7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hjernekirurg overbevist om liv etter døden

En ”ut-av-kroppen” opplevelse fikk hjernekirurgen Eben Alexander til å revurdere sitt tidligere standpunkt, som gikk ut på at det ikke fantes noe liv etter døden. Etter sin sterke opplevelse, er han nå overbevist om at sjelen fortsetter sin eksistens, og han forteller detaljert om dette i boka ”Proof of Heaven”.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Den kjente hjernekirurgen skiftet syn på livet etter døden etter at han i 2008 lå syv dager i koma på Virginia Hospital.

Alexander forteller til avisen The Telegraph at den del av hjernen hans som kontrollerer tankene og følelsene sluttet å fungere.

Les også:
Tror du på et liv etter døden?
Er Nær-døden-opplevelser reelle?

- Da opplevde jeg noe så ekte at det ga meg en vitenskapelig grunn til å tro på bevissthet etter døden, sier Alexander, som har jobbet som hjernekirurg i flere tiår og har undervist på Harvard og mange andre universiteter.

Det hendte at noen av pasientene hans snakket om livet etter døden, men da trodde han at de hadde vrangforestillinger, og at opplevelsene var en form for drømmetenkning.

Alexander har nå gitt ut boka ”Proof of Heaven”, der han forteller om den sterke opplevelsen. Han skriver også i et essay i Newsweek om hvordan han ble møtt av en vakker, blåøyd kvinne, og de var omgitt av store rosa og hvite skyer og noen ”skimrende skapninger”.

- Fugler? Engler? Disse ordene kom senere, da jeg skrev ned mine opplevelser. Men ingen av disse ordene ga vesenene rettferdighet, for de var annerledes enn noe annet jeg har sett på denne planeten. De var på en måte mer avanserte, forteller han.

Kirurgen beskriver også en lyd eller sang, som han lurte på om kom fra de spesielle, bevingede vesenene:

- Lyden var følbar og nesten materiell, som regn du kan føle på huden, men som ikke gjør deg våt!

Da han endelig våknet fra koma, begynte han å notere hva han hadde opplevd.

- Jeg vet at mange av mine kollegaer holder seg til teorien som jeg også hadde tidligere; teorien om at hjernen generer bevissthet, og at vi lever i et univers blottet for enhver form for følelser, langt mindre en ubetinget kjærlighet som jeg nå vet at Gud og universet har for oss, sier kirurgen, som beskriver opplevelsen som den største i livet hans, til og med større enn bryllupsdagen hans og dagen da de to sønnene ble født.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!