7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Månedshoroskop september 2014

Hva bringer fremtiden? Ta et titt på ditt horoskop og se hvilke energier som påvirker livet ditt denne måneden.

Tekst: Randi Bjærum

Tips en venn på e-post

Væren

Du kan nå være ekspansiv og kreativ og se muligheter der andre ser hindringer, men du må samtidig ha beina såpass på jorda at du ikke på impulsen satser alt på feil kort, spesielt i dagene rundt fullmånen 9. september. Da kan illusjonen eller drømmene være en sterkere drivkraft enn forstanden, og de reelle fakta. I det daglige, på jobb eller skolen, kan nye muligheter by seg, men du kan føle at manglende entusiasme fra partner eller en venn gjør det tyngre å kaste seg ut i det. Kanskje er det en ide å snakke mindre, og handle mer. Vær obs på muligheter som byr seg i dagene rundt nymånen 24. september. En ny partner kan komme på banen.

 

Tyren

I det daglige, på jobben eller skolen, kan du bruke mer energi enn du trenger, og du vil antakelig tjene på å ta lett på ting som har med mellommenneskelige forhold å gjøre. For tiden er det lett å henge seg opp i bagateller i stedet for å tenke strategisk og komme seg videre. Spesielt i dagene rundt fullmånen 9. september bør du stole på intuisjonen eller magefølelsen. Ideen til en reise kan dukke opp i andre halvdel av måneden, og den kan ha sammenheng med et bekjentskap du er i ferd med å utvikle. Dagene rundt nymånen 24. september kan gi deg signaler om hva du har i vente om du er åpen for det. Vær tro mot dine verdier selv om det kan være fristende å adoptere andres, for å innynde seg hos en bestemt.

 

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

 

Tvillingene

En form for fellesskap kan kreve eller ønske at du trekker din del av lasset, og det er mulig du engasjerer deg i noe du har vært opptatt av en stund. Her vil du kunne argumentere godt for deg og knytte nye kontakter, spesielt i dagene rundt fullmånen 9. september. Imidlertid kan du nå være kontant i omgang med andre, slik at du kan tråkke folk på tærne uten å ville det. Generelt vil du nå ha goodwill i offentlig- og yrkessammenheng. Noe nytt er på gang i andre halvdel av september, spesielt i dagene rundt nymånen 24. september bør du gripe sjanser som oppstår. Stjernene indikerer at en person i nærområdet er mer oppmerksom på din sjarm, enn hva du har registrert.

 

Krepsen

I det daglige, på jobben eller skolen kan du oppleve å måtte balansere, mellom på den ene siden å skulle være kreativ og positiv, og på den andre siden å måtte forholde deg til autoriteter som har kjørt seg fast i gamle spor. Antakelig er tiden ennå ikke moden til å ta et initiativ. Vær obs på hendelser rundt fullmånen 9. september. Stol på magefølelsen. I forhold til det offentlige eller i en sak der ressurser skal deles, kan fleksibilitet hindre at situasjonen låser seg. Nymånen 24. september, og to uker fremover, bringer med seg nye muligheter. Jo nærmere nymånen de oppstår, jo større sjanse er det for å lykkes. Vær deg selv i møte med andre, spesielt hvis det er romantikk involvert.

 

Løven

Med kjærlighetsplaneten, Venus tilbake i ditt eget tegn har du hatt en sterkere utstråling som gjør at folk legger merke til deg og oppfatter deg positivt. Romantikk ligger i luften, og det er duket for hyggelige kvelder med partner eller for spennende møter. Kjærlighetsplaneten skifter tegn etter hvert og betydningen av felles interesser og verdier å bygge et forhold videre på blir viktig. Spesielt i dagene rundt fullmånen 9. september kan du gjerne dobbelsjekke betydningen av noe. Misforståelser kan oppstå.  På jobben eller skolen kan du hevde deg og kanskje møte stimulerende utfordringer. Men du kan bli utålmodig, så diplomati kommer godt med. Nymånen 24. september kan gi deg nye ideer som kan være verdt å bygge videre på.

 

Jomfruen

Med Sola i ditt eget tegn blir du din verdi og din egen styrke bevisst, og resultatet kan bli en selvtillit som andre kan oppfatte som nesten for mye av det gode. Det kan gå ut over samarbeidsevnene dine, om du ikke tar med (samarbeids)partner på råd, men kjører ditt eget løp. Spesielt i dagene rundt fullmånen 9. september i partnerdelen av horoskopet ditt kan felleskap være viktig for å skape resultater. Du vil kunne diskutere overbevisende, men å provosere med meningene kan bli et mål i seg selv. Sjekk inntektskildene dine, eventuelt finn noen nye i siste uken av september. Nymånen 24. september kan bringe godt nytt.

 

Vekten

Økonomien kan få et lite oppsving, eller i det minste er det mulig du vil oppleve litt luksus eller anskaffe noe du har sett fram til. De nære ting kan oppta deg sterkere, men det er en fare for at du løper fra oppgave til oppgave uten å ha noen overordnet målsetning. Spesielt i dagene rundt fullmånen 9. september bør du tenke gjennom dine handlinger.  Ikke bare derfor er planlegging viktig nå, men også fordi du trenger å systematisere og ha trygghet og orden. En nytt bekjentskap med romantiske undertoner kan komme inn i livet ditt i forbindelse med nymånen 24. september. Vær åpen for det nye.

 

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

 

Skorpionen

Du vil kommunisere lett og fungere godt i nærmiljøet, men vil kanskje legge vel mye i å bli godtatt eller akseptert. Et irritasjonsmoment du ikke klarer å glemme kan komme opp til overflaten igjen. Det kan være bedre å ta en konflikt og møte den, enn å late som den ikke eksisterer. Men vei dine ord, spesielt i dagene rundt fullmånen 9. september. I så fall kan hjemmet eller familien bli en støtte. Nymånen 24. september faller i den mest skjulte delen av horoskopet ditt. Sett av alenetid til meditasjon og/eller avslapning. Det er tid for å gjre oppstatus for hva du har oppnådd og hva dine videre drømmer er.

 

Skytten

Du vil samarbeide godt og vil ha lettere for å inngå kompromisser enn ellers. Tiden kan være inne til å skrinlegge en krangel og se framover. I romantikken vil du lett oppnå kontakt, og et forhold kan ta seg opp eller et lite eventyr ligge i kortene. Vær obs på signaler du får i dagene rundt fullmånen 9. september. Du kan føle at noen vil lede deg uten å si det direkte, og det kan lønne seg å få uuttalte forutsetninger opp på bordet. Nye venner og bekjentskaper, eller et engasjement i en organisasjon blir temaet i forbindelse med nymånen 24. september. Engasjerer du deg i noe som er en hjertesak kan livet ditt blir rikere av nye venner og romantikk.

 

Steinbukken

Du trenger nå positiv tilbakemelding på deg selv og kan derfor være mer krevende i forhold enn du egentlig trenger. Eventuelt kan du nå føle at du møter sterke personligheter og er nødt til å sette grenser, spesielt i dagene rundt fullmånen 9. september. Samtidig vil du være flink til å prate for deg, men det vil være lett å plumpe ut med ting du ikke ville sagt om du hadde fått tid til å tenke deg bedre om. En ny hobby eller trenningsform kan inspirere deg i forbindelse med nymånen 24. september. Det er også i den sammenheng at et nytt bekjentskap kan utvikle seg til en romanse.

 

Vannmannen

Pågangsmot og mye energi kan gi deg det trøkket du trenger forover, men kan også gjøre at du roter deg inn i konflikter. Det gjelder spesielt deg som er født rundt 1. februar. Nå er det viktig å legge mindre energi i gamle konflikter og heller se framover mot løsninger. Du vil ha mye virkelyst som kan gi seg uttrykk i flørt og festligheter, eller i at du lever deg ut gjennom ungene dine. Et prosjekt du starter i hjemmet i forbindelse med nymånen 24. september bør du bli ferdig med til 1. oktober hvis ikke kan forsinkelser oppstå som fører til at ting drar ut i tid ,når Merkur begynner å bevege seg bakover på stjernehimmelen.

 

Fiskene

I det daglige, på jobben eller skolen kan du legge mye energi inn i oppgavene dine, samtidig som du kan bli noe frustrert over rutinearbeid. Ikke la irritasjonen gå ut over kollegaer, slik at du må bruke energien til krangling. Unngå diskusjoner, spesielt i dagene rundt fullmånen 9. september. Økonomisk kan du handle raskt og mindre gjennomtenkt, så rådfør deg før du kjøper noe større på impulsen. Du kommer lett i kontakt med folk og det ligger romantikk i luften. Nymånen 24. september kan bringe romantikk inn i livet ditt, et nytt bekjentskap som kan føles som skjebnebestemt. Vær bevisst på hva du ønsker deg i et parforhold før du bruker for mye tid på vedkommende.

 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.