7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Ønsker å samarbeide med Märtha Louise

Det verdensberømte klarsynte mediet Lisa Williams er på en omfattende Norgesturné som varer frem til 30.9.11. Hun har også blitt intervjuet i en rekke radio og TV program, og til TV2 røper Lisa at hun godt kunne tenke seg å samarbeide med vår egen prinsesse Märtha Louise.

Foto: TVNorge
Foto: TVNorge

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Lisa Williams var i Norge omtrent på samme tid i fjor. Nå er hun igjen på Norgesturné, og mange ble overrasket da hadde med seg jentekjæresten Holly Riddel, som også er et medium. De to har bodd sammen med ett års tid i Los Angeles sammen med Lisas sønn Charlie (11) og kjæledyrene deres.

Les også:
We love you, Lisa! 

- Jeg elsker å reise, men det er hardt for både Holly og meg å forlate Charlie og hundene hjemme. Jeg tror ikke folk som kritiserer meg for å være en dårlig mor fordi jeg er så mye borte fra sønnen min, forstår hvor vanskelig det er å være borte. Jeg tror det er viktig for Charlie med stabilitet, og han blir tatt godt vare på, forteller Lisa i et åpenhjertig intervju i TV2.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Lisa forteller at også Charlie har overnaturlige evner, men at hun ikke ønsker å presse han til å gå i hennes fotspor.

- Han har vokst opp i en verden hvor dette er normalt, og har fått spillerom til å utvikle sine evner, sier hun.

Lisa Williams er veldig positiv når hun snakker om vår egen kongefamilie. Hun har hørt mye om prinsesse Märtha Louise og røper at hun godt kunne tenke seg å samarbeide med prinsessen i fremtiden. Hun ser også at Märtha Louise har hatt overnaturlige evner siden barndommen.

- Hennes kall er at hun er kjent og en del av kongefamilien. I den posisjonen kan hun vise sine synspunkter og hjelpe folk til å forstå at det er et liv etter døden, sier Lisa til TV2.

Lisa har også møtt prinsessens svigermor Marianne Solberg Behn da de to var gjester sammen i programmet “Trude” på TV2.

Ifølge Lisa er Norge hennes største marked, og også denne gangen har det vært rift etter billetter. Det er mer eller mindre utsolgt på alle forestillingene frem til 30.9.11. Selv tror hun grunnen til at hun er så populær i Norge er at vi her i landet ikke er like bundet av religion som for eksempel i England og USA.

- Dere er en nasjon av kjærlighet, et folk som er villige til å dele og er åpen til spiritualitet. Dette er et land jeg kunne tenke meg å slå meg til ro i, røper det verdensberømte mediet.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.