7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Madeleine blir ikke gift før i 2014

Slik blir 2013 i følge klarsynte Sunniva

Stortingsvalget 2013

Når det gjelder regjeringspartiene ser jeg at Ap fortsatt sitter i regjering etter valget. Jens Stoltenberg er sterk i rollen som statsminister og sitter trygt som partiets leder. Det eneste jeg ser som kan rokke ved hans lederplass er hendelser på privat arena som gjør at han trekker seg.

Det ser ut til Sp sliter med en del interne konflikter angående ledelse fortsatt og at det kan komme et lederskifte i partiet. Marit Arnstad kommer opp som en sterkere kandidat enn Ola Borten Moe.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

I SV har det vært og er i et generasjonsskifte. De sliter med å få igjennom sine politiske saker i regjering og jeg får også opp et mulig lederskifte her på grunn av intern uro. Det kan dukke opp saker som har med økonomisk utroskap å gjøre. Det er ikke sikkert de sitter i regjering etter neste stortingsvalg hvis de ikke endrer fokus internt i partiet.

Erna Solberg står frem solid på borgerlig side og har mange tilhengere, hun vingler litt i forhold til om hun vil samarbeide med Frp eller om hun heller vil stå alene.

Frp med Siv Jensen i spissen fremstår som et stort parti, men har for mange populistiske utspill til å nå helt til topps.

KrF får en vippeposisjon i forhold til borgerlig og sosialistisk side og vil få mere makt etter valget fordi det er behov for deres støtte i enkeltsaker.

Norsk økonomi

Norge har fortsatt en sterk økonomi bygd på oljeindustrien. Det er store forekomster i nordområdene, men det er også en kilde til politisk uro. SV vil slite med å sitte i regjering hvis det blir vedtatt å bygge ut i nordområdene. Nye oljeforekomster i Barentshavet og det vil bli vedtak om oljeproduksjon i området.

Større trykk fra Europa i forhold til arbeidsinnvandring. Større press på norsk økonomi og økt arbeidsledighet blant norske unge.

Renta vil gå opp.

Boligmarkedet

Prisene øker i boligmarkedet på våren i 2013, spesielt i de store byene. Det vil bli nye diskusjoner om de unges muligheter til å kjøpe seg inn i boligmarkedet. Prisene på bolig vil trolig flate ut i siste halvdel av året og gå litt ned helt i slutten av året og i starten på 2014.

Kongefamilien i Sverige

Madeleine blir ikke gift før i 2014, og hun blir kanskje gravid samme år. Viktoria blir gravid i 2013

Internasjonalt

Midtøsten konflikten eskalerer. Det ender i en blodig krig mellom flere av landene i området. Det kommer til syne en sterk leder med muslimsk bakgrunn som snakker om fred og forsoning.
Jordskjelv på kysten av sørlige deler av USA.

Her kan du lese portrettintervju med Sunniva: Sunniva hjelper deg til en bedre hverdag 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Relaterte saker