7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Prinsesse Märtha Louise med ny englebok

Prinsesse Märtha Louise og englepartneren Elisabeth Nordeng kommer i februar med ny bok: «Englenes hemmeligheter», en selvutviklingsbok med åndelig dimensjon. Dette er en videreføring av boken «Møt din skytsengel», som kom i 2009.

Elisabeth og Prinsesse Märtha Louise Foto: FEM
Elisabeth og Prinsesse Märtha Louise Foto: FEM

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

«Møt din skytsengel» ble en stor suksess, både i Norge og i utlandet. Den er lansert i en rekke land og omsetter nå for flere millioner kroner. Bare i Norge har boken et samlet opplag på 38 000 eksemplarer.

Les også:
Ønsker å samarbeide med Märtha Louise 

Forlaget Cappelen Damm har også store forventninger til den nye boken «Englenes hemmeligheter». I en pressemelding skriver forlaget at dette er en videreføring av forfatternes prosjekt innenfor feltet åndelig selvutvikling og bygger på det spirituelle arbeidet de gjør på sin skole, Astarte Education.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Skolen ble startet i 2007 av Märtha Louise og Elisabeth, og den tilbyr en treårig utdannelse som legger vekt på reading, healing og berøring. Utdannelsen koster kr. 15.000,- i halvåret.

Det har stormet kraftig rundt både skolen og «Møt din skytsengel». Prinsessen fikk også kraftig kritikk etter å ha uttalt at hun kan snakke med de døde. Hva med den nye boken?

- Det gjenstår å se. I dag kjenner de fleste til forfatternes livsprosjekt. Sånn sett tror jeg ikke at det kontroversielle i dette er tilstede på samme måte. Det er ikke lenger en nyhet at forfatterne skriver om åndelig selvutvikling, sier Ida Berntsen, forlagssjef i sakprosa i Cappelen Damm til Dagbladet.

Ifølge Berntsen er forfatternes målsetning med den nye boken at mennesker skal lære å lytte til seg selv og åpne opp for flere dimensjoner i livet. 

Endelig lanseringsdato for boken er pr. i dag ikke kjent, men ifølge forlaget forventes den å komme i andre halvdel av februar 2012.

Slik blir 2017 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.