7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mystiske kornsirkler i Skien

Etter at tre kornsirkler ble oppdaget på jordet til bonden Ivar Gulseth i Skien for et par uker siden, har det vært mange presseoppslag om saken, og det har nærmest vært folkevandring på jordene til skiensbonden. Bonden selv tror imidlertid ikke at det har vært en UFO på jordet hans, men etterlyser en naturlig forklaring

Tekst: Kari Flaata Halling

Eva-Marie Brekkestø er leder av Norsk Kornsirkelgruppe. Hun har nylig gitt ut boka ”Kornsirkler underverk i åkeren” og driver nettstedet kornsirkler.org. Nettstedet sender ut nyhetsmeldinger til 2500 medlemmer når nye kornsirkler oppdages verden over.

Les også:
Slik kan du besøke kornsirklene
Kornsirkelsommer

Kornsirklene på Mæla utenfor Skien er den 32. som Norsk Kornsirkelgruppe har registrert her i landet siden 1991. Ifølge Brekkestø avslører leddknutene på kornet om det er en ekte kornsirkel. Hun mener at kornsirklene på jordet i Skien kan være ekte:

- Dersom kornet har vært utsatt for elektrisk ladet luft, vil det strekke seg to til tre ganger normal lengde eller være gjennomhullet på grunn av dampen som oppstår. En teori er at det er mikrobølger som legger ned kornet. Vitner som har sett dette, forteller om noe som likner en virvelvind. Det er elektrisk ladet luft som får kornet til å legge seg ned, forteller hun til Telemark Arbeiderblad.

Bonden Ivar Gulseth, som driver jorda der kornsirklene har oppstått, mener at sirklene er menneskeskapt, men medgir at han er overrasket over at kornet er lagt så jevnt ned, og at den som har utført arbeidet har vært svært dyktige.

Det har vært observert og beskrevet kornsirkler i Norge siden 1500-tallet. De ble tidligere kalt alvedanser, og folk trodde at underjordiske sto bak dem.

En av de som tror at overjordiske krefter står bak kornsirklene er skiensmannen Ole-John Saga, som har studert UFO-er siden han var 12 år. Snart etter at han fikk høre om funnet, dro han til åkeren i Skien. Han mener at disse sirklene har en kobling til UFO-fenomenet og mener at demoniske krefter står bak.

Er det noe nytt i saken? Sjekk nettstedet: www.kornsirkler.org

#gratis3min#