7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Dommedagen er atter en gang avblåst

I følge Mayaindianerne, så slutter deres kalender den 21.12.2012. Dette kan gi en hint om jordens undergang, men slik er ikke det reelle tilfellet. Som alle kalendere har man alltid en slutt for et bestemt år, f.eks. 31.12.1999. Den gangen var det også snakk om dommedag.

Tips en venn på e-post

Spåmannen Henning Hai Lee Yang

Jeg var selv på flere TV stasjoner sammen med den tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og beroliget folk. Og det skjedde jo ingenting da. Og det vil heller ikke skje noe nå. Jordens dommedag vil da bli utsatt enda en gang til!

Les også:
Snart ”deadline” for Mayakalenderen

Videre er det også fremsatt flere teorier om at en svær planet, Niburu, ca. 4 ganger jordens størrelse, som er på kollisjonskurs med vår kjære jord. Dette er heller ikke riktig, for hadde den vært i kollisjonskurs med oss, så hadde vi sett den for lenge siden. Så Niburu går langt utenfor vår bane.

Solstormen finnes, og den forekommer kun 11 jordår mellom hver gang, og den kan ha en viss effekt for jorden, men det vil ikke skje noe katastrofalt. Neste solstorm skjer jo neste år i mai en gang.

Også er det snakk om at alle planetene i vårt solsystem ville komme til å ligge på samme linje med hverandre, slik at det gir oss en veldig negativ påvirkning. Dette fenomenet er heller ikke aktuelt i år og faller selvfølgelig ikke på den 21.12.2012. De to planeter som har størst innflytelse på vår klode er Måne og Sol, og fortsatt går månen rundt oss slik som den skal, og vår jord går etter Solen slik som den pleier å gjøre.

Den helt siste bekymringen går ut på at jorden skifter akse, slik at nordpolen blir byttet om med sydpolen. Et slikt skifte skjer ikke over natten, så dette skjer i alle fall ikke den 21.12.2012.

Som avslutning for å feie bort at dommedagen er nær, så får vi ta med at de to mest berømte kinesiske spåmenn, Yang Chiu Pun og Li Shun Feng, som levde på 700- tallet, skrev 64 vers, og spådde om Kinas og menneskehetens utvikling. I deres siste vers sto det om globalisering, at det vil snart ikke finnes landegrenser og raseskiller. Helt på tampen sto det at menneskeheten vil bestå og går inn i det uendelige.

Jeg har sjekket den kinesiske kalender, og det kommer ikke til å skje noe katastrofalt med menneskeheten, for den 21.12.2012 ”kolliderer” hverken med sin dag, sin måned og sitt år. Vi får alle slappe av og nyte en kjempe fin jul og et fint nytt år!

Dommedagen er atter en gang avblåst!

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.