7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Godt kinesisk nyttår

3.februar sier Kina farvel til Tigerens år og ønsker Harens år velkommen. Den kinesiske nyttårsfeiringen foregår med brask og bram, og ekstra festivitas blir det sikkert i år ettersom landet har en markert velstandsøkning.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

2010 var Tigerens år ifølge den kinesiske kalenderen. Det varte fra 14.februar 2010 til 3.februar 2011, da Harens år tar over.

Les også:
Norges nasjonalspåmann 

- Tigeren er konfliktfylt og aggressiv, noe også året 2010 bar preg av. Haren er litt mer nusselig enn tigeren, behagelig og fredelig. I så måte går vi rolige tider i møte, men det er også overraskelser i sikte, fordi haren hopper jo litt opp og ned. Eller som man sier: Man vet aldri hvor haren hopper. Både oljeprisen og renten, i Norge og verden for øvrig, vil gå opp og ned ,sier spåmannen Henning Hai Lee Yang på Magic Circle.

- 2011 er året hvor man skal ta vare på det man har i stedet for å ekspandere. Man skal også ta vare på hverandre. Når det gjelder kjendiser vil de fleste få et godt år, og det vil nok bli over gjennomsnitt mange fødsler. Haren får jo mange kull, sier Hai Lee og ler.

Ifølge Hai Lee er kinesisk nyttårsfeiring nesten som jul i Norge.  Den feires sammen med familien, det inntas god mat og drikke, og alle hygger seg sammen:

- Nytt år, nye klær! Vi kjøper alltid nye klær til nyttårsfeiringen. Og så gir vi hverandre lykkeposer med penger, særlig barna og de som ikke er gift får lykkeposer av de andre i familien!

Hardt arbeidende kinesere oppfordres til å ta et avbrekk de neste par ukene i forbindelse med kinesisk nyttår, for å nyte den nye velstanden og bruke penger. Det forventes kaotiske tilstander på veiene. Man regner med at over 700 millioner kinesere vil reise hjem i løpet av de neste ukene, som er ny rekord. Totalt vil det bli foretatt over 2,5 milliarder reiser i Kina, nesten en fordobling på ti år. Dette ifølge Dagens Næringsliv.

- Velstandsøkningen er hovedårsaken til at flere reiser. Det legges til rette for at folk kan ta fri og reise tilbake til hjemstedene. Dette er en vårfestival som pågår fra nå til slutten av februar, sier instituttleder Xu Guangjian ved Renmin University til nyhetsbyrået Xinhua.

Et annet tegn på kinesisk velstandsøkning er at det ble solgt 13,2 millioner nye biler i Kina i fjor. Kinesiske myndigheter har bygd nye motorveier i et tempo som verden aldri har opplevd tidligere de siste fem årene. Svært mange vil legge ut på veien til hjembyene med nye biler for å vise frem statussymbolene.

Godt Nytt År!

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.