7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Ny, oppsiktsvekkende bok

Per Asle Rustad, kjent fra TV-serien Fornemmelse for mord, har nylig kommet med en oppsiktsvekkende bok: Klarsynt: Åndelig hjelp i uløste kriminalsaker. Lena Ranehag fra Åndenes Makt er sentral i boken.

Den tidligere politimannen Håkon Vikhagen bruker pendel på bildet av Marianne Rugaas Knutsen, som forsvant fra Risør i 1981.
Den tidligere politimannen Håkon Vikhagen bruker pendel på bildet av Marianne Rugaas Knutsen, som forsvant fra Risør i 1981.

Tekst: Kari Flaata Halling Foto: Per Asle Rustad

Du kan også lese om hvordan tidligere politimann Håkon Vikhagen ved hjelp av pendel vil forsøke å finne ut hvor Marianne Rugaas Knutsen kan være skjult. Vikhagen lovpriser spåmannen Henning Hai Lee Yang, som han mener må ha en Guds nådegave.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

I boken forteller Lena Ranehag inngående om livet som klarsynt og gir nytt innblikk i flere store, norske krimgåter. Tre familier står frem. De leter fortsatt etter svar på hva som skjedde da døtrene deres ble drept eller forsvant uten et spor. Boken tar også for seg hvorfor tusener av nordmenn nå er så opptatt av fenomenet klarsynthet.

Den tidligere politimannen Håkon Vikhagen er også omtalt i boken. Han har engasjert seg sterkt i flere store, uoppklarte kriminalsaker og er ikke fremmed for å benytte seg av utradisjonelle metoder. Han bruker pendel, kart og bilder til å søke etter våpnene fra Orderud-drapene, og han vil forsøke å finne ut hvor Marianne Rugaas Knutsen kan være skjult. Den lille jenta forsvant fra Risør i 1981.

I boken forteller Håkon om sin egen livskrise. Han ble skilt og hadde ingen kontakt med barna sine. Han forstår ikke hvorfor. For å lette på situasjonen, og med det han kaller tvangstanker, kontaktet han Henning Hai Lee Yang.

Håkon tar bilde av hendene sine og ansiktet sitt og sender til Hai Lee. En tid senere får han et lydbånd, der kineseren beskriver Håkons fortid, nåtid og fremtid. Den tidligere politimannen får nesten sjokk da han hører på lydbåndet. Alt er utrolig treffsikkert. Han forteller i boken:

- Det han sier om meg stemmer så til de grader at jeg bare rister på hodet. En virkelig sterk opplevelse. Han sier blant annet at jeg kommer til å bli 90 år, og her sitter jeg ennå- i mitt 85. år!

Senere oppsøker han Hai Lee igjen og får samme opplevelsen. Det er som å åpne en bok om livet sitt.

- Detaljene om livet mitt var helt overveldende. Det var bare helt utrolig. Han må ha en Guds nådegave, sier Håkon i boken, som kan anbefales på det varmeste.

Boken Klarsynt: Åndelig hjelp i uløste kriminalsaker, Schibsted forlag 2012 Veil. pris: kr. 299,-

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.