7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hai Lee Yang med treffsikker spådom

Verdens beste spåmann, Henning Hai Lee Yang kan bekrefte at spådommen han gjorde på P4 har slått til. Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel av Sverige ble den 23. februar 2012 kl. 04.26 foreldre til en liten jente.

Foto: Kungahuset.se
Foto: Kungahuset.se

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

På nyåret 2012 ble Hai Lee Yang intervjuet i programmet P4s Radiofrokost, der han blant annet fikk spørsmål om hva som kom til å skje i det nye året. 

Han ble spurt hvilket kjønn kjærlighetsbarnet til Kronprinsesse Victoria (34) og Prins Daniel (38) ville være. Han svarte at Prins Daniel var en myk mann, og Kronprinsesse Victoria en litt tøff dame, så han følte det ville bli en jente. Nå har spådommen slått til. 23. februar 2012 klokken 04.26 ble de foreldre til en liten, og ifølge Prins Daniel, en veldig søt prinsesse.

Hai Lee Yang gratulere hjerteligst og benytter anledningen til å fortelle at han også hadde rett på andre spådommer han gjorde på P4:

– De spurte meg når smøret ville være på plass igjen i butikkhyllene, og da sa jeg om ca. to måneder, en gang i februar. Og nå er smøret på plass igjen! 

- Petter Northug var sliten under hele Vasalopptrinnet, og jeg fikk spørsmål om han kom til å gjøre det bra. Da sa jeg: Tja…! Og det stemte, for der lovte jeg ingenting. Det samme gjorde heller ikke Petter, sier Hai Lee med sin karakteristiske hjertelige latter.

Så da har verdens beste spåmann tydeligvis fortsatt æren i behold.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Relaterte saker