7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Tidløst...

Jeg ble ganske lamslått da jeg hørte det, men jeg ble veldig glad for at hun ikke sa at det hadde klikket for meg... Jeg tok ordene til meg, men jeg har aldri opplevd noe lignende igjen. Og dette er garantert noe av det merkeligste jeg har vært med på...

Dette jeg nå skal fortelle, skjedde for ca. fire år siden, da jeg på et tidspunkt var aktiv med i en meditasjonsgruppe, hvor jeg lærte å åpne chakraene mine for å være mottagelig og åpen.

Hver torsdag kveld møttes vi i den lille gruppa, men jeg kan ikke akkurat si at jeg merket at jeg ble noe mer spesielt mottagelig.

Jeg utførte det jeg fikk beskjed om. Jeg pustet, mediterte, prøvde å være stille i meg selv og jeg ”åpnet opp”... Ikke noe spesielt åpenbarte seg, men jeg hadde troen og viljen.

En torsdag skjedde noe som jeg aldri kommer til å glemme, og som jeg kanskje heller ikke kommer til å skjønne. Jeg kjørte som vanlig til jobben på morgenen, parkerte bilen på parkeringsplassen, gikk ut og lukket igjen bildøren.

I samme moment som jeg låste bildøren, slo en tanke meg, - en tanke som jeg ikke skjønte hvorfor dukket opp. ”Birgit har allerede kommet på jobb.”

Det var som om tanken kom farende inn i meg. Jeg undret meg veldig på hvorfor jeg skulle tenke på det, for Birgit og jeg var ikke spesielt nære venner og vi hadde ingen ting med hverandre å gjøre på jobben. Så hun tenkte jeg veldig lite på, for å si det sånn.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Når det er sagt, så kom Birgit alltid tidligere enn meg på jobb, og hun parkerte alltid på samme plass. Alltid.

Jeg kastet et raskt blikk bort på plassen der hun pleide å parkere, og konstaterte bare at bilen hennes sto der. Som vanlig. Jeg begynte å gå bortover mot skolen der jeg jobbet, og jeg la plutselig ”veldig merke til” at en bil kom kjørende bak meg og inn på parkeringsplassen. Akkurat som jeg ”tok inn den bilen veldig”, på et vis. Jeg kan ikke forklare det på en annen måte.

Jeg jobbet jo på en middels stor skole, så det kom jo biler kjørende inn hele tiden tidlig på morgenen, og jeg pleide aldri å snu meg for å se hvem som kom kjørende. Men av en eller annen grunn, så snudde jeg meg og tittet mot bilen som kjørende inn på parkeringen.

Det var da kroppen min stivnet og jeg trodde virkelig ikke mine egne øyne. Der kom bilen til Birgit kjørende. Jeg så klart og tydelig at mannen hennes kjørte og Birgit satt ved siden av. Døren på Birgits side åpnet seg, men hun ble sittende å prate litt med mannen sin, før hun steg ut.

Jeg snudde meg og begynte å gå videre, mens hjertet mitt banket hardt, - og jeg undret veldig på hva som nå skjedde med meg... Jeg fortsatte å gå bortover mot inngangen til administrasjonsbygningen mens tankene kretset om det jeg hadde opplevd.

Da jeg åpnet inngangsdøren gikk jeg tre skritt inn og skulle bare si hei til Mona, kontordama, som pleide å sitte på kontoret sitt rett til høyre, før jeg gikk videre til min arbeidsplass... Men det som skjedde da, kommer jeg aldri til å forstå meg på, for der... der... rett foran Mona, sto Birgit og skravlet og lo mens hun veivet glad med armene.

Hvordan var det mulig? Da datt ut det ut meg: ”Birgit! Er du her? Da jeg parkerte, så tenkte jeg plutselig på deg og jeg registrerte at bilen din var her, men da jeg begynte å gå, så oppdaget jeg at du kom kjørende... Og nå står du her! Det må jo ha klikket for meg!” utbrøt jeg.

Da så Birgit på meg og lo: ”Du tok meg sikkert inn for jeg har så mye energi i dag!”

Jeg bare ristet uforstående på hodet og gikk stille og fant arbeidspulten min. Jeg undret meg rett og slett igjennom hele dagen, på hva jeg hadde opplevd...

Da jeg møtte opp i meditasjonsgruppa på kvelden, fortalte jeg hva jeg hadde opplevd på morgenen. Da utbrøt meditasjonslederen, (som også er klarsynt):

”Åååh! Nå har du åpnet ditt tredje øye! Du så både fortid, nåtid og framtid i ett.

Tiden finnes jo ikke på den andre siden!”

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.