7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Hanne fikk hjelp av klarsynt

Artisten Hanne Sørvaag innrømmer at hun er overtroisk. Mye av det hun fikk vite av en klarsynt i Bardufoss har vist seg å stemme, blant annet at hun kom til å jobbe med nye artister. I ettertid viste hun gjennom TV2 suksessen ”The Voice” at hun kom til å gjøre nettopp dette.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling Foto: TV2

På en eller annen måte har Hanne alltid visst at hun kom til å bli popstjerne:

- Noe i meg liker å tro på sånne ting. Jeg liker å tro på ting som gir meg glede. Og jeg lar meg underholde av det også, for eksempel av «Åndenes makt». Det er jo TV, så man vet aldri, men jeg synes det er spennende, forteller hun til Dagbladet.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Videre forteller Hanne at hun besøkte en klarsynt dame på Bardufoss for en stund siden for å få vite litt om fremtiden. Etter besøket fikk hun med seg et fullskrevet ark om hvordan framtiden skulle bli. Mye har vist seg å stemme.

- Hun sa noe om Nederland, og at jeg kom til å jobbe med noen nye artister. «The Voice»-konseptet kommer jo fra Nederland, forteller Hanne, som også fikk vite mye om sin kommende familie, alt fra hvor mange barn hun skulle få, til hvilket yrke hennes kommende ektemann skulle ha.

- Det var så ekstremt detaljert. Da jeg gikk ut derfra, følte jeg nesten at jeg kjente dem, og var litt trist for at jeg ikke skulle være med den fine familien min, sier hun videre. Hun vil ikke avsløre hvilket yrke den kommende ektemann skal ha, men ifølge den klarsynte spiller vedkommende golf og har lett fall i håret.

Den blide sangfuglen og låtskriveren har tidligere sagt at hun lenge ønsket å bli like kjent som låtmaterialet hun har skrevet for andre.

- Tidligere kunne folk komme bort etter konsertene mine og si: ”- Å, så fine coverlåter du spiller!” Nå føler jeg endelig at jeg har fått anerkjennelse for låtene mine, og det føles utrolig godt, sier hun til Dagbladet.

Ifølge spådommen går Hanne fremtiden lyst i møte. I 2013 vil hun satse videre på musikken. Et nytt album er i tankene, og hun kan allerede nå avsløre at også det vil bli spilt inn i Nashville.

Suksessen det siste året har gjort sitt til at Hanne Sørvaag er booket langt ut i 2013, men den glade Stavangerjenta har ingen planer om å miste fotfestet med det første.

Fakta om Hanne Sørvaag

• Født i 1979 i Stavanger.

• Debuterte som artist i 2002 under navnet Paris.

• Ga nylig ut albumet «All Is Forgiven» under eget navn.

• Som komponist har Hanne levert låter til Eurovision-deltakere i mange land, deriblant det norske bidraget til Didrik Solli-Tangen i 2010.

• Deltok i Melodi Grand Prix som artist i 2011.

• 2012: Var dommer og mentor i «The Voice» på TV 2, og vant årets ”Skal vi danse” på samme kanal.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.