7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Nymåne torsdag 13. desember

Nymåne torsdag 13. desember vil åpne opp for en ny fase i livet ditt. Temaer fra forrige måneds sol- og måneformørkelse kan komme opp.

Tekst: Randi Bjærum

Nymånen faller i 21 grader Skytte samme dag som Uranus går direkte. Uranus har beveget seg bakover på stjernehimmelen siden 13. juli og når det nå går fremover igjen vil det være duket for overraskende utviklinger og revolusjonære tendenser.

Tips en venn på e-post

Har du stått stille i et problem, eller en situasjon siden midten av juli vil du nå finne tilfredsstillende løsninger i dagene fremover. Løsningen kan komme fra uventet hold, eller som en overraskelse.

Samtidig vil ditt eget behov for frihet føre til at du kan bryte ut av forhold eller skifte retning bare for endringens skyld. Bruk litt tid på å tenke gjennom hva du ønsker å oppnå, eller hva ditt mål er, før du handler!

Nymånen i Skytten er en av de mest kreative perioder i løpet av året der optimismen hersker. Du har de beste dagene fremover for å gjøre konstruktive endringer i livet ditt.

Nymånen og fullmånen i forrige måned var en sol- og måneformørkelse. Budskapet fra en formørkelse kan vise seg å melde sin ankomst en måned etter formørkelsen slik at det jeg skrev på Facebook om måneformørkelsen i forrige måned er relevant for denne månen.

Detter er hva jeg skrev om formørkelsen i november og som kan komme opp under desember sin nymåne og fullmåne periode:

Måneformørkelsen i dag, 28. november, indikerer at noe kommer til en slutt. Det ligger en positiv endring framfor deg, selv om det for noen kan storme litt eller føle emosjonelt når den er som sterkest. Endringer kan oppleves som mer påtvunget enn gledesfylt, men når det roer seg om noen dager, vil du kunne se fremover.

Måneformørkelsen faller i 6° gr Tvilling. Spesielt du som er født 24. - 30. mai vil kjenne effekten av denne godt. Men alle vil kjenne den på et eller annet område i livet.

Under måneformørkelsen vil kjærlighetsplaneten, Venus komme i positiv kontakt med transformasjonsplaneten, Pluto. Nære forhold kan transformeres på en måte som vil passe dine ønsker og behov.

Nye nære forhold du etablerer nå, eller korrigeringer du foretar i eksisterende forhold, har potensiale for å vare i minst et halvt år og kanskje enda lenger. Husk at måneformørkelser rydder opp i fundamentet, og åpner vei for nye positive utviklinger, selv om det kan storme og virke negativt under selve formørkelsen.

Alle dere som er født i Løven, Jomfruen, Vannmannen og Fiskene tegn vil merke at balansen mellom familie og jobb blir et tema. Det er viktig å gi slipp på det som ikke fungerer lenger, og ikke tviholde på gamle mønstre og roller. Vær åpen for det nye.

Formørkelser er alltid emosjonelle fordi du står overfor forandringer, enten du vil det eller ikke. Det kan komme til deg som et indre trykk, eller utenfra, fra andre kilder. Det er tid for vekst og endringer for alle stjernetegn, men spesielt for alle Tyrer, Tvillinger, Skorpioner og Skytter.

Får du lyst til å gå i taket i dag, tenk deg om. Overilte handlinger eller beslutninger du tar nå kan være styrt av følelser og ikke logikk.

Måneformørkelsen i tvillingenes tegn er den siste i en rekke på flere de siste årene, og fremtiden vil føles mye lysere når denne siste runden slipper taket. Utfordringer du har vært stilt overfor roer seg, og du finner konkrete løsninger på det du søker.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Husk dagens luke i julekalenderen: Magic Julekalender

Ønsker deg en strålende dag!

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.