7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Mannen i ditt liv – ja, hvem er egentlig det?

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Spør om råd på e-post

Spør om råd på e-post

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

To syner

To ganger har jeg hatt det jeg kaller ”syner”, og jeg vil gjerne fortelle dere hva som skjedde.

Tips en venn på e-post

Første gang var som lita jente. Jeg lå i senga om kvelden og var fryktelig lei meg for den nye dynen som mine foreldre hadde kjøpt til meg. Ny dyne ble kjøpt fordi den gamle var blitt skikkelig guffen etter hvert. Men det synes jo ikke jeg, som hadde ”suttehjørnet” mitt til trøst og kos. Jeg gråt og var fortvilet og utrøstelig. Da sto det plutselig en mann i døren og smilte. Jeg ble vettskremt og skrek høyt. Mine foreldre kom løpende, og der var jo ingen mann.

Andre gang var jeg tenåring. Lå søvnløs i sengen og stirret inn i skyggene. Da kom en skikkelse mot sengen og løftet armene. Livredd dro jeg dynen over hodet og tenkte: ”No får eg ei øks i hodet”. Men tiden gikk, ingenting skjedde, og jeg kom frem fra dynen igjen. Skikkelsen var vekk, jeg så meg rundt og tenkte: ” Eg e jo våken - og her er ingen.”

Men så ser jeg en ny skikkelse oppe under taket. En mannsskikkelse sett bakfra, liggende sammenkrøllet på et gulv, som jeg kjenner igjen som en av mine venner. Mer så jeg ikke.

Men noen måneder senere var vi på fest hos en venninne av meg, og denne kameraten min ville kjøre derfra med min kjæreste. Jeg maste om å få bli med og ble skikkelig sur da de bare stakk. En halv time etterpå kommer noen av festdeltakerne og forteller at disse to hadde kjørt utfor veien og landet på taket. Det gikk bra med karene, med kun noen kutt og skrubbsår, men bakparten på bilen var fullstendig flatklemt. Der hadde jeg sittet om jeg hadde blitt med på turen.

Evelyn Eide, Paradis

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: