7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Invaderes av UFO-fanatikere

Den lille franske landsbyen Bugarach invaderes av UFO-fanatikere som tror dette er det eneste stedet man overlever Armageddon. Flertallet tror at dommens dag kommer 21.12.2012- siste dagen i Mayakalenderen. Ordføreren i landsbyen har allerede tatt sine forhåndsregler. 21.12.2012 har han bedt de regionale myndighetene om nødvendig å sette inn hæren for å ta seg av de eksentriske menneskene.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling Foto: AFP

Bugarach er en liten landsby med bare 169 innbyggere, som ligger i naturskjønne omgivelser ved foten av Pie de Bugarach, det høyeste fjellet i vinregionen Corbiéres, sørvest i Frankrike. Ifølge Daily Telegraph er landsbyen i dag langt fra et stille og fredelig sted. Den har blitt invadert av en spesiell type turister som tror fjellet er et tilholdssted for utenomjordisk liv.

Turistene mener at utenomjordiske skapninger sitter og venter på verdens undergang i et stort hulrom under jorden. Når Armageddon kommer, vil de reise fra jorden, og forhåpentligvis trekke med seg noen få heldige mennesker, som da selvsagt befinner seg i landsbyen.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Ifølge ordføreren i landsbyen Jean-Pierre Delord har UFO-turismen pågått de siste ti årene etter at en lokal mann, som nå er død, hadde et innlegg i et blad. Mannen hevdet han hadde sett romvesener og hørt lyder fra romskipene deres under fjellet.

På Internett florerer det en rekke historier om den tidligere franske presidenten Francois Mitterand som angivelig skal ha blitt fløyet til fjellet i hemmelighet, og historier om mystisk graving av nazistene og senere Mossad, Israels hemmelige tjenester.

I det siste har interessen tatt helt av, etter at en rekke UFO- nettsider oppfordrer folk til å dra til Bugarach for å søke tilflukt til Armageddon kommer.


- Mange kommer og ber i fjellsidene. Jeg har også sett en helt naken mann som gjorde ritualer der oppe, sier Delord til Daily Telegraph.

Han er oppriktig bekymret og mener dette ikke er noe å le av:
- Folk ser på Bucarachi som et av få hellige fjell som er beskyttet fra katastrofen.

Hvis det kommer 10 000 mennesker i morgen, vil ikke den lille landsbyen vår klare og håndtere dette. Jeg har informert de regionale myndighetene om våre bekymringer, slik at hæren om nødvendig kan være tilgjengelig i desember 2012!

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Innbyggerne i landsbyen klager også over at husprisene har nådd astronomiske høyder, etter at ufologene har kjøpt opp eiendommer.

- Det er ikke mulig å ta en rolig spasertur lenger. Over alt finner du folk som messer mantraer og mediterer. Landsbyen kjennes ikke som vår lenger, sier Valerie Austin, en brite som slo seg ned i landsbyen for 22 år siden.