7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Kirurg helbreder og driver ut onde ånder

Den norske kirurgen Glenn Stamnes-Larsen er ikke som kirurger flest. Han hevder han kan helbrede og fordrive onde ånder ved hjelp av bønn, en evne han har hatt siden han for ca. ti år siden ble frelst som bibeltro kristen.

Universitetssykehuset Nord Norge (UNN) Foto: NRK1
Universitetssykehuset Nord Norge (UNN) Foto: NRK1

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

– Spøkelser og gjenferd er noe som mange har sett eller hatt opplevelser med. I hovedsak handler det om onde ånder som gjerne vil være nær deg og meg og ha et sted å nærme seg, forteller Glenn Stamnes-Larsen til avisen Nordlys.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Jeg kan be helbredelse inn i noen, og jeg har sett mange bli helbredet av kristen bønn, fortsetter han.

- Å drive bort onde ånder er noe man kan gjøre med både mennesker og hus. Det har ikke skjedd meg mange ganger, men jeg har vært hjemme hos private for å gjøre akkurat det, forteller Stamnes-Larsen.

49-åringen arbeider til daglig som ortopedisk kirurg ved Universitetssykehuset Nord Norge (UNN) i Tromsø. Han forteller til Nordlys at han kombinerer sin kristne tro med legevitenskapen:

- Jeg kan ikke gjøre gjerninger som å be. Om jeg som lege kommer og tvinger det på folk, så kan de føle at de må ta imot. Det er ikke bra. Samtidig kan jeg be inni meg for pasienten og for at operasjonen skal gå bra. På den måten kombinerer jeg!

Stamnes-Larsen innrømmer at på sykehuset er det de færreste som deler hans tro. Han er klar over at han kan få reaksjoner når han nå står åpent frem med sitt kontroversielle syn.

- Jeg forventer reaksjoner på godt og vondt. Jeg vet at det er mange som synes det er dårskap, tull, overtro og eventyr. For min del handler det om at man ikke kan forstå dette før man velger å tro, sier han og mener også at det er mange der ute som tror på slike ting, men de tør ikke å snakke om dette av frykt for å bli mobbet eller sett rart på.

Epilog:

Stamnes-Larsen gjør noe som har vært en del av den kristne kirke helt fra Jesu tid:

Og han kalte sine tolv disipler til sig og gav dem makt over urene ånder, til å drive dem ut, og til å helbrede sykdom og all skrøpelighet. (Matteus 10.1)