7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Uforklarlige hendelser

Det jeg skal fortelle om skjedde for ca tre år siden. Da hadde vi bodd i leiligheten i ca. syv år. Vi trives godt, har god utsikt og leiligheten ligger nesten midt i byen. Leiligheten ligger nær havet og en strandpromenade. Området rundt er fredet, fordi det ligger en gammel kirkegård like ved. Huset, en femmannsbolig, ble bygget på ei gammel tomt der et hus var revet. Nå står det kun moderne nyoppførte hus og leiligheter i området, foruten den gamle kirkegården.

Tips en venn på e-post

Til å begynne med merket vi ingenting. Ting begynte å skje etter hvert, vagt og forsiktig: Skygger som gle forbi; ingenting annet.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Våren 2009 begynte jeg å drømme ekle drømmer, akkurat som om noen var i rommet. Jeg drømte at jeg møtte døde, ukjente mennesker. De hadde på seg gammeldagse klær. Jeg følte også at noen tok på meg med kalde hender. Særlig nettene ble uutholdelige, lite søvn og mye redsel.

Jeg må poengtere at jeg ikke er klarsynt, men jeg selv og mange mener at jeg har en sterk intuisjon. Jeg begynte å bli redd i mitt eget hus og følte at det var noen der. En lampe som henger over spisebordet sluttet vi å bruke. Pærene sprang uavlatelig, og lampen blinket, spesielt  da jeg kom hjem fra jobb.

Min mann merket også nærvær. Han arbeidet mye på et av soverommene, som vi bruker som kontor. Kontorpulten står mot et vindu. I vinduet så han en skygge som beveget seg bak ryggen hans. Han reiste seg opp for å sjekke utendørs, men det var ingen der. Vi har også en katt som ble plaget. Den kunne plutselig hoppe høyt uten noen grunn og sprang avgårde.

Det var så mye som skjedde at vi faktisk begynte å se etter annen bolig og fikk takst på leiligheten. Min datter, som er en hyppig gjest, merket også skygger.

Vi syntes det var trist å måtte flytte, for vi trivdes godt og syntes det var fint å bo så nær byen med fin beliggenhet og god utsikt. Vi vurderte også å kontakte en prest eller en klarsynt , men slo dette fra oss på grunn av ryktene som ville oppstå.

På TV hadde jeg sett mange klarsynte som fikk ånder til å gå over til den andre siden, og jeg bestemte meg for å prøve selv. Jeg tente ett lys og satte meg i sofaen i stua. Her var det mest aktivitet. Jeg lukket øynene og ba de åndevesenene som var der om å forlate rommet og å gå mot lyset. Jeg ba inni meg lenge om fred, sa at det var vi som eide huset nå, Vet ikke hvor lenge jeg holdt på.

Plutselig skjedde det noe. Jeg hørte et brak, som torden eller eksplosjon. Lyset gikk i stua og på kjøkkenet, det vil si at det elektriske ble stående på halv styrke. Vi kunne ikke lage mat ved komfyren. På badet, soverommene og ellers i huset var alt normalt. Vi måtte tilkalle elektriker for å ordne opp.
Jeg vet ikke hva som skjedde med meg, men jeg fikk en underlig skjelving etter dette, etterfulgt av en sterk ro og fred. Min mann sov. Han hadde ikke merket noe og ikke hørt noe.

Vi har etter dette ikke merket noe uro her hjemme. Jeg sover godt og har ro i sjelen. Drømmene mine er normale, katten er rolig, og det er ingen blinking i lysene, som det hadde vært tidligere. Kan noen forklare meg hva som skjedde? Kan en som ikke er klarsynt utføre slike seanser? Jeg bare spør..

Anonym

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: