7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

”Åndenes Makt” hetses på Facebook

På Facebook-siden til ”Åndenes Makt” figurerer det mange meldinger som latterliggjør de klarsynte som deltar i det populære programmet på TVNorge. De klarsynte Lilli Bendriss, Lena Ranehag og Gro-Helen Tørum beskyldes for juks og bedrag. Lilli tar til motmæle og bekrefter at alt du ser på TV er 100 % ekte.

"Åndenes Makt": F.v. Lilli Bendriss, Gro Helen Tørum, programleder Tom Strømnæss og Lena Ranehag.
"Åndenes Makt": F.v. Lilli Bendriss, Gro Helen Tørum, programleder Tom Strømnæss og Lena Ranehag.

Tekst: Kari Flaata Halling Foto: TVNorge

TVNorge har stor suksess med programmet ”Åndenes Makt” og får mange gode tilbakemeldinger. Det får også de klarsynte som deltar i programmet og driver ut spøkelser i norske hjem. Men det er også mange der ute som har sterke motforestillinger til den slags underholdning.

På Facebook-siden til ”Åndenes Makt” er det mange som direkte latterligjør de klarsynte. Noen kommer med sterke skyts som:

”Det er jo bare tøv! Ja til tider farlig tøv”.

En annen skriver:

”Hvorfor setter dere aldri opp kamera i husene sånn at vi får se at det faktisk skjer noe der? Og uten at dere lager filmtriks. Tror nok dere lager de programmene for underholdningen sin del”.

Lilli Bendriss er fullstendig klar over at denne hetsen foregår og uttalte seg forleden til Seoghør.no:

-" Det er trist at noen ikke har bedre ting å ta seg til enn å bruke tiden på å skrive sånne innlegg på nettet. Men jeg prøver å ikke la det gå inn på meg. Jeg har ikke bruk for en sånn negativ energi. Heldigvis får jeg stort sett bare positive tilbakemeldinger fra mennesker som takker meg for den jobben jeg gjør. Det er mange som er takknemlige for at de har fått det mer fredfylt hjemme hos seg selv etter at jeg har hjulpet dem"

Hun sier videre til Seoghør.no:

-" Det er enkelte som hevder at vi vet alt om huset og historikken rundt det før vi besøker det. Men det er bare tull. Jeg vet ingenting om det stedet jeg skal til før jeg drar dit. Dersom det hadde vært juks ville det blitt gjennomskuet for lenge siden. Jeg vet selv hva jeg står for. Alt jeg gjør er ekte!"

Sesongens ”Åndenes Makt” er avsluttet, men i disse dager gjøres nye opptak. De nye episodene blir sendt til høsten. Fortsatt er det mange som får med seg reprisesendingene av ”Åndenes Makt” som sendes torsdager kl. 21.30 på TVNorge.