7900 0411
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

Hvilken hunderase passer til deg?

Hvilken hunderase passer til deg?

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

ALVA - dyktig klarsynt samtaleterapeut

To forvarsler og en hjelper

Da jeg var barn, sju eller åtte år, hadde jeg et "syn" som jeg ikke kan huske i detaljer. Jeg husker derimot at jeg løp inn og fortalte om det til min mor, mormor og morfar. Hele familien var på besøk hos dem.

Tips en venn på e-post

Mormor og morfar bodde den gangen i en gammel bygård i Trondheim. Jeg var et øyeblikk ute i gangen og fikk da se to "svarte menn." Senere fikk vi høre fra nabokona i leiligheten rett over oss, at hun også hadde sett dem. Jeg kan ikke huske selve synet, bare at jeg fortalte om det.

Ikke lenge etter dette, var det brann i bygården. Leiligheten under mormor og morfar ble helt utbrent. Det var bare flaks at ingen omkom. Mormor og morfar hadde forøvrig bodd i den leiligheten tidligere og hadde flyttet inn i leiligheten over ikke lenge før brannen, og svært kort tid før mitt og nabokonas "syn." Vi har i ettertid spekulert på om synet av de to ”svarte mennene” var et forvarsel for brannen.

I forbindelse med denne brannen skjedde det også noe annet. Min tante, dvs. min mors søster, bodde den gangen i en kjellerleilighet i den samme bygården. Etter at brannen hadde brutt ut, ble hun vekket av at en fremmed mann sto ved senga hennes og så på henne. Hun ante ikke hvem han var. Men det gjorde min mormor. Hun hadde ved en tidligere anledning sett ham gå ved siden av min tante og holde henne rundt skuldrene. Vi tror at han er min tantes "hjelper" eller skytsengel/skytsånd.

Spesielt siden han vekket henne da det brant i leiligheten over. Han reddet sannsynligvis livet hennes den gangen, for røyken kom etter hvert veltende inn til henne.

Min mor er en av dem som opplever "litt av hvert." Det vil si, såkalte "overnaturlige" ting. Min oldemor, min mors mormor, var også slik. Hun døde i 1990. Da bodde hun på et aldershjem i en annen kommune enn der jeg, mine foreldre og brødre bodde. Siste gang vi besøkte henne, var hun sengeliggende. Jeg var ni år den gangen.

Dette var om sommeren, og nyperosene i veikanten ved aldershjemmet er nok det jeg husker best fra den gangen, bortsett fra oldemors merkelige utsagn. Men senere har jeg fått vite noe mer fra den gangen. Min mor var alene med oldemor en stund, og da fortalte oldemor at dette nok var den siste gangen vi kom til å få se henne i live. Hun døde om høsten det året.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Kvelden før oldemor døde, ble min mor oppringt av en ansatt på aldershjemmet der oldemor bodde. Kvinnen fortalte min mor at det nå gikk mot slutten for oldemor. Hele tiden mens kvinnen snakket, kjente min mor at blodet jog gjennom årene. Og det var som om hun hørte en stemme som gjentok gang på gang: "Fem timer, fem timer, fem timer"...  Min mor har fortalt meg at hun aldri noensinne har oppfattet så lite av en samtale.

Fem timer etter at hun var blitt oppringt fra aldershjemmet, døde oldemor.

Min mor tok selvsagt dette som et forvarsel. Jeg har lurt litt på om oldemor visste at det utgikk "beskjed" om når hun skulle dø. Men dette får jeg nok aldri svar på.

Selv fikk jeg ikke vite at oldemor var død, før jeg kom fra skolen neste dag. Jeg ante selvsagt ikke at min mor i realiteten hadde kunnet fortelle meg dette før jeg gikk til skolen.

Jeg vet at min mor ikke har fortalt noe om denne opplevelsen til mormor, kun til sin bror og meg. Og det enda mormor også er "mottakelig" for så mye. Men min mor ville nok likevel skåne mormor for akkurat denne historien.

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

  

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: