntsen er forfatternes målsetning med den nye boken at mennesker skal lære å lytte til seg selv og åpne opp for flere dimensjoner i livet. 

Endelig lanseringsdato for boken er pr. i dag ikke kjent, men ifølge forlaget forventes den å komme i andre halvdel av februar 2012.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.