7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Den synske frisøren til Norge

Det er duket for en spennende opplevelse med et av verdens fremste medium, Gordon Smith (48) fra Skottland. 14.-16. januar kommer han for første gang til Norge, henholdsvis Stavanger, Oslo og Bergen, for å demonstrere sin kontakt med åndeverdenen og de døde.

Tekst: Kari Flaata Halling

Den engelske avisen The Daily Mail har kåret Gordon Smith til Storbritannias mest treffsikre medium.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Gordon Smith er opprinnelig frisør, men har alltid hatt evner til å se, føle og høre sjeler i åndeverdenen. Som ung gutt hendte det ofte at folk rundt ham ble nervøse da han fortalte hva han så. Dette førte til at han skjøv evnene til side gjennom tenårene.

Som 24 åring hadde han en sterk opplevelse da han så broren til kameraten hans stå ved sengekanten midt på natten. Senere fikk han vite at broren hadde omkommet den natten i en brann. Gordon og kameraten dro da til en spiritualistkirke, og i løpet av messen fikk han vite at han selv kom til å bli et medium. Dette ble starten på over 15 års studier og praktisering under veiledning av erfarne medier i spiritualistkirken.

Gordon utviklet sine evner i en mediumsirkel ledet av Mrs. Primrose. Han ble også nær venn av Albert Best. De to er av de ledende i faget. En periode ble han kjent som den synske frisøren, ettersom han kombinerte de to profesjonene.

- Det er helt utrolig når man ser klipp av Gordon Smith på Youtube, hvor nøyaktig han beskriver hendelser han umulig kunne visst om. Det er så nakkehårene reiser seg, sier arrangør Peer Osmunsvaag i Atomic Soul.

– Gordon Smith er sjarmerende og morsom. Han har en empati for menneskene han møter og en lidenskap for faget. Å møte Gordon er en unik opplevelse som sikkert kan forandre manges liv til det bedre, mener en entusiastisk Peer Osmundsvaag.

Gordon Smith har vært med i en rekke TV-programmer: Most Haunted på Living TV, Everyman og Mediums: Talking with the dead, del 3 på BBC, This Morning på ITV og Richard and Judy på Channel 4. Han har også holdt uttallige foredrag, seminarer og kurs rundt i hele verden og har hatt faste spalter i Best Magazine, The Daily Record og The People.

En rekke bøker har han også skrevet, og to er utgitt på norsk: Gjennom mine øyne (2008) og Den utrolige sannheten (2006).

Les mer: www.gordonsmithmedium.com

Gordon Smiths Norgesturnè: ”Beyond Belief”

14. januar: Stavanger Konserthus
15. Januar: Oslo Konserthus
16. januar: Grieghallen, Bergen

Billetter fås kjøpt på www.billettservice.no Arrangør: Atomic Soul