7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Michael Winger ble Norges mest klarsynte

I kveld gikk finalen i Jakten på den 6.sans på TVNorge. Den glade vinneren, som fikk tittelen Norges mest klarsynte, ble Michael Winger fra Jessheim, med Anita H.Rasmussen fra Sandnes på annen plass og Renate Ytterdal Røsnes fra Andenes på tredje plass.

Vinneren av "Jakten på den 6. sans" Michael Winger Foto: Nils Ally
Vinneren av "Jakten på den 6. sans" Michael Winger Foto: Nils Ally

Tekst: Kari Flaata Halling

- Da Laila Back ropte opp navnet mitt, ble jeg litt satt ut, for da gikk det egentlig opp for meg at jeg hadde vunnet, sier den glade vinneren til Magic.no. Dette til tross for at Michael hadde en forutanelse at han kom til å vinne:

- Jeg tegner iblant det som kommer opp i hodet mitt. Før jeg meldte meg på i programmet, tegnet jeg en pallplassering, og jeg så at jeg vant, men jeg visste ikke om det hadde å gjøre med Jakten på den 6. sans.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Den første utfordringen i finalen gikk ut på at deltakerne fikk blokkert tre svært viktige sanser som brukes når man skal orientere seg hvor man befinner seg: De fikk bind for øynene, neseklype og hørselsvern. Ved hjelp av den sjette sans forsøkte deltakerne å finne ut hvor de var. Michael ble flydd ut med helikopter til en av øyene i Oslofjorden, og han imponerte nok mange seere da han fortalte hvilke steder de hadde flydd over, viste retningen nord/sør og fortalte at de var på en av øyene i Oslofjorden. Han beskrev omgivelsene detaljert. Michael var best av finalistene i denne oppgaven.

- Har du lært mye av å være med i programmet?

- Ja, jeg har lært mye. Synes evnene mine har blitt mer skjerpet. Jeg visste at jeg kunne ting, men det var en ting jeg lærte underveis. Jeg har jo alltid snakket med ånder, men da vi var i Danmark, lærte jeg meg å lese hva som hadde hendt i rommene før jeg snakket med åndene. Så i finalen hadde jeg ikke kontakt med ånden før i siste minutt. Når jeg lukker øynene og åpner de igjen er det akkurat som jeg står i hendelsene, sier Michael, som også vet at farfaren hans dukket opp underveis i programmet og hjalp ham.

Til daglig jobber Michael med mye forskjellig innen den alternative verden. Les mer her: www.englehviskeren.no 

Håndanalyse - Hånden avslører alt!