7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Kjøper av spøkelseshus tapte rettsak

Nord-Gudbrandsdal tingrett har talt! Kjøperen av det såkalte spøkelseshuset på Vinstra i Oppland får verken prisavslag eller kjøpet hevet.

Tips en venn på e-post

Linda Skriubakken solgte huset til Christoffer Bakken Flaten i fjor sommer. Kjøpekontrakt ble undertegnet, men i ettertid fikk Flaten høre at huset var hjemsøkt.

Han ønsket å heve kjøpet og betalte ikke beløpet han var bundet til gjennom budet. Han ble dermed saksøkt av boligselgeren, som hevdet at hun ikke hadde opplevd eller hørt om noen uforklarlige og mystiske hendelser i huset. Derimot sto vitner frem og forklarte om slike opplevelser da de hadde bodd i huset tidligere.

Tirsdag behandlet Nord-Gudbrandsdal tingrett den på mange måter historiske rettsaken. Tingretten konkluderte med at de ikke har funnet bevis for at det fulgte spøkelser på kjøpet, skriver avisen Gudbrandsdølen Dagningen. 

- Retten kan ikke se at det er ført tilstrekkelig bevis for mangler ved eiendommen, verken når det gjelder mystiske hendelser eller vann- og avløpsanlegg, og kjøper kan derfor ikke heve avtalen eller kreve prisavslag, heter det i dommen.

Retten gjør for ordens skyld oppmerksom på at det i utgangspunktet ikke kan være opplysningsplikt for en mulig omstendighet som ikke er allmenn aksept for at kan eksistere i det hele tatt. 

– Noen tror på spøkelser- andre ikke, skriver retten i dommen.

– I vår sak kan ikke retten se at påstanden om mystiske hendelser i form av gjenferd et cetera oppfyller kriteriene til å være en mangel ved eiendommen, skriver Nord-Gudbrandsdal tingrett.

Kilde: NTB

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!