7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Nytt Magic Magasin

Magic Magasin nr. 6/12 er nå ute. Bladet er å finne i de store Narvesenkioskene rundt om i landet. Som du ser av forsiden er det mye å glede seg til.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Som journalist i Magic Magasin har jeg gleden av å møte mange interessante mennesker. Denne gangen har jeg vært i Tromsø og møtt Heidi, en av Magic Circles mest etterspurte spåoperatører.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Heidi reiser regelmessig fra Haugesund til Tromsø for å gi rådgivning og healing, og hun helbreder mennesker på lik linje med ”Snåsamannen”.

Jeg har snakket med mange fornøyde kunder. De forteller gripende historier, som du kan lese om i Magic Magasin nr. 6/12. Vi fikk ikke med alle tilbakemeldingene i bladet, men flere følger her:

Heidi - populær healer og helbreder

Vi har også gitt Magic Magasin en liten ansiktsløftning. Vi har utvidet innholdsfortegnelsen og Redaktørens Corner fra en til to sider, og bakerst i bladet har vi laget en infoside med bilder av medarbeiderne i Magic Magasin. Håper du setter pris på dette.

30 November til 2 Desember arrangeres "Den store Alternativmessen" på Lillestrøm. Magic Circle har ekstra stor stand i år, og i bladet presenterer vi alle deltagerne. Heidi er en av deltakerne, og hun gleder seg stort til å møte nye og gamle kunder.

Magic Magasin er foreløpig tilgjengelig i de store Narvesenkioskene, men vi håper å nå frem til flere etter hvert. Du kan også abonnere på bladet. Se spesialtilbud på rosa linje øverst på siden.
God lesing!