7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Ulykken

Mens jeg i min ungdom bodde i Oslo, savnet jeg min familie nordpå mye. I en alder av 16 år fikk jeg en lillesøster. Jeg måtte reise fra mitt hjemsted for å utdanne meg videre, og savnet etter henne var spesielt stort. Hun betydde veldig mye for meg.

Tips en venn på e-post

Hver gang jeg skulle reise nordover på ferier, gledet jeg meg stort. Da visste jeg at vi fikk mange fine dager sammen, min søster og jeg. Mitt bånd til henne har vært sterkt i alle år, og vi er de av søsknene som står hverandre nærmest.

Den episoden jeg vil fortelle om, skjedde tidlig sommer 1984. Jeg jobbet nattevakter den gang, og etter siste nattevakt denne perioden, skulle jeg igjen hjem til leiligheten for å sove. Jeg gledet meg til ferien om ikke så altfor lenge.

Etter et langt bad, og en liten stund på balkongen i fint vær, var det tid for å finne sengen. Denne morgenen ble det veldig vanskelig å få sove. Etter å ha forsøkt i en hel time, sto jeg opp igjen, drakk en kopp te og gikk ut på balkongen igjen. På kanten av balkongen sitter en due og ser på meg, og den uroen jeg har inni meg blir bare enda sterkere. Da skjønner jeg raskt at den vil fortelle meg at noe har skjedd.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Jeg hadde som liten jente fått vite at fugler, og spesielt duer, kunne være budbringere. Dette ble spesielt sterkt for meg, for på fem årsdagen for min morfars dødsdag, dukket det opp en due i hagen vår hjemme. Den kom på samme tidspunkt som min bestefar døde, klokken 17.10. Den satt lenge i et tre ved mine besteforeldres hus, kikket på oss, og holdt seg lenge der. Etter at min mormor døde, dukket det opp to duer på samme sted på 20 årsdagen etter min morfars død.

Dette har jeg tenkt mye på, og den uroen jeg kjente nå visste jeg betydde at noe var galt hjemme. Jeg gikk til telefonen for å ringe hjem, men ingen svarte. Jeg gjorde flere forsøk uten at noen svarte. Uroen var stor, og jeg følte at det hadde noe med min søster å gjøre.

Denne dagen ble en tung dag for meg og mine. Utpå kvelden ringte min bror og fortalte at lillesøster hadde blitt påkjørt. Hun var kommet på sykehuset, og av den grunn fikk jeg ikke tak i noen hjemme. Hun hadde brukket lårbeinet og måtte ligge i strekk lenge. Dessuten hadde hun fått store brannmerker etter friksjon fra traktordekket, så det ble mange, lange dager for henne på sykehuset. Hele min ferie tilbrakte jeg sammen med henne.

Karina

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: