7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Kinesisk nyttår 2014

Hva skjer i det nye kinesiske året som er Hestens år? Vi tok en prat med redaktør av Magic Magasin, Hai Lee Yang.

Tekst: Hai Lee Yang / Randi Bjærum

Tips en venn på e-post

Fra Slangens år med elementet Tre så gikk vi inn i Hestens år med samme element den 31.1.2014.

Dette er hva han har å fortelle:

Hesten representerer et element som heter Ild, og med Tre, vil dette året brenne alt ekstra godt.
Dessverre kunne man allerede vitne til det som skjedde på Lærdalsøyri og Flatangen. I Canada, USA og Hong Kong så var det også flere store branner som forårsaket store materielle skader.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

I tillegg må du nok regne med et veldig hektisk år. Den som er villig til å ta et ekstra tak, får sin belønning. Det blir færre streiker og minimal uro på industrifronten, men politiske uenigheter vil forekomme.

Året blir ganske forskjellig fra sin forgjenger. Det blir ikke brukt tid på fredelig meditasjon eller filosofiske anskuelser. Spiritisme vil vike plassen for konstruktive og flittige tiltak.

Hestens år vil bli en periode da alle ønsker å arbeide hardt og samvittighetsfullt og oppnå gode resultater. Samvittighet og flid er nøkkelordene i dette fine året.

Selv om Hesten er kjent for sin flid og iherdighet, setter Hesten også pris på fritid og det å leve godt. Som et resultat av dette finner de store sportslige begivenhetene sted i Hestens år.

I 1954 satte Roger Bannister den mest beundringsverdige verdensrekorden av alle ved å være den første mannen i verden til å løpe en engelsk mil [G1] på under fire minutter.

I år arrangeres det OL i Sotsji i Russland. Videre skjer det ofte politiske forandringer rundt omkring i verden. I 1918 kapitulerte Tyskland i den første verdenskrig, og resultatet ble at den tyske keiser Vilhelm II abdiserte samme år. I 1978 ble fru Gandhi ekskludert fra det indiske parlamentet.

I år er det fortsatt temmelig spent i Thailand og i Ukrainia. For 120 år siden kom det til krig mellom Kina - Qing dynastiet - daværende kinesiske keiserdømme med Japan. Kina tapte krigen og måtte avstå Taiwan og en mengde øyer til Japan.

I 1945 kapitulerte Japan og måtte levere de samme øyene tilbake til Kina gjennom USA. Ved en forsømmelse ble det ikke levert tilbake alle øyene, og øystriden blusset plutselig for noen år tilbake og i full styrke i år. Vi håper at Kina og Japan bruker fornuften og unngår en storkrig med hverandre.

Hesten er sjelden langt vekk fra den politiske arenaen, men hvis den får styringen, gjennomfører den en del forandringer. Og de forandringene vil nok være til det beste på lang sikt. Hesten gir oss mye optimisme og glede i arbeidet vårt, og vanligvis ender alt veldig bra.

Selv vanskelige konfrontasjoner får et godt utfall, noen ganger i løpet av bare noen dager og i enkelte tilfeller bare noen få timer. Fru Gandhi satt for eksempel i fengsel i bare seks dager.

Imidlertid må du nok regne med et annet utfall hvis det er den hissige og uberegnelige Ildhesten som rår. For alle kinesere tror at Ildhesten kan ha en litt dårlig innflytelse på alt og alle, og prøver så godt de kan å unngå å føde barn i Ildhestens år. Men jeg tror at dette kanskje er å sette tingene litt for mye på spissen. Det er jo mange hyggelige mennesker som er født i slike år også, selv om historien av og til kan vise til noe annet.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

I 2002 fikk EU euro som sin offisielle valuta i sine tolv medlemsland. Samme år ble det tatt opp ti nye medlemmer i EU. Hesteflokken ble større.

Dronningmoren, dronning Elizabeths mor, døde i 2002, og hun ble 101 år gammel. Ifølge hennes dyretegn var hun Rotte, og Rotten er fullstendig på kollisjonskurs med Hesten. Hesten har en tendens til å trampe på Rottene. Det ble et trist år for det britiske kongehuset.

Dessverre er det sannsynligvis en del eldre kjendiser som må si farvel i vår verden i 2014, men det er jo naturens gang. Mange kjendiser dør som fluer verden rundt, og jeg tror det nye slagordet for det nye året må bare være, " Ta vare på oss selv, og ta vare på alle kjendiser!"

Ellers er det selvfølgelig veldig viktig å passe på at man ikke antenner brann. 2014 kan bli et meget ildfullt år som sagt, i motsetning til Slangens år da det var vann og jord som rådde. Det ble jo mange tilfeller av flom og jordras på forskjellige steder i 2013.

Det skal være VM i fotball i Hestens år, et år som symboliserer konkurranse på høyt nivå. Og siden det falt på Trehestens år, så ville mange sørlige land og varmere land[G2] gjøre det riktig bra i denne internasjonale begivenheten.

Kjærligheten vil også være i skuddet i Hestens år. Hvis du går i giftetanker, må du skynde deg før kjæresten din ombestemmer seg.

Ellers vil Hestens år bli et spennende år med store begivenheter innen sport, kultur og politikk.


Da gjenstår det bare å si : Gong Xi Fa Cai ! Xin Nian Kwei Le ! 恭禧发财 ! 新年快乐 !

som betyr:

Lykke til og tjen mye penger, også ønsker jeg deg et riktig godt nytt år !

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!