Startsiden partner

7900 1400
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

”Farmen”-Lill” har overnaturlige evner

Lill Grethe Jørgensen (42) fra ”Farmen” fikk kontakt med sine overnaturlige evner for et par år siden. Hun spår i kaffegrut og kan se det som skjer i fremtiden. Når noen hun kjenner dør, har hun opplevd at fuglene varsler henne.

Lill Grethe Jørgensen Foto: TV2
Lill Grethe Jørgensen Foto: TV2

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling

Lill Grethe Jørgensen ble kjent da hun kom som ”inntrenger” i den populære TV-serien ”Farmen”, men røk ut av serien da hun tapte mot Ingvild Skare Thygesen i tautrekking.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

I en av episodene spøkte deltager Knut Løkse Nilssen med hennes påståtte overnaturlige evner. Han sa at hvis det hadde vært for hundre år siden, hadde hun blitt brent på bålet.

Som regel spår Lill Grethe i kaffegrut, og hun har spådd både venner og familie. Hendelser fra nuet og fremtiden kommer til henne i bilder. Ting hun har spådd har blitt virkelighet.

- Litt imot min vilje spådde jeg min sønn. Jeg og faren hans er ikke sammen lenger, men mens jeg spådde, så jeg at faren hans skulle få en datter med sin nye kjæreste. Sønnen min kom hjem noen uker etterpå, veldig oppspilt, og fortalte at det jeg hadde sagt stemte. Legene sa det ble en gutt, men jeg visste det ble en jente. Noe det også ble, forteller Lill Grethe til VG.

Egentlig ønsket ikke Lill Grethe å stå frem med sine evner, men en gammel dame avslørte hemmeligheten:

- Jeg husker ikke helt når det var, men det var en gammel dame som kurerte meg for hodeverk en gang. Da hun var ferdig, så hun på meg og sa: ”Du må bruke den evnen du har fått gratis”. Først tenkte jeg hvordan i all verden hun kunne vite om min evne, men så innså jeg jo også at det stemmer det hun sa, forteller hun videre til VG.

I ettertid har en det skjedd en del merkelige hendelser som har preget livet hennes. Ikke alle er like hyggelige. Hun bor tett innpå naturen og har erfart at fuglene varsler død:

- Det slår aldri feil. Små fugler kommer, skriker og varsler. Hver gang noen jeg kjenner går bort, får jeg beskjeden først. En gang kom det en fugl og prikket på rutene i hele huset mitt. Det var overalt, og jeg syntes det var veldig ekkelt. Dagen etterpå fikk jeg vite at en kamerat av meg hadde dødd i en bilulykke. Etter begravelsesdagen kom jeg hjem. Jeg skulle riste sofaputene mine, og da lå fuglen død under den!

Etter ”Farmen” har Lill Grethe fått en rekke henvendelser, men hun har dessverre ikke fått svart noen enda. Hun håper det blir anledning til det når ting roer seg.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Startsiden samarbeider med Magic.no for å gi våre brukere et bredere tilbud, og det er Magic.no som er din kontraktspartner for innholdet på denne siden. Startsiden får en andel av inntektene som genereres av brukerne på Startsiden.no