7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Elisabeth vant Jakten på den 6. sans

Søndag 9. mai sto den spennende finalen i Jakten på den 6.sans på TVNORGE. Vinneren ble Elisabeth Gimsøy fra Evenskjer. Sonja Johansen fra Sortland og Sepideh Randarzan fra Bærum ble h.h.v. nr. 2 og 3.

Elisabeth Gimsøy fra Evenskjer vant Jakten på den 6. sans i mai 2010. Foto: TVNorge
Elisabeth Gimsøy fra Evenskjer vant Jakten på den 6. sans i mai 2010. Foto: TVNorge

- Jeg er kjempeglad. Har alltid visst at jeg har hatt evner, og de har jeg hatt siden jeg var liten, men har slitt med dårlig selvtillit. Jeg har aldri jobbet med disse tingene, men har drevet litt i det små, nærmest på hobbybasis, sier Elisabeth Gimsøy (30), vinneren av Jakten på den 6. Sans til Magic.no.

Det var noen utfordrende oppgaver finalistene sto ovenfor på søndag. Først skulle de fornemme seg frem til en personlig gjenstand som var gjemt i en av 15 skattekister. Elisabeth leverte fra seg et smykke som betydde mye for henne. Hun klarte oppgaven på 1. forsøk.

Deretter skulle deltakerne bruke sin sjette sans til å finne ut hvem av åtte menn som eide en leilighet på St. Hanshaugen i Oslo. Leiligheten var helt ribbet for personlige gjenstander. (Her bommet Elisabeth, mens Sonja og Sepideh klarte denne oppgaven).

Til slutt ble de stilt overfor en nærmest umulig oppgave. De ble kjørt med bind foran øynene til et avsidesliggende sted på Hadeland. Uten en ledetråd skulle de ved hjelp av sin sjette sans finne ut av hva som har skjedd på stedet. (Relatert til Hadelandsdrapene). Her fikk Elisabeth med seg stort sett alle detaljer.

- I begynnelsen var jeg mer overrasket at jeg klarte oppgavene, men jeg utviklet meg veldig underveis. Da det nærmet seg finalen, merket jeg mer til konkurransen oss imellom, og jeg var veldig sliten, sier Elisabeth.

Å få være med i Jakten på den 6. sans er en opplevelse hun ikke vil være foruten, men hun innrømmer likevel at det var tøft å være så mye borte fra familien, og spesielt sønnen Niklas (9).

Elisabeth har et ønske om å jobbe med det alternative. Hun har evner innen healing, kanalisering og å kommunisere med ånder. Ifølge henne selv er hennes styrke å lese mennesker.

- For tiden bor jeg på Evenskjer, ca. 4 mil utenfor Harstad. Jeg flytter til Harstad i juni. Håper det er mulig å drive med det alternative her oppe. Har det ikke lykkes i løpet av et år, flytter jeg nok sørover, innrømmer den stolte vinner av Jakten på den 6. sans.

Skrevet av Kari Flaata Halling