Startsiden partner

7900 1400
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Lader opp med meditasjon og åndelig stillhet

24. mai er det delfinale og 26. mai finale i Eurovision Song Contest i Baku, Azerbajdzan. Vi heier selvsagt på Norge og vår egen ”Tooji” som synger låten ”Stay”. Men en sterk konkurrent er Loreen fra Sverige, som trollbandt sitt publikum da hun vant den svenske Melodifestivalen med sangen ”Euphoria”.

Loreen 2010 på pressekonferansjen etter Melodifestivalen 2011. Foto: Wikipedia, possan
Loreen 2010 på pressekonferansjen etter Melodifestivalen 2011. Foto: Wikipedia, possan

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Loreen, eller Lorine Talhaoui som er hennes egentlige navn, takler det enorme forventningspresset med åndelighet og meditasjon.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Etter at hun vant den svenske finalen, trakk hun seg tilbake i total stillhet uten øyekontakt med et eneste menneske. For å lade opp til Europas store TV-fest. Dette gjorde hun i ti dager. Den ekstreme meditasjonsformen hun bruker kalles Vipassana, en metode som ifølge henne selv ikke passer hvem som helst.

- De tre første dagene er absolutt de vanskeligste. Du renser ditt system, og det som kommer frem er melankoli og ”mørke” saker. Det er det ikke alle som takler, sier artisten gjennom det svenske alternative bladet ”Nära”.

Loreen vet at mange som prøver Vipassana hopper av etter noen dager. De orker ikke stillheten eller ikke å få sett andre mennesker i øynene. Men for henne selv passer det utmerket. Meditasjonen får henne til å føle seg rolig og tilstedeværende, og den gir henne indre styrke.

Den svenske artisten beskriver seg selv som en svært åndelig person, en som tror på energier og karma, som går på at det du sår får du høste. Med andre ord: Den som gjør noe godt, får også noe godt tilbake. Hennes beste venn er for øvrig et medium.

For Loreen er den indre reisen viktigere enn informasjonsflyten som finnes rundt henne. Hun har ikke eid et TV på seks år, hun leser ikke aviser og er dermed helt avskjermet fra alt som hender omkring henne.

Å stå på scenen er så mye mer for henne enn å synge en sang. Når hun fremfører ”Euphoria”, er hun for det meste i en form for transe, og hun enser ikke omgivelsene rundt seg.

Utvilsomt er Loreen en strålende stjerne på artisthimmelen, men det er også vår egen ”Tooji”. De to har vidt forskjellige uttrykksformer, og det blir spennende å se om en eller begge går videre fra delfinalen. Ikke minst, hvem går av med seieren i den store finalen 26. mai? Det er bare å følge med!

Fakta om Vipassana:

Vipassana er en av verdens eldste meditasjonsteknikker, som ble oppdaget og videreført av Buddha for over 2 500 år siden. Det er en renselsesprosess som gjør at spenninger løser seg opp på dypeste nivå, hvilket leder til sann fryd og harmoni. Teknikken har ingen tilknytning til noen religioner eller sekter.

Vipassana foreningen i Norge organiseres som et ideelt foretak. For øyeblikket arrangeres det ikke kurs her i landet, men foreningen oppfordrer interesserte til å kontakte Skandinaviske Vipassana senteret som ligger i Sverige. Her arrangeres kurs fortløpende hele året.

Sjekk: www.se.dhamma.org

Kontaktperson i Norge: Jan Erik Finstad, telefon 40 60 36 47

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Startsiden samarbeider med Magic.no for å gi våre brukere et bredere tilbud, og det er Magic.no som er din kontraktspartner for innholdet på denne siden. Startsiden får en andel av inntektene som genereres av brukerne på Startsiden.no