7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Jan Thomas: Nærkontakt med UFO

Mandag 1. november kom kjendisstylisten Jan Thomas Mørch Husby (43) med sin selvbiografi ”My Way”, utgitt på Aschehoug forlag. I kapittelet ”Læretid i Los Angeles” skriver han om sin spirituelle søken og forteller om den gangen han opplevde en UFO på nært hold.

Tekst: Kari Flaata Halling

Hendelsen skjedde utenfor Phoenix i Arizona. Ifølge Jan Thomas satt han i et boblebad sammen med to venner, da et lysende objekt kom over dem:

- Det var en enorm tallerkenliknende sak, sånn som du ser på film, over oss. Den hadde et voldsomt kraftig lys i midten, og jeg husker at min venninne utbrøt:

”Oh my God, it`s the mother ship”.

Jeg skjønner at dette høres helt vilt ut når vi sitter her, men akkurat der og da var jeg hundre prosent sikker på at det var en UFO over meg, forteller Jan Thomas til Dagbladet.

Les også:
Churchill hemmeligholdt UFO-observasjon
Nå kommer selvbiografien 

Fra UFO-opplevelsen går Jan Thomas videre til å fortelle om fascinasjonen for trosretningen Kabbalah, en av hovedretningene innen jødisk mystikk. Tidligere vekket som kjent den amerikanske popstjernen Madonna oppmerksomhet da hun sluttet seg til Philip Bergs Kabbalah Center i Los Angeles.

Jan Thomas har også hatt flere åndelige opplevelser. En gang under en spirituell seanse på Mykonos, hevder han at han begynte å sveve:

- Vi satt med beina i kors, med armene på hverandres skuldre. Vi fokuserte på et energifelt midt i panna, og etter hvert førte det til at vi begynte å sveve, forteller kjendisstylisten til Dagbladet.

For øvrig er ”My Way” en særdeles åpenhjertig selvbiografi, ført i pennen av Anne-Karine Strøm. I boka utdyper Jan Thomas blant annet sine mange kjærlighetshistorier fra de 16 årene han bodde i USA. Ektefellen Christopher Mørch Husby (21) gir uttrykk for at han ikke vil lese boka. Han ønsker å leve i nåtiden.

Mot slutten av boka skriver Jan Thomas:

”- Hvis jeg skulle dø i morgen, vil jeg at følgende ord skal stå på gravstøtten min: Jeg har levd”.

Han bekrefter at han ikke er redd for å dø. Nylig ble han testet hvor gammel han skulle bli, og resultatet ble 126 år.

”- Da har jo Christopher passert hundre også, så da skal jeg være fornøyd!” kommenterer han spøkefullt.