7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Spådom om 6-timers arbeidsdag - Historien om Andropolis

Spådom om 6-timers arbeidsdag, kredittkortet og EU ble gjort av framtidssynte Paolo Mantegassa allerede på slutten av attenhundretallet. Han samlet sine forutsigelser i en bok som han skrev som en roman, en kjærlighetshistorie, der hovedpersonene bar hans og hans kones navn.

Tips en venn på e-post Tekst Randi Bjærum

Historien om Andropolis er en roman skrevet av den italienske forfatteren Paolo Mantegassa på slutten av attenhundretallet, nærmere bestemt i 1897.

Boken heter ”The Year 3000” og er oversatt fra italiensk til engelsk, men du finner den ikke på norsk. Boken er en kjærlighetshistorie der vi følger to personer, Paul og Maria, i deres korte romanse. Hovedpersonene er oppkalt etter forfatteren selv og hans kone. Mye av handlingen foregår i fremtidsbyen Andropolis med over 10 millioner mennesker, der Paul opptrer som guide for Maria. Han reiser rundt med henne, og beskriver og forklarer allting de ser.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Det som er så spesielt med denne boken er Paolo Montegassa sine forutsigelser. Montegassa var i tillegg til forfatter, både vitenskapsmann og lege. I det miljøet og tidskildringene han plasserer bokens personer i, forutsier han en del økonomiske, sosiale, teknologiske og industrielle utviklinger med dyktig presisjon som var forut sin tid, den gang boken ble skrevet.

Han spår blant annet:

• Første verdenskrig
• FN
• EU
• Air condtion på offentlige steder og i biler
• Syntetisk mat laget av proteiner og karbohydrater

• Kinoer som leverer all slags underholdning og instruksjonsvideo programmer som leverer all underholdning, ved å overføre virtuelle virkeligheter direkte til som han kaller det sensoriske systemer av mennesker, inkludert lukt, bevegelse, følelse og mer.

• Medisinske undersøkelser ved hjelp av stråler som avsa hele kroppen transparent til visjon, i nåtid, i tre dimensjoner (en må huske på at det bare var to år tidligere at W. Roentgen hadde oppdaget røntgenstråler);

• Narkotika for å øke lykke, fysisk styrke og kjærlighet;
• Forhåndsbygde hus, ved hjelp av flytende plast helles over en stålkonstruksjon;
• 5-dagers per uke, seks timer per arbeidsdag og masse fritid til underholdning og utdannelse
• Kredittkort og papir-baserte penger ved hjelp av en global valuta
• Et globalt "kosmisk" språk, som erstatter alle døde europeiske språk

• Et tastatur-styrt privat to-seters fly med elektriske motorer (en "acrotach", som betyr noe raskt i en høy plass), med et elektrisk panel fylt med flyinstrumenter, inkludert kompass, temperatur, vindretning, flyhastighet og avstands indikatorer, flyr i 150 km / t
Dette flyet kan raskt forvandles til en elektrisk drevet båt ("hydrotach"), ved å tilpasse seg en ring av kunstig gummi rundt det

• Flere forutsigelser finner man i de tre første kapitlene i boken.

De forutsigelser han gjør om hendelser og teknologi er svært interessante. Det eneste han bommer på i enkelte tilfeller, er tidslinjen. Han forteller om en by i år 3000 som innehar disse innretningene, men allerede 50 år etter boken kom ut er mange av oppfinnelsene realisert.

Man kan bestille engelsk versjon av boken på nettet her i Norge. Originaltittel: ”The Year 3000” av Paolo Mantegassa.

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Kilde: wikipedia.org