7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

”Møt din skytsengel” gis ut i flere land

I utlandet har det lenge vært stor interesse for boka ”Møt din skytsengel”, skrevet av prinsesse Märtha Louise og engleskolekollega Elisabeth Samnøy. I begynnelsen av mai kommer boken ut i Tyskland, Østerrike og Sveits. I Sverige lanseres boka 19. -21. mai.

Foto: Fredrik Arff
Foto: Fredrik Arff

Boka ”Møt din skytsengel” ble utgitt av Cappelen Damm i oktober 2009 og ble raskt en bestselger.

- Det norske opplaget er totalt 36 000, og det er ikke mange bøker igjen, sier Ingunn Lindborg, informasjonssjef i Cappelen Damm. Hun bekrefter at boka er oversatt og solgt til Tyskland, Østerrike og Sveits. Koha Verlag er utgiver.

I forbindelse med utgivelsen skal de to forfatterne besøke byene Berlin, München, Hamburg og Offenburg. Videre står Salzburg i Østerrike for tur. Boka er også solgt til Sverige, der den kommer ut på ICA Forlag. Boklansering i Sverige er 19.-21.mai.

- Andre land kan også være aktuelle. Mange har vist sin interesse. Emnet er jo noe som går igjen i mange kulturer, sier Lindborg.

For de som ennå ikke har lest eller har kjennskap til boka, kan opplyses at ”Møt din skytsengel” er en selvutviklingsbok med åndelig dimensjon. I boka gir forfatterne råd og veiledning om hvordan man skal komme i kontakt med den positive kraften i seg selv. De mener at alle mennesker har mulighet til å kunne oppnå større forståelse, selvtillit og selvaksept ved å lytte til seg selv og sin egen intuisjon.

Etter at boka kom ut, har mediedekningen vært enormt stor, spesielt da forfatterne i november 2009 holdt sin første offentlige presentasjon på Den Store Alternativmessen på Lillestrøm. 800 personer var til stede for å høre foredraget til prinsesse Märtha Louise og engleskolekollega Elisabeth Samnøy. På messen signerte de også sin nyutgitte bok.

Har du lest intervjuet med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy i magasinet Visjon? Du kan lese det i sin helhet på www.altnett.no/Magasinet/13469 

Skrevet av Kari Flaata Halling, 15. april 2010