7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Nekter å betale for spøkelseshus

Hva gjør du når du har kjøpt et hus, og plutselig får høre at du ikke er alene i ditt nye hjem? Og at du deler hus med et spøkelse? I ei bygd i Gudbrandsdalen er det strid om et slikt boligkjøp, og løser ikke saken seg før våren, blir det rettsak!

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Da det ble avtalt tid for overdragelsen i fjor, hadde huseieren akseptert budet og regnet huset som solgt. Men i mellomtiden fikk kjøperen betenkeligheter. Han hadde nemlig hørt om uforklarlige hendelser i huset og nektet å gjennomføre handelen, skriver lokalavisen Gudbransdølen Dagningen.

Ettersom striden om boligkjøpet har pågått over lang tid, og blant annet har vært innom forliksrådet, har selgeren valgt å stevne kjøperen for Nord-Gudbrandsdal tingrett, skriver lokalavisen.

Advokat Werner Forr Nystuen i Lillehammer, som representerer selgeren, bekrefter historien. Han har vært advokat i 25 år og har blant annet ført en rekke tvistesaker for Huseiernes Landsforbund i Oppland, men aldri har han opplevd en lignende sak.

- Jeg har hørt folk uttale at de tror på gjenferd, men aldri at det har vært et tvistetema ved handel, sier Nystuen. Han ser problemet han vil stå overfor dersom retten gjør som ved en del andre tvistesaker, nemlig reiser ut på befaring. For hva skal de se etter? For øvrig vet Nystuen ikke om motparten vil kreve befaring i denne saken.

Saken vil høyst sannsynlig komme opp for retten før våren, og da må Nord-Gudbrandsdal tingrett avgjøre om det fulgte med et spøkelse eller ikke da kjøper overtok boligen. Hvis da saken ikke løser seg før den tid?

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!