7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

- Rybak finner kjærligheten neste år

Hai Lee Yang har stilt Alexander Rybak sitt personlige fødselshoroskop. Der fremkommer det tydelig at vår unge helt kommer til å ta et viktig valg i kjærligheten neste år.

Nå kan du gjøre som kjendisene, la Hai Lee Yang stille ditt fødselshoroskop. Foto: www.alexanderrybak.com
Nå kan du gjøre som kjendisene, la Hai Lee Yang stille ditt fødselshoroskop. Foto: www.alexanderrybak.com

Hai Lee Yang har stilt fødselshoroskopet til mange kjente personer i årenes løp. Som en av verdens beste spåmenn har han utgitt langt over 50 bøker på flere språk. Han er en allsidig mann med kunnskap i ansiktsanalyse, astrologi, I-Ching, Feng Shui, håndlesing, tolkning av håndskrifter med mer.

Tips en venn på e-post

Det er mange som ønsker å slå av en prat med han. Han har nå kommet med et nytt tilbud til alle leserne side; Ditt personlige fødselshoroskop:

-  Jeg er en travel og etterspurt mann. Det er ikke hver dag jeg rekker å ringe tilbake til alle som prøver å kontakte meg. Derfor har jeg utviklet tilbudet med fødselshoroskop der hver og en kan bli bedre kjent med seg selv. Fødselshoroskopet egner seg også godt som gave.

Gjør som kjendisene, bestill ditt personlige fødselshoroskop.

Det er mange som ikke ser forskjellen mellom et fødselshoroskop og et årshoroskop. Hai Lee Yang har opplevd å få mange spørsmål rundt dette av kundene sine. Dette er hva han har å si om det:

- Et årshoroskop varierer fra år til år og forteller om hvilke hendelser du har i vente de neste måneder, mens et fødselshoroskop derimot forteller om dine iboende evner og talenter. Hvilke ressurser har du å ta med deg. Bruker du ditt fulle potensiale, eller har du evner og talenter som ligger latent i deg som du ikke bruker. Kanskje er de så selvfølgelige for deg at du tror at alle andre også har de samme. Et fødselshoroskop er med på å belyse de iboende egenskaper i deg.

- For eksempel hvis du ser på horoskopet til Alexander Rybak er han både talentfull og kunstnerisk. I tillegg har han et sterkt beskytterinstinkt og en velutviklet rettferdighetssans. Dette er egenskaper han kan bruke i valg av yrke, noe det ser ut som han allerede har tenkt på siden han har planer om å studere juss.

 Videre forteller horoskopet om en mann som er positiv, vital, aktiv og en motivasjonsfaktor  for sine omgivelser. Han liker å gå i bresjen for saker eller ideer han brenner for og er vanligvis ikke redd for å ta initiativet. Han kan til tider være noe impulsiv og egenrådig i sine handlinger noe som fører han ute i mange morsomme situasjoner. Egenrådigheten er en av hans svakheter og er noe han bør jobbe med.

Horoskopet forteller om en mann som er flink til å komme i kontakt med andre,  kommunisere og takle et publikum. Noe vi alle har sett det siste året. Han er også åpen for at det finnes mer mellom himmel og jord en det som kan forklares. Han har sterke meninger. Til tider kan han av andre bli oppfattet som noe ekstrem eller fanatisk.

Når det kommer til kjærlighet er dette en mann som liker emosjonell intensitet. Han føler seg ofte tiltrukket av det mystiske og ukjente. For andre kan dette bli oppfattet som noe intens og han kan i sin iver etter å gjøre godt inntrykk skremme bort vedkommende som hans hjerte begjærer.

Synes du dette var spennende og interessant kan du lese et eksempel av fødselshoroskopet og eventuelt bestille ditt eget.