7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Vårt nye hus

For 4 år siden kjøpte vi oss et hus sentralt i bygda vår. Ganske fort merket min sønn og jeg, uavhengig av hverandre, at nede i kjelleren i en korridor, ble vi møtt av en sterk følelse av noen andres motvilje og irritasjon. Ingen i familien klarte å gå igjennom denne gangen uten først å slå på lyset. På tross av at lyset sto på, var det ingen av oss som følte seg vel i dette området. Det som var så ekkelt, var at i enden av denne korridoren lå vårt største bad. De fleste i familien ønsket heller å dusje i andre etasje, selv om det badet var lite. Min mann mente at alt dette var bare tull, men han skulle snart bli overbevist om det motsatte!

Tips en venn på e-post

En kveld han skulle dusje nede i kjelleren, så la han ett stort og tykt badehåndkle oppå en kommode som sto der inne. Det må også nevnes at alle vinduer og dører var lukket i rommet. Mens han står i dusjen, ser han først at dusjforhenget begynner å blafre sterkt, og klistrer seg til kroppen hans. Samtidig detter hele stanga til dusjforhenget ned med ett smell.

Da kommer det neste sjokket:

Mens han står og ser ut i rommet, så ser han at det tunge badehåndkleet løfter seg opp fra kommoden en halv meter, og blir uten påviselig grunn, kastet en meter ut på gulvet. Min mann kom løpende opp og var mildt sagt opprørt etter denne opplevelsen. Jeg tenkte at uansett hva dette var, så måtte vi finne ut av det!

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Neste kveld, med hjerte i halsen, gikk jeg ned og tok meg ett godt og varmt bad. Jeg lå med lukkede øyne, og prøvde så godt det lot seg gjøre å slappe av. Da med ett, kjente jeg en isende kulde, som gikk gjennom meg fra fot til topp, mens jeg samtidig fikk opp et indre bilde. Jeg så for meg en eldre tykkfallen mann, og navnet Ole sto klart for meg. Det første jeg gjorde da jeg var ferdig med badet, var å tegne mannen jeg så for meg, og tok deretter godt vare på tegningen.

Nå må det også nevnes, at heller ikke de andre i huset fikk fred i tiden som kom. Denne Ånden var en nysgjerrig og vitebegjærlig ånd. Hver gang noen satte seg ved PC’n i stua, kunne vi med en gang merke en sterk og ukjent lukt av en manns aftershave. Samtdig oppsto det en intens kulde på en halv meters radius på høyre side av skrivepulten. Dette til tross for varmen ellers i stua. Når ungene satt med PC eller TV-spill i kjellerstua, fikk de også en sterk følelse av at noen sto bak dem og så på det de holdt på med.

I min yngste datters rom, er det en dukke som starte å gråte dersom smokken blir dratt ut av munnen dens. Gang på gang ble vår datter vekket om natten av at denne dukken startet å gråte, på tross av at smokken satt inni munnen. Den ga oss ikke fred før vi tok ut batteriene. Hennes cd-spiller startet også flere ganger av seg selv. Alle disse rare fenomenene vendte vi oss til etter hvert, det ble litt humor ut av alt dette rare som skjedde.

Hunden vår, som elsket å sitte under kjøkkenbordet mens vi spiste, gikk plutselig helt i vranglås. Den bare satt der utenfor døråpningen og stirret inn i kroken ved vinduet. Han gråt og var virkelig redd og fortvilet, og det var da vi for alvor ble bekymret. Vi prøvde på alle vis å lokke han inn på kjøkkenet, mens han hele tiden stirret inn mot denne kroken.

Det må også nevnes at uansett hva temperaturen var i rommet/huset, så kom tempen aldri opp i mer enn 17,5 grader her borte i kroken (det er i denne kroken vi har måleren)

En dag da vi alle satt samlet rundt kjøkkenbordet, virket det som om hunden var blitt lei av å bli holdt utenfor kjøkkenet. Hunden vår er en veldig stor, lang dachs, og derfor var det nå ett veldig rart syn vi ble vitner til:

Hunden tok sats, hev seg framover, og inn over dørterskelen, i vanlig løpestilling. Da med ett ser vi at hunden, resolutt blir stoppet. Som det var en usynlig person som sparket hunden bakover og ut av kjøkkenet, mens hunden hylte skrekkslagen. Han landet nesten 2 meter ute i gangen! Etter dette fikk vår eldste datter helt panikk, og nektet å sove hjemme på flere dager, og aldri være alene i kjelleren mer.

En dag min sønn var ute på kjøkkenet, ropte han på meg og ba meg komme med tegningen som jeg tidligere hadde tegnet av denne mannen som går igjen hos oss. Vi stilte oss ved siden av hverandre midt ute på gulvet, med ansiktet vendt i mot kroken ved vinduet. Min sønn holdt opp tegningen, og vender denne imot kroken, mens han sier:

”Hei, vi vet at du er hos oss, og at du heter Ole. Vi vet også at du er veldig nysgjerrig på alt det moderne som vi bruker. Se mamma har tegnet deg!”

Da med ett kjenner min sønn, som holder tegningen, at han plutselig blir iskald på sin venstre arm, og utbryter:

”Oi, han kom bort til oss, for å se på tegningen, og nå er jeg helt kald på den siden som han står”.

Som ved et trylleslag forsvant kulden i hele rommet, og termometeret viste nå for første gang 23 grader.

Etter denne lille seansen er faktisk alle tegn på uro og kulde forsvunnet fra hele huset vårt. Han trengte tydeligvis bare en aksept for sin person, og en påminnelse om at her var det nå andre som styrte og bestemte, og så forsvant han!

Vi har i ettertid fått vite at eierens oldefar het Ole, og eide i gamle dager hele dette nabolaget, som nå er oppdelt i mange ulike tomter. Huset vårt var nok midt i hans inspeksjonsrute, og derfor skjønte han ikke alt dette moderne som plutselig omgav han.

Nå etter alt er over, føles det faktisk litt tomt her etter at han dro sin vei. Men nå sover vi alle bedre om natten, og ungene er igjen trygge. Til og med hunden vår våger å komme inn på kjøkkenet for å tigge under kjøkkenbordet igjen.

 

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: