7900 0450
Nysgjerrig på fremtiden?
Magic Circle - Norges
største spåsenter
Få svar fra<br />klarsynte på<br />e-post!

Få svar fra
klarsynte på
e-post!

Spå deg selv med terninger

Spå deg selv med terninger

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

EMBLA - svarer på kjærlighetsspørsmål

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Se hva ukedagen du er født på forteller om deg!

Har du en falsk venn???

Har du en falsk venn???

Hvilken måned er du født i?

Hvilken måned er du født i?

Synet i korridoren

Det jeg nå skal fortelle om, vil nok mange avfeie som en kjemisk "kortslutning" i hjernen, en drøm eller en hallusinasjon. Men jeg vet at jeg var våken, frisk, og ved mine full fem.

Tips en venn på e-post

Det jeg så i en sykehuskorridor for tre år siden, var like tydelig og like ekte som at jeg nå sitter ved PCen og skriver.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Jeg skulle besøke min venninne som hadde brukket beinet i en skiulykke. Med blomster og druer gikk jeg nedover en korridor, uten tanke på at noe merkelig ville skje. Alt var ved det vanlige. Korridoren var gulmalt. En sykepleier gikk smilende forbi meg. Alt var opplyst og rent.

Plutselig ble det mørkere. Det var som om lyset ble tonet ned, slik man gjør med downlights. Jeg stoppet og kikket opp. Var det noe galt med lampene? Som for øvrig så veldig gamle og slitte ut. Da jeg så ned igjen, var korridoren forandret. Veggene var ikke gule lenger. De var grå. Gulvet var ikke blankpolert, men matt og med flekker som rengjøringsfolkene ikke hadde fått vekk.

Jeg trakk pusten dypt. Du har bare forvillet deg ned en annen, mye eldre korridor, sa jeg til meg selv. Jeg snudde meg. Korridoren fortsatte langt bortover. Det var umulig at jeg kunne ha rundet et hjørne og kommet feil. Hjertet begynte å hamre. Da jeg snudde meg, fikk jeg et glimt av en sykesøster på vei inn et rom. Hun hadde på seg kjole, forkle og skaut. Slik gikk da ikke dagens sykehuspersonell kledd? Var hun på vei til et selskap? Hele tiden prøvde jeg å finne en naturlig forklaring på dette merkelige synet.

Skulle jeg fortsette mot min venninnes rom eller snu? Jeg mannet meg opp og gikk sakte bortover den gamle, halvmørke korridoren. Så forsvant lyset. Jeg skrek og falt om på gulvet. Lyset kom på igjen, og alt så normalt ut. Jeg stirret på de moderne lampene, det blanke gulvet og de lysegule veggene.

–Hva er det som skjer? hvisket jeg. Skjelvende reiste jeg meg opp. En sykesøster, moderne kledd, kom ut av et rom, og jeg ropte til henne: - Gikk lyset nettopp?

– Nei, sa hun, jeg merket ikke noe. Hun kom bort til meg. – Du er likblek. Skal jeg tilkalle en lege?

– Nei, jeg klarer meg. Hun fulgte meg bort til en stol. Der prøvde jeg å gjenvinne fatningen. Så spurte jeg om noen av kollegene hennes av og til gikk kledd i kjole og skaut. un lo. – Nei, det var i gamle dager, det.

- Gamle dager, gjentok jeg. Var det mulig? At jeg hadde vært i fortiden? Eller at steder og personer noen ganger kommer over i vår tid? Jeg vet hva jeg så. Hvis jeg skulle tvile på sansene mine, kunne jeg likeså godt tvile på at den unge, smilende sykepleieren virkelig sto der foran meg.

Jeg gikk ikke tilbake til det sykehuset igjen. Kall meg en reddhare. Men én dag skal jeg igjen stå i den lange korridoren, for å se om det blir mørkere og om fortiden spøker.

Linda

Håndanalyse - Hånden avslører alt!

Lesernes egne historier

I denne artikkelserien presenterer vi lesernes egne opplevelser. Har du en opplevelse du vil dele med andre, send oss en epost eller skriv til: Trine Spillum, Magic Magasin, Postboks 263 Økern, 0510 Oslo. Publiserte historier honoreres med inntil kr 1000,-.

Her er flere historier som dere lesere har delt med oss: