7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Uvær en sommerdag

Intuisjonen min har mange ganger vært sterk. Til tider har den fortalt meg at ting skal skje. Noen ganger har jeg følt et stort ubehag, og skjønt at noe ikke ville bli bra. Andre ganger har magefølelsen sagt at det skal gå bra. Opplevelsene har vært mange. Mange uforklarlige ting, helt siden jeg var liten jente. Minnene er mange, fra en fin barndom på øya, langt ute i havet.

Tips en venn på e-post

Min far har vært fisker hele sitt yrkesaktive liv. Det var en flott sommerdag, og far hadde dratt tidlig ut på havet for å fiske.

Det vi ikke visste var at været skulle bli dårlig, med mye vind og regn. Det vi kaller en ”floing”. Mor oppdaget at været var i ferd med å endre seg. Vi måtte i all hast få inn det tørre høyet, før både vinden blåste det av gårde og regnet gjorde det vått. Mamma og jeg hadde en stor jobb, å få dette på låven før uværet braket løs. Jeg skjønte fort at mor var engstelig for far. Jeg tenkte også på pappa langt der ute på havet.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Innimellom bygene og all bæringen av høyet, kjente jeg engstelsen gripe fatt i meg. Redselen over ikke å få se ham igjen. Jeg gråt og ba Gud om å hjelpe oss. Vi trengte far, og han trengte oss. Mon tro hvordan han hadde det alene der ute. Vi visste at det ikke var andre fiskere ute denne dagen. Dette var forferdelig. Far som satte slik pris på havet, og som ville ut for å hente i land mat til familien.
Fra der vi bodde, kunne vi ikke se utover havet, og den veien han hadde dratt. Mors og min engstelse var til å ta og føle på. Etter at høyet var vel inne på låven, klarte jeg ikke å roe meg ned. Jeg gråt og ropte: ” Jeg får aldri se far igjen”

Jeg ga beskjed til mor at jeg ville gå ut på høyden mot havet, slik at jeg kunne se utover den veien han hadde dratt. Jeg var så redd for å miste far. Mange ganger hadde været vært dårlig når far var ute på sjøen. Selv om det var sommer, kunne uværet og vinden overraske. Det kom som ut av en sekk. Prøvelsene var til tider mange.

Det var en lang bit å gå. Vinden blåste kraftig, og det regnet i perioder. ”Far måtte komme hjem”, tenkte jeg. Jeg sto lenge og kikket, skalv av redsel, da jeg med ett følte en hånd stryke meg over hodet. Jeg ble skremt med det samme, men tenkte det bare var vinden som rusket i meg. Helt til jeg kjente det samme på nytt. En skikkelse dukket opp ved siden av meg, en mann, og han snakket ikke. ”Noen hadde nok sett meg stå der, eller hørt meg gråte”, tenkte jeg og trodde noen var kommet dit for å stå sammen med meg. Jeg kjente en ro spre seg i kroppen. Sa ingen ting. Så av og til opp på mannen. For meg var han fremmed og virket trygg.

Så med ett hørte jeg den kjente motorlyden av fars båt, og jeg så ham komme langt der ute. Endelig skulle jeg, mor og søsknene mine få ham tilbake. I det jeg snudde meg for å fortelle mannen dette, er han borte. Jeg skjønte ikke da at mannen kunne forsvinne så raskt, men i senere år skjønte jeg det. Noen var der for å trøste meg, men jeg vet ikke hvem.

Tryggheten kom sigende. Jeg kunne lykkelig løpe hjem til min mor og fortelle at far var på tur hjem. Det var en stor lettelse. Far er i dag 81 år, og fisker fortsatt. En glede å ha ham i livet mitt fortsatt.

Karina

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss:

Relaterte saker