7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Vidar, min barndomsvenn og første kjærlighet

Jeg fikk dødsbudskapet om Vidar den siste påskedagen i fjor. Det var fryktelig trist, og jeg begynte å gråte. Vidar hadde alltid stått meg så nær, fra tidlig barndom, da vi lekte i sandkassa sammen. I 4. klasse var han min første kjæreste. Han var en glad gutt med mye futt og faktisk også god omsorg for andre.

Tips en venn på e-post

Vi gikk sammen på skolen i ni år. Først etter 30 år så jeg ham igjen på skolens gjenforeningsfest. Det var sterkt å se ham igjen, og vi hadde umiddelbart en god kontakt. Han hadde et nydelig ansikt fullt av smilerynker. Det var mye glede i hans liv.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Da vi reiste oss for å danse, kom Jahn Teigens låt ”Min første kjærlighet”. Vi så på hverandre og trengte ingen ord. Vi var begge veldig lykkelige over å ha funnet hverandre igjen. Vi skiltes med intensjoner om å treffes snart igjen, men høsten og vinteren gikk, og så kom påsken med det triste budskapet.

Begravelsen var en sorgtung opplevelse. Kirken var stappfull, og alle gråt. Her var folk fra fotballaget han trente, alle fra sameiet, kolleger og venner. Vi var mange fra den gamle klassen i barne- og ungdomsskolen. Etter begravelsen merket jeg Vidars nærvær. Han ville snakke med meg og prøvde å få oppmerksomheten min flere ganger ved å slå lyset av og på eller flytte på ting. Han var med meg i mange av mine gjøremål.

Når jeg skulle foreta ”readinger” på klienter, slo han lyset av og på, som om han ville si at det er han jeg skulle prate med, ikke klientene. Jeg oppfattet at han ville jeg skulle snakke med hans kone og barna, for døden kom så brått på ham. Jeg følte imidlertid at det ikke var korrekt. Jeg kjente dem ikke og ville ikke brase inn og kreve oppmerksomhet i deres sorg.

En måned senere ble jeg med på ”oppstilling”, også kalt familiekonstellasjoner. Mitt tema var kjærligheten og å få en ny kjærlighetspartner ved min side. Det ble straks tydelig at min oppmerksomhet i ”oppstillingen” gikk til en avdød, og der var Vidar. Terapeuten var veldig medial og tok inn Vidar veldig fint. Det var akkurat som å høre Vidar. Han var så glad over endelig å få snakke med noen. Han holdt kontakt med meg fordi jeg var den han følte hadde de sterkeste evnene.

Terapeuten fikk snakket med ham og forklart at det ikke var min oppgave å ta kontakt med hans kone og barn. Vidar ville klare dette selv over tid. Han ble så glad når han tok inn budskapet, og kjente sannheten i det. Han slapp mye stress og frustrasjoner og ble rolig. Det var så nydelig å se. Han fikk et englekort også, lagt til brystet, som umiddelbart ga ham fred og ro.

Vidar avsluttet med å si at han alltid hadde hatt så god kontakt med meg og hadde tenkt på meg hele livet. Han hadde alltid vært glad i meg uansett avstand i tid og rom. Han ville også gjerne bidra til at jeg fant meg en ny kjærlighetspartner. Han var glad og lo, kjente glede igjen og var klar til å dra videre. Så tok jeg farvel i fred og kjærlighet. For meg var det ekstra sterkt. Jeg skulle gi slipp på en kjær mann, som jeg alltid hadde elsket i mitt hjerte. Slippe ham fri, la ham få reise!

Jeg spurte terapeuten hvilket englekort han hadde gitt Vidar, og fikk se at det sto Gud på det. Det var utrolig sterkt. Jeg kjente kjærligheten så sterkt fra Gud da jeg så kortet.

Vidar dro videre kort tid etterpå. Han kom en gang til og tok farvel. Jeg vet at når jeg trenger ham, kan jeg kalle på ham! I am never alone!

M, juni 2011

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: