7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Gro-Helen Tørum med ny bok

Gro-Helen Tørums virkelighet er ikke som andres. Hun tar utflukter i tid og rom, snakker med guider i universet og reiser med ufoer. For tiden er hun høyaktuell i Åndenes Makt på TVNorge, og i disse dager kommer hennes nye bok: Sjaman på høye hæler.

Foto: Cappelen Damm
Foto: Cappelen Damm

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

I boken, som er utgitt på forlaget Cappelen Damm, møter vi Gro-Helen i barndommen og følger henne frem til i dag, og vi får et innblikk i hennes bevegelser gjennom ulike dimensjoner og spirituelle opplevelser.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Allerede som barn, da hun vokste opp i Trondheim, ble Gro-Helen oppmerksom på sine spesielle evner. Imidlertid gjorde hun alt for å undertrykke dem. I boken kan vi lese hvordan hun etter hvert likevel er tvunget til å vedkjenne seg og utvikle evnene i kontakt med andre dimensjoner og guider i universet.

Medforfatter Tove Skagestad har samlet et omfattende materiale gjennom blant annet samtaler med Gro-Helen og hennes venner, og ved gjennomgang av hennes dagbøker, som tar oss med på Gro-Helens indre reise og jakten på det hun opplever som en høyere bevissthet.

Gro-Helens såre, og samtidig sterke, livshistorie og spirituelle søken går som en rød tråd gjennom hele boken. Sist, men ikke minst, bli kjent med Gro-Helen som sjaman: Bli med på kanaliseringer og møter med hennes guide i universet, erkeengelen Metraton.

De siste årene har Gro-Helen arbeidet som medium og klarsynt for TVNorge i programmene Åndenes Makt, Den andre siden og Fra sjel til sjel. Gro-Helen Tørum kan nok virke «høytsvevende» for mange, men faktum er at hun er en ganske jordnær person med lang erfaring innen næringslivet som coach, bedriftsrådgiver, leder, «hodejeger» og selger. Hun er en populær kursholder og tilbyr kurs hos Life Art Academy.

Gro-Helen Tørum holder også seminaret Sjaman på høye hæler, et foredrag om å leve fullt og helt.
Nærmere info, sjekk hjemmesiden: www.grohelentorum.no 

Les portrettintervju av Gro-Helen her: Sprer inspirasjon, livsglede og spiritualitet 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.