7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Nytt Magic Magasin

Magic Magasin nr. 6/12 er nå ute. Bladet er å finne i de store Narvesenkioskene rundt om i landet. Som du ser av forsiden er det mye å glede seg til.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Som journalist i Magic Magasin har jeg gleden av å møte mange interessante mennesker. Denne gangen har jeg vært i Tromsø og møtt Heidi, en av Magic Circles mest etterspurte spåoperatører.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Heidi reiser regelmessig fra Haugesund til Tromsø for å gi rådgivning og healing, og hun helbreder mennesker på lik linje med ”Snåsamannen”.

Jeg har snakket med mange fornøyde kunder. De forteller gripende historier, som du kan lese om i Magic Magasin nr. 6/12. Vi fikk ikke med alle tilbakemeldingene i bladet, men flere følger her:

Heidi - populær healer og helbreder

Vi har også gitt Magic Magasin en liten ansiktsløftning. Vi har utvidet innholdsfortegnelsen og Redaktørens Corner fra en til to sider, og bakerst i bladet har vi laget en infoside med bilder av medarbeiderne i Magic Magasin. Håper du setter pris på dette.

30 November til 2 Desember arrangeres "Den store Alternativmessen" på Lillestrøm. Magic Circle har ekstra stor stand i år, og i bladet presenterer vi alle deltagerne. Heidi er en av deltakerne, og hun gleder seg stort til å møte nye og gamle kunder.

Magic Magasin er foreløpig tilgjengelig i de store Narvesenkioskene, men vi håper å nå frem til flere etter hvert. Du kan også abonnere på bladet. Se spesialtilbud på rosa linje øverst på siden.
God lesing!