7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

”Møt din skytsengel” gis ut i flere land

I utlandet har det lenge vært stor interesse for boka ”Møt din skytsengel”, skrevet av prinsesse Märtha Louise og engleskolekollega Elisabeth Samnøy. I begynnelsen av mai kommer boken ut i Tyskland, Østerrike og Sveits. I Sverige lanseres boka 19. -21. mai.

Foto: Fredrik Arff
Foto: Fredrik Arff

Boka ”Møt din skytsengel” ble utgitt av Cappelen Damm i oktober 2009 og ble raskt en bestselger.

- Det norske opplaget er totalt 36 000, og det er ikke mange bøker igjen, sier Ingunn Lindborg, informasjonssjef i Cappelen Damm. Hun bekrefter at boka er oversatt og solgt til Tyskland, Østerrike og Sveits. Koha Verlag er utgiver.

I forbindelse med utgivelsen skal de to forfatterne besøke byene Berlin, München, Hamburg og Offenburg. Videre står Salzburg i Østerrike for tur. Boka er også solgt til Sverige, der den kommer ut på ICA Forlag. Boklansering i Sverige er 19.-21.mai.

- Andre land kan også være aktuelle. Mange har vist sin interesse. Emnet er jo noe som går igjen i mange kulturer, sier Lindborg.

For de som ennå ikke har lest eller har kjennskap til boka, kan opplyses at ”Møt din skytsengel” er en selvutviklingsbok med åndelig dimensjon. I boka gir forfatterne råd og veiledning om hvordan man skal komme i kontakt med den positive kraften i seg selv. De mener at alle mennesker har mulighet til å kunne oppnå større forståelse, selvtillit og selvaksept ved å lytte til seg selv og sin egen intuisjon.

Etter at boka kom ut, har mediedekningen vært enormt stor, spesielt da forfatterne i november 2009 holdt sin første offentlige presentasjon på Den Store Alternativmessen på Lillestrøm. 800 personer var til stede for å høre foredraget til prinsesse Märtha Louise og engleskolekollega Elisabeth Samnøy. På messen signerte de også sin nyutgitte bok.

Har du lest intervjuet med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Samnøy i magasinet Visjon? Du kan lese det i sin helhet på www.altnett.no/Magasinet/13469 

Skrevet av Kari Flaata Halling, 15. april 2010