7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Min sønn ble helbredet av Snåsamannen

Fredag 9. mars 2012 sto politiinspektør Hanne Kristin Rohde frem på førstesiden i VG og fortalte at hun er overbevist om at Joralf Gjerstad, kjent som Snåsamannen, har gjort den ni år gamle sønnen hennes frisk. I samme avis hevder forfatter Ronnie Johanson at spådommene til Snåsamannen er bare overtro og flaks.

Tekst: Kari Flaata Halling Foto: TV2

Ifølge Rohde, som er leder for Vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt, hadde sønnen hatt alvorlige magesmerter ett års tid, da de lykkes å få til et møte med Joralf Gjerstad alias Snåsamannen i 2009. Møtet kom i stand via felles kjente og skal ha vart ca. en halv time.

Les også:
Kjendisenes overnaturlige liv

Gjerstad skal angivelig ikke ha visst på forhånd hvor Rohdes sønn hadde vondt. Likevel tok helbrederen nøyaktig på det området hvor smerten satt. Alt samme kveld følte gutten seg bedre:

– Behandlingen gjorde et uutslettelig inntrykk på meg. Han er en interessant person. For meg er det revende likegyldig om folk tror på denne historien eller ikke. Hans behandling ga resultater. Han har evner, og ingen skal få overbevise meg om noe annet, sier Rohde til VG. I avisen bekrefter Gjerstad historien om at han har gjort niåringen frisk fra magesmertene.

Hanne Kristin Rohde er en av flere profilerte personer som har stått frem og fortalt at de har fått hjelp av Snåsamannen. Tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen ringte Gjerstad i 1997 og fikk hjelp med sønnens kollikk. Petter Northug hadde helseproblemer under Tour de Ski i fjor og fikk hjelp av Snåsamannen. For 10 år siden mistet Hanne Krogh stemmen foran en julekonsert i Snåsa kirke. Hun fikk hjelp av Gjerstad.

Joralf Gjerstad har de siste årene fått mye oppmerksomhet etter biografiene ”Snåsamannen”, som han ga ut i samarbeid med Ingar Sletten Kolloen, og hans egen ”Den gode kraften”.  Til høsten kommer han med ei ny bok. Her vil han bevise kraften sin for å hindre løgner etter sin død, hevder han. 

For øvrig ble Joralf Gjerstad dypt såret etter at forfatter Ronnie Johanson uttalte i VG: ”- Jeg har tatt ham i tilløp til bløff”. Spådommene til Snåsamannen er bare overtro og ren flaks, mener forfatteren av boka ”Profeten fra Snåsa”, som nylig er gitt ut med støtte fra Human-Etisk Forbund. 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.