7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Ny runde i "Jakten på den 6. sans"

Har du en velutviklet 6. sans, som du gjerne vil utvikle videre? TVNorge planlegger nå ny runde i "Jakten på den 6. sans" og er på jakt etter flere klarsynte som kan vise sine evner.

Tom Strømnæss og Laila Back
Tom Strømnæss og Laila Back

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling Foto: TVNorge

Ifølge TVNorge ble finalen i Jakten på den 6. sans søndag 9. mai sett av 401.000, men den mest sette episoden var søndagen før (program 8) med 419.000. Seertall-snitt: 322.000 for alle episoder, inklusive høydepunktepisode. Uten høydepunktepisode, ble snittet på 343.000.

- Ingen tvil om at dette er et populært program, som også vil bli sendt til neste år. Vi er nå på jakt etter personer som mener de har en sterk intuisjon, en såkalt 6. sans, sier programleder Tom Strømnæss, som er imponert over deltakernes ferdigheter og evner til å løse oppgaver.

- Problemet er at veldig mange fortsatt tror at programmet er regissert og tilrettelagt, for at det skal bli bra TV-underholdning, men det er det ikke. Det du ser på TV, er ekte tvers igjennom, sier Strømnæss til magic.no.

#gratis3min#

Deltakerne kan også bekrefte dette. Elisabeth Gimsøy fra Evenskjer, vinner av Jakten på den 6. sans, Sonja Johansen fra Sortland (nr. 2), og Sepideh Randarzan fra Bærum (nr. 3), er enige om at det var en fantastisk opplevelse å være med i programmet, men de innrømmer at det var ganske tøft å komme tilbake til hverdagen:

- Jeg har mottatt svært mange positive tilbakemeldinger etter at jeg har stått frem på TV, men møter også en viss skepsis blant folk jeg møter. Jeg er veldig sensitiv, så jeg merker når folk ikke helt vet hvordan de skal oppføre seg ovenfor meg. Noen tror jeg leser dem opp og ned, men det gjør jeg jo ikke, sier Elisabeth, som nå vil satse for fullt på evnene sine.

Det vil også Sonja gjøre. Hun har sluttet i den vanlige jobben sin for å drive med det alternative på fulltid.

- Hvis jeg ikke bruker evnene, kjenner jeg det fysisk på kroppen, så det er tydelig at de gir beskjed om at de vil bli brukt, sier Sonja.

Sepideh Randarzan var sliten etter innspillingen:

- Jeg ble syk da innspillingen var over. Jeg måtte gi slipp på alt jeg hadde gått gjennom, og alt kom frem. Det var liksom ikke måte på, sier Sepideh til TVNorge.
Til tross for dette, ville de ikke vært opplevelsen foruten, og nøler ikke med å anbefale andre å delta i Jakten på den 6. sans, som vil bli sendt på TVNorge en gang på nyåret.

Les også:
TVNorges gullgutt
Møt Per Kaupang fra ”Jakten på den 6. sans”
Englene var med meg i "Jakten på den 6. sans"
Elisabeth vant Jakten på den 6. sans

Mer informasjon i forbindelse med påmelding, sjekk: www.tvnorge.no